Kubajsi, co kdybys přestal vykopávat mrtvoly a začal se konstruktivně vyjadřovat k aktuálním tématům?
Zatím jen přitakáváš a to tvoje "přesně tak", "taky si to myslím" a podobný dvou až tří slovný odpovědi mi začínají docela připomínat honbu za kredity. Ne.er a začni bejt taky trochu užitečnej.
/tady máš kliku, že to není tak starej thread, jakej jsi trefil v minulých odpovědích/
Víš já na kredity kašlu,sem tady proto abych se dyžtak něco přinaučil nebo hledal odpověd na určitý problém =) můžu tě ujistit že kredity jsou mi zdaleka ukradený =) ok z5 k věci =)
ESET NOD32
+chrání před novými červy, viry, adwarem, spywarem, rootkity, phishingem, pharmingem a dalšími
+je velmi jednoduše nastavitelný a lehce se instaluje
+můžeme ho nainstalovat na starší i na nové, moderní Pc
+nezpomaluje počítač při práci
+nová verze chrání antivir před vypnutím bez vědomí uživatele
-né všechny viry dokáže odstranit,ale je to jen náhoda =)
Systémové požadavky ESET NOD32:
Podporované procesory:
Intel® nebo AMD® x86 a x64
Operační systémy:
Microsoft® Windows® 2000
Microsoft® Windows® XP (32bitová a 64bitová verze)
Microsoft® Windows Vista® (32bitová a 64bitová verze)
Volné místo na disku (pro stažení produktu):
30 MB
Volné místo na disku (pro instalaci):
130MB
Zkrátka doporučuji =)
Spyware terminator
Chrání před
* spyware
* adware
* malware
* parasiteware
* hijacker
* dialer
* browser plugin
* keylogger
* data miner
Byl oceněn 100% =)
Myslím že je špičkou mezi antispyware,takže vřele doporučuji si udělat kombinaci NOD32+Spyware Terminator fungují spolu opravdu dobře =)
Dám tady ještě takovej přehled antispyware a antivirů z kterých můžete vybírat jak vidíte jejich opravdu hodně =)
ANTISPYWARE
Advanced Spyware Remover
AntiSpy
Ad Aware
Lavasoft Ad-Aware
McAfee AntiSpyware
Spy Emergency
Spy Sweeper
SpyRemover
Spyware Doctor
Spyware Terminator
SpywareBlaster
Sunbelt CounterSpy
Trend Micro Anti-Spyware
Windows Defender
ANTIVIRY
Avast
AVG
Avira
BitDefender
BullGuard
CA eTrust Antivirus
CA Vet Anti-Virus
CAT Quick Heal
Command AntiVirus
Dr.WEB Anti-Virus
ESET Mobile Antivirus
ESET NOD32 Antivirus
ESET Smart Security
Fortinet FortiClient
FRISK F-Prot Antivirus
F-Secure
GDATA AntiVirusKit
GFI MailSecurity
Kaspersky
McAfee
MicroWorld
Norman
Norton
Rising Antivirus
Sophos Anti-Virus
Symantec
TrendMicro
TrustPort
VirusBuster Professional
Webroot AntiVirus
ZoneAlarm Anti-virus
Naposledy upraveno uživatelem husky14: 15-03-2010 v 14:06 Důvod: Sloučen quattro post.... příště použij edit
Tak jsem si nainstaloval Kaspersky Internet Security 2010 Trial a nevím, kde můžu změnit jazyk na češtinu. Našel jsem možnost pro změnu skinu, ale zase jsem nenašel český skin. Jde to nějak a nebo se mi čeština nastaví až po aktivaci (českou licenci mám už objednanou)? Děkuji za odpověď Radek
Z jakého kocourkova si to stáhl? Tady je odkaz na českou verzi: http://ftp.kaspersky.com/products/cz....0.0.736cs.exe
Jinak mezi zkušební a plnou verzí není žádný rozdíl, po uplynutí zkušební doby normálně můžeš zadat originální klíč a pokračovat s licencí.
Já už to mám nainstalované a nechci to instalovat znovu. Určitě to musí jít i po instalaci.
Proč jsem asi dával pár postů zpět odkaz na poslední českou verzi? Ty máš taky na háku pozorně číst, co ti kdo nakuká. Co? Proč se tady s tím asi hledáme?
A jinak: buď si to přeinstaluj, nebo do toho praskni slovenštinu. NA ČJ to nepřevrtíš. http://cestiny.idnes.cz/software/kas...oftware_bw.idn
to fanynek: myslim, ze nazorem prispel. asi by ses mel lehce uklidnit. myslim, ze jediny kdo tady dela nejaky problem jsi ty. cus
Už šestý rok je u mě maximální spokojenost s Norton Internet Security. Počítač jsem zaviroval jen jednou za tu dobu, takže celkem úspěch![]()
Ja teda doporucuji nod 32. je dobrej, a uz pri stahovani archivu me odpoji a hlasi vyskyt infiltrace.trebaze stahuji antivir s fixem. jinak jsem si zaviroval ale vedome, pri spusteni aplikace a byl tam trojan.
Naposledy upraveno uživatelem antonbaby: 25-03-2010 v 19:51