Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Pojede to stabilně ?????

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj wizaard takže ti si myslí jsem uražený nejsem ale mám žíc pravdu ano hodně jsem se sekl roken ale mám doopravdy už 2.7.2006 ten hle PC

    2 Ti 4200 je hodně vyslabla na dnešní hry škoda ale já jsem mu to na taktoval 250/450@297/503MHz drží potvoru ! a on má vážně DDR 1024MB/400,AMD Athlon 3000/754,Ti 4200 on furt říka tátoví že to je grafika na hovno ( prominte)
    že chce grafiku na PCI 16x za 6000kč aby stála zato a zakladní desku chce DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) a co ty nato ?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od koubi
    Ahoj wizaard takže ti si myslí jsem uražený nejsem ale mám žíc pravdu ano hodně jsem se sekl roken ale mám doopravdy už 2.7.2006 ten hle PC

    ...on furt říka tátoví že to je grafika na hovno ( prominte)
    že chce grafiku na PCI 16x za 6000kč aby stála zato a zakladní desku chce DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) a co ty nato ?????
    Ad datum: OK, v pořádku, já jsem myslel, že je datum dobře. Jinak celkem fajn mašinka, mít ty prachy, neváhám .

    Ad grafika: No... Ti4200 není úplně na hnědou hmotu, ale při jeho konfiguraci je to tragédie. Pro Athlona64 3000+ není potřeba grafika za 6000Kč a pro desku, kterou si chce koupit už vůbec ne. Radil bych mu PCI-E grafiku s čipem nVIDIA GeForce 7600GS 256MB, ta by měla být OK (za cca 3700Kč).

    Ad deska: Rozhodně bych mu nedoporučoval kupovat desku s nForce4-4x, měl by sáhnout po nForce4 Ultra nebo SLI, to je do budoucna lepší řešení. Ohledně desek nebude asi super výběr, protože je tady limitace ze strany socketu.

    Víc nepovím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Tak jakou desku doporučuječ za 4000kč ( max) na soket 754 on nechce kupovat cejí pc znovu má máx 10000kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od koubi
    Tak jakou desku doporučuječ za 4000kč ( max) na soket 754 on nechce kupovat cejí pc znovu má máx 10000kč
    Epox EP-8NPA SLI - nVidia nForce4 SLI

    Nic lepšího jsem nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Ale abych byl upřímný, tak by bylo vážně lepší koupit nový procesor AM2 a desku socket AM2 s nForce4 Ultra nebo SLI + nějakou slušnější grafiku a do 10 000Kč by se určitě vešel. Když si k tomu připočteme peníze z eventuelního prodeje přebytečných komponent, určitě by z toho něco bylo.

    Počítej se mnou: Deska cca 3000Kč, procesor Athlon64 3500+ AM2 cca 3200Kč, což je celkem cca 6200Kč, tedy zbývá 3800Kč.

    Z prodeje komponent by možná utržil 2000-2500Kč => celkem na grafiku by měl 5800-6300Kč, za což je slušná GeForce 7600GT, což už je karta dobrých parametrů!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Ale abych byl upřímný, tak by bylo vážně lepší koupit nový procesor AM2 a desku socket AM2 s nForce4 Ultra nebo SLI + nějakou slušnější grafiku a do 10 000Kč by se určitě vešel. Když si k tomu připočteme peníze z eventuelního prodeje přebytečných komponent, určitě by z toho něco bylo.

    Počítej se mnou: Deska cca 3000Kč, procesor Athlon64 3500+ AM2 cca 3200Kč, což je celkem cca 6200Kč, tedy zbývá 3800Kč.

    Z prodeje komponent by možná utržil 2000-2500Kč => celkem na grafiku by měl 5800-6300Kč, za což je slušná GeForce 7600GT, což už je karta dobrých parametrů!
    no a není na AM2 lepší nForce5xx?
    jinak AM2 má DDR2 takže musíš přičíst paměti

    2koubi: nauč se ku*va psát, to se nedá číst!!!
    Naposledy upraveno uživatelem Limoto: 18-07-2006 v 17:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Limoto
    no a není na AM2 lepší nForce5xx?
    jinak AM2 má DDR2 takže musíš přičíst paměti
    (...)
    I kdyby si koupil socket 939, tak je celkem v suchu, takže máš asi pravdu, spíš s 10000Kč v kapse jít pro socket 939 obdobných kvalit, pak by ceny +/- seděly. Díky za upozornění.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele FanATIk
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Epox EP-8NPA SLI - nVidia nForce4 SLI

    Nic lepšího jsem nenašel

    nemyslim že by to bola najlepšia voľba
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od koubi
    2dokaže to PCU jest na takoví velký rozdíl frekvence 3000MHz 3200MHz a ta DDR taky prosím napište pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na jakou frekvenci se dá zvednout CPU bez problému aby stabilní
    V prvom rade si viac preštuduj čo vlastne máš, nejedna sa o frekvenciu ale rating, ale to ti už vysvetlili. takže s BOX chladičom dáš Athlon 3000+ na uroven 3500+. Dalej by som šiel opatrne, poprípade už nikam, treba sledovať teplotu a stabilitu systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Windows 7: Pojede Win 7 Home premium 64bit na této sestavě?
    Od marpie v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-09-2014, 23:09
  2. DDR2: Pojede mi tato deska s těmito ram?
    Od DeNNI85 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 15:20
  3. BFBC2, jak pojede?
    Od Hunt3r v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-11-2010, 17:38
  4. Pojede HD5850 na těchto základních deskách?
    Od amidamaru95 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 07:44
  5. Sestavy, notebooky a PDA: Pojede tato sestava?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 15:49