Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

zachrana dat z 2.5" disku

jacobsen (102)|14.10.2009 10:48
Ahoj,
potreboval bych dostat data z nefunkniho notebooku. jak nejlepe je to mozne provest ve spojeni s pocitacem? porizenim nejakejho externiho boxu na 2.5" s redukci na 3,5" disk? nebo externi box na 2,5" s vystupem na USB nebo neco jineho? chtel bych neco poridit aby to slouzilo i do budoucna na takoveto veci ohledne notebookvych disku. jedna se mi tedy jen o vyndani disku z notebooku, dat ho nekam do krabicky a prevest data do PC a 2.5" disk opet vyndat a nechat venku.

Diky
jacobsen (102)|14.10.2009 11:09
je mozne pouzit i napriklad tohle? docela sikovna vec

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Logout (4018)|14.10.2009 11:39
Jestli je to sata disk, tak ho normálně připoj do bedny - kontektory jsou stejný jako u desktopu (nanejvejš budeš potřebovat SATA kabel za pár korun, jestli ho nemáš v příslušenství k základní desce - pokuds kupoval hotovou sestavu, tak asi ne). Na IDE disk pro připojení dp bedny potřebuješ takovejdle adaptér

No a nebo jakejkoliv box či připojovátko disku, do kterýho (dle typu disku IDE/SATA) pude dát ten Tvuj disk - takže třeba to co linkuješ.
jacobsen (102)|14.10.2009 11:59
bohuzel SATA to neni, je to starej IDE. takze treba i pomoci takoveho to boxu by to melo jit?

Logout (4018)|14.10.2009 12:42
Jde to pomocí všeho, co tu zaznělo.

Jestli chceš co nejvíc ušetřit, tak to co jsem linkoval já, jestli chceš mít hddbox tak Tvuj poslední odkaz, jestli chceš něco, na co připojíš libovolnej hdd, tak ten první odkaz, cos linkoval.