Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Černá obrazovka.

juzmik (48)|15.10.2009 19:56
Čau mam takoví problem když zapnu PC tak se mi tam oběvi tabulka jestly chci PC zapnout běžnym zpusobem nebo poslední znamou konfiguraci atd. tak dam běžnym zpusobem a najednou ztmavne obrazovka a uš se nic nenačte.Skoušel jsem davat vše v te tabulce ale na nic se to nezapne a jen jsem měnil větraček na procesoru někdo mi řikal že to je tim že je tam malo te pasty ale to se mi nezda tak nevím.Díkyy
kevin00 (10238)|15.10.2009 20:08
Je chladič procesoru řádně nasazen ? Zkontroluj řádné nasazení procesoru, zapojení nap. ventilátoru chladiče. Zkontroluj veškerou kabeláž v pc, jestli při montáži nedošlo k nechtěnému uvolnění některého konektoru.
Logout (4018)|15.10.2009 20:09
Pokud to dělá pravidelně na jednom místě, je to na 99%softwarová porucha - zřejmě rozbořený windows (ale to neznamená, že se to rozboření nemohlo stát díky chybě hardware).
První co bych zkusil, je nabootovat do nouzovýho režimu, v tom dialogu, co o něm píšeš, je tadle volba. Zkus to a napiš, jestli to jde.

Cos naposled s počítačem dělal, kdy ještě fungoval?
juzmik (48)|15.10.2009 20:20
Dal jsem nouzovy režim a zas to sami a když dam DEL tak se PC restartuje.A naposled jsem jen měnil ten chladič všechny kontakty jsou zastrčeny.
Logout (4018)|15.10.2009 20:47
Máš možnost na jinym kompu stáhnout live cd nějakýho linuxu (třegba slax, ten je malej) a vypálit na CD, by se zkusilo, jeslti to je SW nebo HW?
Kontakty jsou zastrčený od pohledu, nebo jsi všechny vytáh a zas tam strčil? Pokud si to neudělal, zkus to.