Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Nejvhodnejsi 8gb ram k i7 860

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Ahoj,

    rad bych poprosil a doporuceni RAM Ktere si budou nejlepe rozumet s i7 860.
    8gb.

    zakladni desku mam: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67993

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Uff 8 gb, neni to moc? Jakej máš limit? Asi žádnej...

    Čo ja vím, ťežko vybrat na alze ani alfacomp nejsou 2x4gb kity (a musis davat pozor, aby napeti nepresáhlo 1.65V)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    myslim ze vetsina renomovanych znacek vyrobcu RAM pro i7 vyrabi tri-channel 3x2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Ja jsem si zatim vybral: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68324 .

    Ale prave resim otazku jestli nezvolit nejaky levnější typ.

    Myslite tedy ze staci tri chanel 3x 2gb na 1600 mhz?

    Jde mi o plnou podboru 64bit systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od mike.hranica Zobrazit příspěvek
    Ja jsem si zatim vybral: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68324 .

    Ale prave resim otazku jestli nezvolit nejaky levnější typ.

    Myslite tedy ze staci tri chanel 3x 2gb na 1600 mhz?

    Jde mi o plnou podboru 64bit systemu.
    jde o to jestli vyuzijes 8GB-5000.-/6GB-3000,-a take jestli zalezi na rozpoctu,RAM neni nikdy dost,i kdyz myslim ze 6 je dostacujici

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60905
    Naposledy upraveno uživatelem lexxxa: 10-10-2009 v 18:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    sorry,tvoje deska nepodporuje tripple ch, takze jedine 4x2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    sorry,tvoje deska nepodporuje tripple ch, takze jedine 4x2GB

    Bude tedy porad o dost vykonejsi 4x 2 nebo tripple.ch. .... kdybych tedy koupil jinou zakladni desku ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Jeste jedna vec.... to ze se v popisu RAM pise ze ma dobrou podporu daneho procesoru je spise marketingova zalezitost ci tomu opravdu verit? Příklad: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68324 nebo stačí 4x http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45000000000SD9 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    desku bych nechal,neni duvod menit,kolik ram bude skutecne nejlepsi by ti mel poradit nekdo kdo i7 vlastni, spousta lidi provozuje i7 s tvou deskou a 4GB ram, spise bych zauvazovat nad vyuziti i7,popripade koupi i5
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    K jaké práci počítač používáš ? Jestli na obyč. práci a hraní, tak Ti stačí 4 GB RAM, pokud chceš rezervu tak 6 GB RAM. 8 GB RAM je zbytečností.
    Kup moduly RAM Zeppelin Gold 2GB 1600MHz. Dneska vyjdou nejlépe a mají dobré nap. napětí

    EDIT: Až moduly RAM osadíš, nediv se, že jedou pouze na frekvenci 1333 MHz. Procesor moduly RAM s frekvencí 1600 MHz nepodporuje. Ale nemusíš se bát, moduly RAM fungují naprosto bez problémů, pouze se sníženou frekvencí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Vyuzivam ho pro tvorbu grafiky (photoshop, illustrator, after effects) a strih videa, prace v Cubase, Pro Tools, a proto si myslim ze by mi 8gb na chvilku poslouzilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od mike.hranica Zobrazit příspěvek
    Vyuzivam ho pro tvorbu grafiky (photoshop, illustrator, after effects) a strih videa, prace v Cubase, Pro Tools, a proto si myslim ze by mi 8gb na chvilku poslouzilo.
    IMHO 6GB RAM je naprosto dostačující
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Dobre, dam na Tve rady, jen bych te jeste poprosil jesli by se neco podobneho jako jsou Zeppelin nedalo najit na CZC.cz mam tam uz celou objednavku pc.

    ta je:

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69665

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67993

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49351

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68261

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59625

    Co na ni rikas?

    Diky moc za Tvuj cas
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Rozhodně bych koupil jiný typ zdroje. Corsair VX550 nevyrábí Seasonic, ale CWT/Sirtek. Doporučil bych Ti zdroj Corsair HX520. A jako pevný disk by byl lepší Samsung SpinPoint F3 HD502HJ nebo si trochu připlatit a koupit rovnou 1TB verzi disku (jedná se o totožné disky, pouze s jinou kapacitou).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Rozhodně bych koupil jiný typ zdroje. Corsair VX550 nevyrábí Seasonic, ale CWT/Sirtek. Doporučil bych Ti zdroj Corsair HX520. A jako pevný disk by byl lepší Samsung SpinPoint F3 HD502HJ nebo si trochu připlatit a koupit rovnou 1TB verzi disku (jedná se o totožné disky, pouze s jinou kapacitou).
    Skvely diky moc, taky jsem nad temi disky premyslel. A dekuju za radu s tim zdrojem, to jsem vubec netusil ( !!)

    A co se tyce te varianty toho Zepelina??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední