Zaujímavé screenshoty z hier
Tak ma napadlo, vytvoriť TOPIC o SS k našim obľúbeným hrám (SS musia byť vlastná tvorba)
edit by speedsnail: základní pravidla:
1) Vždy nadepsat z jaké hry screenshoty jsou.
2) Screenshoty vkládejte raději jako přílohu, při přímém vkládání obrázku používejte rozměr maximálně 800x600!
Takže začnem prvý (všetky SS sú z Army 2 a sú/nemusia byť upravované)
edit by speedsnail: základní pravidla:
1) Vždy nadepsat z jaké hry screenshoty jsou.
2) Screenshoty vkládejte raději jako přílohu, při přímém vkládání obrázku používejte rozměr maximálně 800x600!
Takže začnem prvý (všetky SS sú z Army 2 a sú/nemusia byť upravované)
Moje:
1. Spore, aneb nekrofilie v praxi. Nechapu, jaktoze je ta hra pristupna i detem :D
2. Battlefront 2 - Vaderuv force-dance :)
3. Flatout. V zatacce jsem cely peloton aut natlacil ve vysoke rychlosti do lesa. Sice jsem se taky rozsekal, ale stalo to za to :)
1. Spore, aneb nekrofilie v praxi. Nechapu, jaktoze je ta hra pristupna i detem :D
2. Battlefront 2 - Vaderuv force-dance :)
3. Flatout. V zatacce jsem cely peloton aut natlacil ve vysoke rychlosti do lesa. Sice jsem se taky rozsekal, ale stalo to za to :)
Dobrý nápad.:idea Klidně bych byl pro zařazení do důležitých.
1. TES4: Oblivion - romantický večer
2. TES4: Oblivion - Skingrad, návštěva hradu
3. TES4: Oblivion - západ slunce (outmap)
4. BFME2 - armáda goblinů
5. Two Worlds - boj s medvědem
6. Two Worlds - projížďka na koni
7. Dungeon Siege 2 - na houbách
Prohledám ještě staré zálohy, možná tam něco zajímavého najdu.
1. TES4: Oblivion - romantický večer
2. TES4: Oblivion - Skingrad, návštěva hradu
3. TES4: Oblivion - západ slunce (outmap)
4. BFME2 - armáda goblinů
5. Two Worlds - boj s medvědem
6. Two Worlds - projížďka na koni
7. Dungeon Siege 2 - na houbách
Prohledám ještě staré zálohy, možná tam něco zajímavého najdu.
[quote=16cmfan;304357]Takže začnem prvý (všetky SS sú z Army 2 a sú/nemusia byť upravované)[/quote]
[quote=16cmfan;305211]Ďalší várka SS z Army 2 v príloze.[/quote]
Moc pěkné. To je DX10?
[quote=16cmfan;305211]Ďalší várka SS z Army 2 v príloze.[/quote]
Moc pěkné. To je DX10?
[quote]v kubra dam sestřeli tankem a já letěl v migu[/quote]
WoW... Tak asi jsi se s tou 29 moc flakal a letel jsi pomalu, ne? Nebo byl nekde pred letistem a jak jsi startoval, tak to proste zkusil a vyslo to? To by byl panecku screen! :D
WoW... Tak asi jsi se s tou 29 moc flakal a letel jsi pomalu, ne? Nebo byl nekde pred letistem a jak jsi startoval, tak to proste zkusil a vyslo to? To by byl panecku screen! :D
Tak bohužel i pořádkumilovný člověk někde zašantročil (zahrabal, ztratil) staré screeny, ale aspoň jedna vykopávka: Dungeon Siege - lávové jeskyně
[quote=Smeli;307107]Me, l2 :)[/quote]
ty jo kdys sebral v L II králíky?co to umí ... a co to prase?:D
to sem jeste nevidel...
ty jo kdys sebral v L II králíky?co to umí ... a co to prase?:D
to sem jeste nevidel...
Občas nejde server postimage... dam to radšej asi do prilohy
Ahá - nj, zhoda náhod - taky se stava, ze server padne ale jo, radsi to napisu i když umne nic jinýho nečekejte jako foto z Army 2, je to moje hoby a baví me to, vymyšlet nove zabery atď.
