Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Internet od O2

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Dobrý den, mám problém, mám ADSL internet od O2 a cca jednou za dvě hodiny spadne a nemohu se dostat na nějaké stránky, kam se s UPC internetem dostanu a dnes mi to nechce načíst skoro žádnou stránku krom svethardware googlu a něčeho dalšího a nemůžu ani hrát warcraft 3, ale WoW mi funguje... čím to může být ? to snad O2 cenzuruje internet ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    OMG co to O2 šílí, já bych se na ně v*****l, kdybychom neměli TV zadarmo omg...... kladiva na ně a jinak, to že mi cca jednou za 2 hodiny padne net je běžný ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    a jinak, to že mi cca jendou za 2 hodiny padne net je běžný ?
    u adsl to může být vcelku běžný
    záleží na kvalitě linky a modemu
    o tom vypovídají hodnoty
    SNR Margin Line Attenuation
    čím jsou větší tím líp
    daj se zjistit z modemu

    btw já sem teď online 1den a 4h
    chyba asi jen u kyslíků mě TM funguje (radiakomunikace)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ted jsem zkousel TM a QuakeLive - neuspesne... a ja porad podeziral nalomene vyhlizejici kabel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Super ..... no já mám jen router, modem nemám, mám pár věcí povolených přes NAT a nastavil jsem si pevnou vnitřní IP a router mam Zyxel P660HW-T3 a to SNR nevím kde zjistit
    a btw co je TM ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    V O2 už problém odstranili. Ty tvoje výpadky "co hodinu" bych spíš viděl na router.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    hm super, router za dva litry a furt mi to padá, musím ho párkrát resetnout a pak až mi naskočí internet, předtim běží jen WAn, takže se dá koukat na telku jen přes router
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Takze ted jsem opetovne zkousel TM a JEDE (nikdo tam neni)... Stopro me vypadnul/blbnul pristup na net, ted zatim drzi (klepu na drevo)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. UPC internet
    Od souteh v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-07-2011, 23:03
  2. Internet
    Od ronalik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 10-06-2011, 21:27
  3. UPC internet na dva PC
    Od Sixs v sekci Sítě
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 20:55
  4. UPC internet
    Od Honza.4.ever v sekci Sítě
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 14:24