Zdravím, mám takový dotaz po delší době sem se opět podíval na teploty v everestu a příjde mi že teploty obou jader procesrou jsou oproti celkové teplotě procesoru nějak vysoké... viz. screen.. otázka ?? je to v pořádku nebo je to hodně ??
Zdravím, mám takový dotaz po delší době sem se opět podíval na teploty v everestu a příjde mi že teploty obou jader procesrou jsou oproti celkové teplotě procesoru nějak vysoké... viz. screen.. otázka ?? je to v pořádku nebo je to hodně ??
Je to teplota v zatezi, nebo idle ?
To je docela dost, ale může i špatně měřit deska. Podle otáček odhaduju, že máš box chladič, je to tak? Možná už je stará pasta, chtělo by to ji vyměnit a vůbec chladič vyčistit. A jaký je to procesor?
[quote=Tichman;305658]Odhaduješ správně je to box chladič. Ta pasta mě napadla taky. Chladič je čištěný asi před 3mi dny, Procesor: Athlon 64 X2 2600 MHz[/quote]
Snad zhoda náhod, na teploty si se kouknul po dlhy dobe až dnes? a chladič si čistil ješte predtým? Když jo,, tak si ho asi zle usadil spet na IHS procesoru. Skus ho jeste jednou vyndat, rovnou muzes(mel by si) vymenit pastu na procesoru (prečti si neco otom napr. tu: [url]http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=35&t=17257[/url] ) a hlavne skontroluj, ci chladic doleha spravne na procesor...
samotny chladič jsem nevyndaval čistil jsem to jenom vyfoukanim když byla přiležitost při montovani nove wi-fi tak když už sem to měl otevřený tak jsem všeck vyfoukal atd ale nesundaval jsem ho z procesoru
tak sem vedle jak ta jedle, skoušel si merit teplotu i v jinem programu? napr. Coretemp, taky otestuj teploty v Burnu (napr. pomoci utility Linx)
dobře dobře zatím se s tím spokojim (při ohmatu chladiče mi nepřijde nějak extremně teplý/horký) a to mi na klid duše stačí a asi za tyden budu kupovat accelero na grafiku tak to vezmu i s tou pastou a přemážnu ten procák... jinak díky za rady potom dám vědět jestli se to s tou pastou zlepšilo nebo ne
Ukazoval ti Everest predtým iné teploty jadier? ....Pretože mne ukazuje nezmyselných 10-17 °C .... Teplota CPU sa pritom zhoduje s údajom v biose ....
Podle mne sou zcela určite fake, když nemas problemi ze stabilitou v burnu, neni co rešit - IMHO, kdybi ty teploty byli fakt spravny, tak by si mel v burnu cez 100 stupnu...takže si z nas Everest opet vystrelil :-)
ok tohle jsem potřeboval slyšet díky moc...
sranda ze mne everest este nikdy zle neukazoval
vacsina ludi na everest "nadava" a ja mam s nim len super skusenosti a pouzivam ho na meranie teplot,reporty atd..
no nic![]()