8800GTS 512 a jeji teplota
Dobrý večer, začal jsem mít z ničeho nic problém s grafickou kartou. Hry po 5 minutách padají a já nevím co s tím. Napadlo mě přehřívaní ..ale jen tak z ničeho nic? přijde Vám ta teplota normální pri normalní práci na počítačí? Nemyslím tím teď hraní nebo autocad atd. Prostě jen surfovaní na internetu. Jo za napsáni tohodle článku už má graficka karta 69 stupňů.. Co stím poraďte prosím .. zkusil jsem ji pročistit od prachu a stále nic..:(

Teploty mi nepřijdou nějak extrémní. Pro nestabilitu bych se pozastavil u zdroje. Podobný příznaky jsem měl taky a výměna zdroje to vyřešila. Nepíšeš co máš za zdroj, ale Eurocase a jemu podobný, moc bych se nedivil.
Vzhledem k tomu že tady toto téma již je rád bych jej otevřel znovu a nepsal proto novej příspěvek.
Mám problém s teplotou na této kartě ( 8800 GTS 512 DDR3 ) Po koupi byla její teplota v normálu 55° Mám tu kartu cca rok a nyní je její teplota v normálu 72°
Věděl by někdo kde hledat problém?
Mám problém s teplotou na této kartě ( 8800 GTS 512 DDR3 ) Po koupi byla její teplota v normálu 55° Mám tu kartu cca rok a nyní je její teplota v normálu 72°
Věděl by někdo kde hledat problém?
Pokud je tam stale referencni chlazeni .. tak mozna taky odesel vetrak .. rozborka a nova pasta pro klid duse te ceka tak jak tak zkus se mrknout po bazarech jestli nekdo za stovku, dve neprodava accelero s1 kdyz uz to bues rozebirat vrazil bych tam accelero a mas klid
[quote]Po koupi byla její teplota v normálu 55° Mám tu kartu cca rok a nyní je její teplota v normálu 72°
Věděl by někdo kde hledat problém? [/quote]
Odchazi kondenzatory na karte = regulatory musi vic prepinat a vic se tedy zahrivaji...
Pravdepodobne to ale zacalo od zdroje. Jaky mas PSU a jaka znacka je ta grafika?
Věděl by někdo kde hledat problém? [/quote]
Odchazi kondenzatory na karte = regulatory musi vic prepinat a vic se tedy zahrivaji...
Pravdepodobne to ale zacalo od zdroje. Jaky mas PSU a jaka znacka je ta grafika?