Napájení grafiky
Zdravim, právě si dělám pořádek v kabeláži a chci se zeptat ohledně napájení grafiky: Grafika potřebuje jedno 6 pinové přídavné napajení na zdroji nemám ještě tyto konektory tak to mám na redukcí a vlastně ten 6 pin potřebuje 2x molex a ptám se můžu ty molexy zapojit na jednu větev a nebo to musím na dvě větvě zvlášt... protože jsem to původně měl na dvou zvlášt a ta jedna mi tam vcelku překáží takže bych rád věděl jestli to můžu dát jenom na jednu jestli to ta jedna utáhne... předem díky za odpovědi
edit: zdroj je to 500W ale nějaký noname, tady sou nějaké hodnoty ze štítku zdroje: +12V: 25A -12V: 0.8 A
Grafika: MSI 3870
edit: zdroj je to 500W ale nějaký noname, tady sou nějaké hodnoty ze štítku zdroje: +12V: 25A -12V: 0.8 A
Grafika: MSI 3870
Ono to bude asi jedno, pokud by mel zdroj oddelene vetve tak by s nejvetsi pravdepodobnosti mel i 6p PCIE, tahkle si myslim, ze ma vetve zdroj stejne uvnitr spojeny :notsure
Jestli na zdroji není rozlišeno +12V1 a +12V2 (což by naznačovalo že má 2 větve), tak je uplně jedno jak to zapojíš. Navíc 3870 není extra žravá grafika, já bych to zapojil klidně na jeden kabel.
Po zapojení pro jistotu zkus pustit nějaký 3D mark a ještě zkontroluj rukou jestli se ten kabel nezahřívá.
Po zapojení pro jistotu zkus pustit nějaký 3D mark a ještě zkontroluj rukou jestli se ten kabel nezahřívá.
[quote=speedsnail;306185]Jestli na zdroji není rozlišeno +12V1 a +12V2 (což by naznačovalo že má 2 větve), tak je uplně jedno jak to zapojíš. Navíc 3870 není extra žravá grafika, já bych to zapojil klidně na jeden kabel.
Po zapojení pro jistotu zkus pustit nějaký 3D mark a ještě zkontroluj rukou jestli se ten kabel nezahřívá.[/quote]
dobře díky moc... konečně se zbavím toho překážejícího kabelu :)
Po zapojení pro jistotu zkus pustit nějaký 3D mark a ještě zkontroluj rukou jestli se ten kabel nezahřívá.[/quote]
dobře díky moc... konečně se zbavím toho překážejícího kabelu :)