Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s PC

skanour (1)|21.10.2009 21:09
Mám notebook zn.Acer, mám ho asi rok a poslední dobou se mi začal vypínat nejdřív při přehrávání filmů nebo hudby a ted už při běžném používání. Prosím poradte
lexxxa (714)|21.10.2009 21:25
pricin muze byt nekolik,pro zacatek bych nejakym monitorovacim programem,napr. Everest zmeril teploty, a zkontroloval jak moc teply vzduch vychazi z NTB a jestli se treba netoci prilis ventilator,urcite to pomuze pri dalsi diagnostice problemu
kevin00 (10238)|21.10.2009 21:45
Také by nebylo od věci odkrytovat chladič a ventilátor CPU a vyčistit je od prachu.
trodas (1753)|22.10.2009 16:31
A jaky je ten typ Aceru? A jsi jeho prvni uzivatel, nebo druhy...? Jak je vlastne stary?

Jak pise kevin00 - vycisteni je urcite prvni krok. Troufas si na "rozborku-sborku"? :) Je to jednodusi nez u SA58... ;)
kevin00 (10238)|22.10.2009 16:43
[quote=trodas;305561]Troufas si na "rozborku-sborku"? :) Je to jednodusi nez u SA58... ;)[/quote]

Než něco takové poradíš, je dobré se zeptat či je NB v záruce či nikoliv. Nebo aspoň podotknout, aby rozebírání NB prováděl pouze tehdy, není-li NB již v záruce. Jinak by také díky Tvé radě přišel o záruku ;)
trodas (1753)|24.10.2009 12:03
To je fakt :) Jinak pocky pocky, s rozebiranim jsi prvni prisel ty, o prispevek vys:
[quote]dkrytovat chladič a ventilátor CPU a vyčistit je od prachu[/quote]

To u NTB obvykle nejde bez rozebrani celeho NTB. Tise predpokladam ze uzivatel ma rozum a vidi-li sroub prekryty samolepkou tak se ujisti, ze zaruka je fuc ... ne? Ostatne prvni na co jsem se optal bylo, jak je NTB stary a zdali se jedna o prvniho majitele.
Pokud ano, je v zaruce a muze zkusit "joys of Acer custom service" :D Cesky receno, uzit si reklamacku s Acerem.