Ahá - nj, zhoda náhod - taky se stava, ze server padne ale jo, radsi to napisu i když umne nic jinýho nečekejte jako foto z Army 2, je to moje hoby a baví me to, vymyšlet nove zabery atď.
Tak to nemyslel, ptal se z jaké hry to je.. (předpokládám opět Arma 2, ale bylo by vhodné to vždy nadepsat, ať je to jasné)
Stojí ta hra za to? Uvažuju buď o koupi moder warfare(či jak se to píše)2 nebo tohoto. Ty obrázky vypadají úžasně
batmana jsem nehral,ale muzu poreferovat o MODERN WARFARE 2- imho pokud nebudes hrat multiplayer asi za KOUPI cca 1100,- nestoji,ale za zahrani stoji urcite, budes zasnout nad grafikou,hratelnosti,celkovy dojem ze hry perfekt. ale prilis kratka- cca 4 hodinky ji dohrajes,jinak nenabizi jakkekoliv namahani mozku, proste strilis nepritele,co se pohne,nic vic, nikde nebloudis,nic nehledas,jen strilis:D
[quote=dzandra;316373]Stojí ta hra za to? Uvažuju buď o koupi moder warfare(či jak se to píše)2 nebo tohoto. Ty obrázky vypadají úžasně[/quote]
Kup si hru, která ti vydrží déle než jedno odpoledne... nejaký RPG nebo i toho Batmana - má večší životnost...
Kup si hru, která ti vydrží déle než jedno odpoledne... nejaký RPG nebo i toho Batmana - má večší životnost...
[quote=dzandra;316373]Stojí ta hra za to? Uvažuju buď o koupi moder warfare(či jak se to píše)2 nebo tohoto. Ty obrázky vypadají úžasně[/quote]
Jo stoji - ja myslel kdovi jaky to nebude becko a docela jsem se na tom zasek, skoda, ze o konci uz kolem 70% :) Kazdopadne se mi libi "loveni" ala Predator (+ moznost hrat jen jedno "kolo" na cas/body). Mate uz nekdo Armor Suit?
edit: jeee ono to nejak vypina AA kdyz se hejbe mysi :) Kazdopadne s PhysX je to masakr - ja hral napred demo a to ho nemelo. Jestli kupujes gk tak se dava kupon k nvidiim ;)
Jo stoji - ja myslel kdovi jaky to nebude becko a docela jsem se na tom zasek, skoda, ze o konci uz kolem 70% :) Kazdopadne se mi libi "loveni" ala Predator (+ moznost hrat jen jedno "kolo" na cas/body). Mate uz nekdo Armor Suit?
edit: jeee ono to nejak vypina AA kdyz se hejbe mysi :) Kazdopadne s PhysX je to masakr - ja hral napred demo a to ho nemelo. Jestli kupujes gk tak se dava kupon k nvidiim ;)
Sice to sem neptří, proto jsem kdysi tahal hry na otestnutí(nelegální) pokud bavila koupil jsem, teď už delší dobu netahám a rovnou kupuju. I GTA IV nestálo za 1500, protože už to po dohrání nehraju. Dodnes pařím Diablo2LOD,Titan quest a battlefield2.
Richnond:;16cmfan;lexxxa - no tak to asi přece koupím tohle místo MW2. Na multi mám battlefiel2
Richnond:;16cmfan;lexxxa - no tak to asi přece koupím tohle místo MW2. Na multi mám battlefiel2
[quote=Richmond;316386]Jo stoji - ja myslel kdovi jaky to nebude becko a docela jsem se na tom zasek, skoda, ze o konci uz kolem 70% :) Kazdopadne se mi libi "loveni" ala Predator (+ moznost hrat jen jedno "kolo" na cas/body). Mate uz nekdo Armor Suit?
