Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

noťas se nepřipojí k wi-fi

zipp (166)|22.10.2009 13:34
To bych nebyl já, abych neměl problémy s wi-finou :) tentokrát jde o to, že se mi notebook nechce připojit... Jde o Toshibu, která neměla předinstalovanej soft. Nahrál jsem tam 64 bitový Visty Home Premium. Tlačítko pro příjem wi-fi signálu je normálně zapnutý, ale nechytne to žádnou síť... Je potřeba eště nahrát nějakej soft (driver) na wi-fi? Díky.
pas!k (3765)|22.10.2009 13:55
Kdyz se podivas do pravce zarizeni vidis tam nejake zarizeni s otazniky? Drivery na wifi musi byt nainstalovane jinak to logicky nemuze fungovat.
zipp (166)|22.10.2009 14:03
[quote=pas!k;305462]Kdyz se podivas do pravce zarizeni vidis tam nejake zarizeni s otazniky? Drivery na wifi musi byt nainstalovane jinak to logicky nemuze fungovat.[/quote]

Bohužel ho nemam u sebe, ale drivery sem určitě neinstaloval... V tom případě na webu výrobce-přímo pro konkrétní model, nebo existuje nějakej univerzál...?
pas!k (3765)|22.10.2009 14:30
No kdybys byl online tak ho ty visty zrejme najdou a stahnou (v pripade ze ntb pripojis k siti treba kabelem a za predpokladu ze jsou nainstalovane drivery k sitovce :) Pokud ne tak proste vlez na web vyrobce najdi model stani a doinstaluj rucne ..