Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: ESET remote admin console a vista

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zdravim
    nestkal se tu nekdo s problemem u vzdalene instalace NOD32 antiviru pres admin konzoli? Pack je vytvoren stoprocentne ok .. pridan soubor jak pro 32 tak 64 bit verzi + konfig .. u xp vse slape jak ma u vist konzole hlasi chybu ze ucet pod kterym se snazim instalovat nema opravneni .. ucet je ovsem domain admin a i local admin vuci stanici na kterou instaluji ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Otestuji zítra. Jaké máš Visty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    business x86 i x64.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    A když to tm, nainstaluješ pod lokálem, tak se připojí a spolupracuje s centrem? máš vypnutý firewal a povolení sdílení souborů a tiskáren?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    A když to tm, nainstaluješ pod lokálem, tak se připojí a spolupracuje s centrem? máš vypnutý firewal a povolení sdílení souborů a tiskáren?
    Instalace na stanici funguje bez problemu .. staci jen nastavit server pak je pc videt i v konzoli a normalne komunikuje a posilam pak i konfigurak .. jde mi vylozene o to proc nejede ta instalace .. firewally na vsech stanicich jsou vypnute pres gp a jsou opravdu vypnute (kontrolovano) stejne tak sdileni souboru a tiskaren .. toto vsechno jsem kontroloval dle rad ktere jsem nasel na esetu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Instalace na stanici funguje bez problemu .. staci jen nastavit server pak je pc videt i v konzoli a normalne komunikuje a posilam pak i konfigurak .. jde mi vylozene o to proc nejede ta instalace .. firewally na vsech stanicich jsou vypnute pres gp a jsou opravdu vypnute (kontrolovano) stejne tak sdileni souboru a tiskaren .. toto vsechno jsem kontroloval dle rad ktere jsem nasel na esetu ..
    Tak na jedné mašině bez problémů, na druhé naprosto stejné jak popisuješ. Poslal jsi na ESET také dotaz??? Takže by mně to také zajímalo proč to nejde, tedy proč to jde!!! Jsou to stejné mašiny, čistá instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Diky za ten test potreboval jsem se presvedcit ze problem neni jen pouze nekde v nasi siti .. obratim se tedy na eset pokud se mi podari vyresit samozrejme se zde podelim o reseni..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tak vyreseno..

    Cely problem spociva v tom ze se ve sluzbe ESET Remote administrator .. ktera bezi na serveru do ucha logon musi nastavit uzivatel s admin opravnenim sluzba se restartuje a pak vse bezi jak ma..

    Reseni se mi podarilo najit zde

    Dulezite je hlavne toto.

    PS neleknete se ze popis je na win 2000 a win server2003
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 22-10-2009 v 12:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    A Tobě to jede???? Mně teda ne. A největší sranda je ta, že to nejede na té mašina co šla....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    jj tohle zabralo mrkni jesste u te stanice kde ti to nejde do moznosti slozek jestli tam mas zaskrtnute "Pouzivat pruvodce sdilenim" pokud ano zkus to odskrtnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    No jo, hlavně že píšou restart......
    Proč by člověk četl návod, že....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tys neresnul tu sluzbu co ? Ten restart sem psal i ja
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    No ja to nerestnul po těch úpravách.... Prdím na to jdu na pivko. A díky. Víc bohužel nemohu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sestavy, notebooky a PDA: Wi-fi console
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 18:19
  2. Windows Vista admin
    Od xSten19 v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 13:36
  3. ATI remote wonder a vista 64
    Od Lo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 20:05
  4. Admin na Windows Vista
    Od tgfh v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 12:47