Černá obrazovka.
Čau mam takoví problem když zapnu PC tak se mi tam oběvi tabulka jestly chci PC zapnout běžnym zpusobem nebo poslední znamou konfiguraci atd. tak dam běžnym zpusobem a najednou ztmavne obrazovka a uš se nic nenačte.Skoušel jsem davat vše v te tabulce ale na nic se to nezapne a jen jsem měnil větraček na procesoru někdo mi řikal že to je tim že je tam malo te pasty ale to se mi nezda tak nevím.Díkyy
Je chladič procesoru řádně nasazen ? Zkontroluj řádné nasazení procesoru, zapojení nap. ventilátoru chladiče. Zkontroluj veškerou kabeláž v pc, jestli při montáži nedošlo k nechtěnému uvolnění některého konektoru.
Pokud to dělá pravidelně na jednom místě, je to na 99%softwarová porucha - zřejmě rozbořený windows (ale to neznamená, že se to rozboření nemohlo stát díky chybě hardware).
První co bych zkusil, je nabootovat do nouzovýho režimu, v tom dialogu, co o něm píšeš, je tadle volba. Zkus to a napiš, jestli to jde.
Cos naposled s počítačem dělal, kdy ještě fungoval?
První co bych zkusil, je nabootovat do nouzovýho režimu, v tom dialogu, co o něm píšeš, je tadle volba. Zkus to a napiš, jestli to jde.
Cos naposled s počítačem dělal, kdy ještě fungoval?