Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: AMD Phenom II X4 940

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    80

    Je možné tento procesor dát do desky ASUS M4A785TD-V EVO?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ne. Nelze instalovat procesor AM2+ do základní desky AM3 z důvodu absence paměťového řadiče DDR3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    80

    A pro tento procesor se hodí jaká deska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jsou jich desítky, napiš zhruba představu jaká má být - ATX, mATX, s integrovanou grafikou nebo bez? Preferuješ nějakou značku a proč?

    Edit: co GA-MA785G-UD3H?
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 28-10-2009 v 11:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ty již máš procesor zakoupen ? Pokud ne, můžeš použít AMD Phenom II X4 945.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    80

    značku nepreferuji,může být i mATX.Použití na video v hd,vypalování atd,nebo použít jako HTPC?Takže nevím jak s tou grafikou,co bude stačit.Hru jednou ročně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Jestli nemáš ještě nic zakoupeno zvolil bych kombinaci Asus M4A785TD-V EVO + AMD Phenom II 945.
    Integrovaná grafika má SidePort, který je při práci s grafikou poznat, video v HD přehraje bez problémů.
    Zbytek komponentů máš či nikoliv ? Pokud ne, kolik by jsi byl max. ochoten do sestavy investovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    80

    tento procesor je tedy už lepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Procesor je to stejný, má pouze nižší spotřebu a je určen pro socket AM3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    80

    A socket AM3 s DDR3 je tedy do budpucna lepší?:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Já bych se vrátil k tomu CPU - na filmy, internet, vypalování atd, tedy do HTPC bych volil nějaký úsporný procesor a klidně jen tříjádro. Třeba X3 405e.
    Integrovaná grafika stačí, ať už se sideportem nebo bez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    asi tak x3 405e bude zcela pro HTPC dostačující, i pro občasnou editaci videa
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Phenom X4 965 BE + MSI GTX 660 OC
    Od Bryx v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-05-2013, 23:46
  2. Socket AM2/AM2+: AMD Phenom II X4
    Od Trixx v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2010, 19:06
  3. Phenom X4 BE vs Phenom X6
    Od Deexer v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-09-2010, 00:15
  4. AMD Phenom II X2 550 BE
    Od xSten19 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:59
  5. AMD Phenom II X4 920
    Od iggy6 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 16:22