Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Přidat paměti??

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Mám sestavu ... (tady dole) Zrychlilo by kompl dokoupení +512 MB ramek (mám DDR333)? Nebo už je to zbytečný a nevyplatí se to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1

    to zalezi na tom, co na nem vlastne delate...dalsi RAM vam jiste prinese vyssi vykon, ale nelze cekat nic extremniho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od anonymous
    to zalezi na tom, co na nem vlastne delate...dalsi RAM vam jiste prinese vyssi vykon, ale nelze cekat nic extremniho...
    presne tak: zalezi hlavne na tom co delas. jsou programy a vyuziti PC, kde si bez GB RAM neskrtnes, a jsou situace kdy ti staci 256... nechces napsat trochu konkretnej jaky mas od PC pozadavky/jak ho vyuzivas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Citace Původně odesláno od Forty
    Mám sestavu ... (tady dole) Zrychlilo by kompl dokoupení +512 MB ramek (mám DDR333)? Nebo už je to zbytečný a nevyplatí se to?
    Vyplatí, ale jak bylo řečeno, jenom za určitých podmínek. Pokud máte možnost sehnat někde výhodně další modul, tak ano. Při koupi nového bych se dvakrát rozmýšlel, jestli se mi chce investovat do "starého nářadí".
    OT: dobrý avatar
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od aldafallout
    OT: dobrý avatar

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Mno jinak, komp používám k pálení dývek, stahování filmů, občasný hraní her. Někdy se mi zdá, že už nestíhá, tak se rozmejšlim stli by pomohly paměti navíc, nebo rovnou koupit novou sestavu, stli už není tahle stará...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Forty
    Mno jinak, komp používám k pálení dývek, stahování filmů, občasný hraní her. Někdy se mi zdá, že už nestíhá, tak se rozmejšlim stli by pomohly paměti navíc, nebo rovnou koupit novou sestavu, stli už není tahle stará...
    na paleni a stahovani bys rozhodne vic pameti poznat nemel, spis ty hry jsou narocnejsi. jestli se ti zda PC pomaly, tak bych pouvazoval nad novym systemem, tvoje PC by melo XP a hromadu veci zvladat levou zadni. takze zvaz jestli se ti vyplati investovat kvuli obcasnemu hrani
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    K tem 512 MB se podle mne jeste aspon jednou tolik vyplati. Jinak je to dost malo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ja osobne hodnotim vymenu 512 modulu za 1024 (oba DDR400) velice pozitivne. Windowsy jsou daleko daleko rychlejsi. Zavirani programu a navrat do win, daleko rychlejsi. Spusteni aplikaci rychlejsi...
    Na hrach nevim, protoze jsem menil i grafiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Mno podle taky toho,za jakou cenu se ti je podaří dostat. DDR1 333 mhz koupíš za nějaký 450kč ( třeba zde).
    Pokud máš peníze,tak radši si kup nějaký modernější PC. Na tvou práci se dá poskládat něco i do 5-6000 a bude 1000xkrát lepší než stávající sestava. Imho myslím že nemá cenu přidávat do sestavy ram,trochu by to pomohlo,ale né tak,aby to stálo za to. ( zvlášť ,když za tu cenu koupíš třeba OCZ DIMM 1024MB DDR II 800MHz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Ak nemas prachy na ubgerade PC, tak sa priklanam k nazoru, ze sa ti to oplati, widli budu ovela sviznejsie a programy a hry budu rychlejsie nabiehat a zatvarat a celkova odozva systemu sa zlepsi (pri zatuhnuti softu napr.).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    Ja osobne hodnotim vymenu 512 modulu za 1024 (oba DDR400) velice pozitivne. Windowsy jsou daleko daleko rychlejsi. Zavirani programu a navrat do win, daleko rychlejsi. Spusteni aplikaci rychlejsi...
    Na hrach nevim, protoze jsem menil i grafiku.
    No ano, ale Athlon XP 2200+ a P4 2 GHz je diametrální rozdíl. Ty P4 byly po výkonové stránce katastrofa. paměti by se vxplatily jedině, kdyby se to ještě přetaktovalo, ale jinak ne.

    Za 5000 Kč je dnes sestava, která tohle totálně podělá. Takže když si z toho něco necháš, zbytek prodáš a přihodíš si 3,5 - 4k, tak budeš úplně, ale úplně jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak pridat novy HDD?
    Od cuaron v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 30-12-2010, 11:10
  2. Windows 7: WIN 7-win xp jak je pridat do start.
    Od bren v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2009, 11:20
  3. Jak pridat obrazek alba?
    Od Liqid v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 19:48
  4. Gamepady: Jak přidat gamepad ?
    Od OdMajkla v sekci Periferie
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-05-2008, 23:38
  5. Jak pridat zavadec
    Od Acxeptus v sekci OS Windows
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 10:23