Právě mi končí zkušební verze antiviru ESET NOD 32 a rozmýšlím se, jestli si mám zaplatit roční verzi ESET NOD 32, nebo ESET SMART SECURITY. Poradíte mi?
Právě mi končí zkušební verze antiviru ESET NOD 32 a rozmýšlím se, jestli si mám zaplatit roční verzi ESET NOD 32, nebo ESET SMART SECURITY. Poradíte mi?
Microsoft security essentials?
avira. sice ji mám teprv chvíli, ale můžu jenom doporučit
Ja bych ti za sebe zase doporučil AVAST 4.8. Zkusil jsem ji nainstalovat a mile mě překvapila rychlost. Systém skoro vůbec nezpomaluje. A ani u startu systéme jsem si nevšiml, nějakého zpomalení oproti předchozí ESET. A navíc je zadarmo.![]()
Pripojil bych se k Avastu v kombinaci s Malwarebytes Anti-Malware (placena verze s rezidentnim stitem) - zabere pomerne malo pameti (ve srovnani napr. se Spybotem) a rychlost je vynikajici![]()
Já bych taky doporučil aviru. Je hodně rychlá a nenáročná na systém a i podle testů hodně dobrá. Má jediný dvě nevýhody - free verze zobrazuje jednou za den reklamní hlášku (když provádí update) a občas má falešnej poplach. I tak ji pokládam za jeden z nejlepších volně dostupnejch AV.
No já zkusím odpovědět na otázku
ESET NOD 32, nebo ESET SMART SECURITY
Myslím si že stačí DOD 32
Samorejme ze nejlepsi je ESET Smart Security platim ho kazdej rok sice, ale nemuzu si stezovat na jeho kvality a ani nespomaluje PC. Mohu jen doporucit. (navic pri opetovnem placeni je platba uz levnejsi)
Nebo to udelat jako muj kamos ten nema sice nic (to ale nedoporucuju) resi to tim ze preinstalovava neustale OS
![]()
Ne že by byl nod tak špatnej, ale imho jedna z jeho velkejch předností je marketing.
Je jeden z lepších, ale poslední dobou nijak extra v testech nedopadá
http://www.av-comparatives.org/image...c_report23.pdf
vyber antivirusu je dost problemovy pokial sa clovek radi skusenostami s od ostatných, dnes je na trhu velke mnozstvo softvéru tohto druhu a kazdy si chváli iný produkt, ja osobne spolieham na výsledky nezávislého testovania antivírusov na portáli
av-comparatives.org. No a aby som ti ušetril čas tak vítaz v teste antivirusov (august 2009) je Avira AntiVir Premium 9. Osobne tento produkt pouzivam, je free na 30 dní.
No, nenecháme také prostor tazazteli???
Jinak si myslím, že ani tak nezáleží na výrobci AV, programu, ale na jeho aktualizaci a hlavně, opakuji hlavně, na osobě uživatele na jeho chování při práci
Už několik let provozuji avast. Pokud nejsi nějaký náruživý péčkař, tak by měl stačit![]()
Tazatel by měl upřesnit, zda bude antivirové řešení nasazeno doma, či na komerčně využívaném PC. Od toho se totiž odvíjejí možnosti volby.