edit: jeee ono to nejak vypina AA kdyz se hejbe mysi Kazdopadne s PhysX je to masakr - ja hral napred demo a to ho nemelo. Jestli kupujes gk tak se dava kupon k nvidiim [/quote]
Tak to PhysX není zase až takový masakr. Je to létající listí, papír, hýbající pavučiny, kouř a trocha efektů v boji. Ovšem bez PhysX je to takové chudé. Dává to tomu takovou tu efektivitu, dojem lesku drahokamu, ale v globále nic zase tolik převratného. Ostatně potěší a zahřeje :D
To lovení "ala Predator" se mi také moc líbí. Hezky je zvládnut scanner + lovení. Můžeš si zvolit taktiku boje v pohodě dopředu a krásně si "svou oběť" nahnat tam, kam potřebuješ.
edit: jeee ono to nejak vypina AA kdyz se hejbe mysi Kazdopadne s PhysX je to masakr - ja hral napred demo a to ho nemelo. Jestli kupujes gk tak se dava kupon k nvidiim [/quote]
Tak to PhysX není zase až takový masakr. Je to létající listí, papír, hýbající pavučiny, kouř a trocha efektů v boji. Ovšem bez PhysX je to takové chudé. Dává to tomu takovou tu efektivitu, dojem lesku drahokamu, ale v globále nic zase tolik převratného. Ostatně potěší a zahřeje :D
To lovení "ala Predator" se mi také moc líbí. Hezky je zvládnut scanner + lovení. Můžeš si zvolit taktiku boje v pohodě dopředu a krásně si "svou oběť" nahnat tam, kam potřebuješ.
Tak zrovna toho koure/mlhy je tam pomerne dost, v pruchodech jsou pruhledny "chlopne", ze zdi toho taky lita pekne. Ono staci hned ten "generator" v prvnim levelu kde bez PhysX chybi uplne, na medium uz je tam koure hafo :)
edit: akorat nevim cim to je, ale kdyz mam zapnutej motion blur tak to pekne seka :(
edit2: mam pocit, ze pri zapnutym PhysX se ten plast hybe trochu jinak, ale mozna se mi to jen zda, kazdpadne cakance vody ve stoce (nahani te ta velka prisera co je na zacatku) jsou moooc pekny ;)
edit: akorat nevim cim to je, ale kdyz mam zapnutej motion blur tak to pekne seka :(
edit2: mam pocit, ze pri zapnutym PhysX se ten plast hybe trochu jinak, ale mozna se mi to jen zda, kazdpadne cakance vody ve stoce (nahani te ta velka prisera co je na zacatku) jsou moooc pekny ;)
Lidi, když už tak rozebirate batmana - tak pridejte ku každýmu postu nejakej screen, at tu neofftopicujem :D
Pokud má verzi v které není podpora PhysX, stačí nainstalovat patch v1.1.
No ten musi mit kazdopadne, jinak se neobjevi moznost zapnout PhysX. Ja to stahnul v 1.0, spustil a PhysX nikde... Patral jsem jak to zapnout a hazelo mi to na samy warez fora kde resi to samy + jeste ze prej panacek neplachti. Jak je to doopravdy nevim, me to jde a to je hlavni (akorat mi teda nejede SLI pac druha karta pocita fyziku)
A co takhle to přejmenovat , zajímavé screene z her a diskuze k nim. Protože, to by se tu pak ani nemohlo moc vychvalovat povodenost screenu a podobně. Navíc to je diskuzní forum ne. A myslím, že tu všeobecný pokec o hrách se screenama není. Sorry za OT
ano, to je pravda - komentáre a diskuze k SS ale jen do jisté míry, tohle my už pripadá jako diskuze jen o Batmanovi, to si mužete udelat i samostatnej Topic, mne osobne to ani nevadí, jen chci, aby to tu bylo prehlednejší ;)
[quote=kevin00;316899]Batman: Arkham Asylum:[/quote]
pekný, ty odpadávajíci cihly sou scriptovány nebo fyzikálne simulováni pomoci PhysX ? Vypadá to krásne...
pekný, ty odpadávajíci cihly sou scriptovány nebo fyzikálne simulováni pomoci PhysX ? Vypadá to krásne...
Tak mám batmana vyzkoušeného, vypadá to dobře a hratelnost vypadá taky slibně. A přihodil jsem si i crysis warhead jen tak znudy. Pošlu screeny, dík za radu. ¨
Jo a kevin00e, nebýt tvých screenu tak to nekoupím
Jo a kevin00e, nebýt tvých screenu tak to nekoupím