Vyber notebooku 13.3"
Zdravim,
chci si poridit novy notebook a rad bych neco pohodlnejsiho na prenaseni (doma mam klasiku pocitac,takze tohle bude spis na psani ve skole a tak).
Uz jsem na nejake koukal, ale rad bych znal doporuceni mistnich odborniku. Urcite bych rad v nem mel optickou mechaniku a display 13.3.
Muzete mi, prosim, nekdo neco doporucit?
Dekuji
chci si poridit novy notebook a rad bych neco pohodlnejsiho na prenaseni (doma mam klasiku pocitac,takze tohle bude spis na psani ve skole a tak).
Uz jsem na nejake koukal, ale rad bych znal doporuceni mistnich odborniku. Urcite bych rad v nem mel optickou mechaniku a display 13.3.
Muzete mi, prosim, nekdo neco doporucit?
Dekuji
jee, na to jsem uplne zapomnel, omlouvam se. Kolem 15 - 17tis. Kdyz bude stat vic, ale bude stat za to, tak penize na to budou :)
Je mechanika opravdu absolutní nutnost? 10'' netbook ve škole udělá stejnou práci za polovinu peněz, s poloviční váhou a větší výdrží. Kupovat psací blok za 15 tisíc je trochu přitažené za vlasy, což? Mechanika se dá koupit externí na doma, když je potřeba něco třeba nainstalovat (a nedá se to přenést z PC do NB na flash disku). Znám nejméně tucet lidí, co mají netbooky do školy a žádnému mechanika nechybí.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
+ procesor,rychlý disk,matný display,1.86kg
- bez OS,cena
+ větší disk,Vista business,čtečka otisků prstů,HDMI
- 3 USB
+ procesor,rychlý disk,matný display,1.86kg
- bez OS,cena
- 3 USB
[quote=Jiri@tncm;307601]Je mechanika opravdu absolutní nutnost? 10'' netbook ve škole udělá stejnou práci za polovinu peněz, s poloviční váhou a větší výdrží. Kupovat psací blok za 15 tisíc je trochu přitažené za vlasy, což? Mechanika se dá koupit externí na doma, když je potřeba něco třeba nainstalovat (a nedá se to přenést z PC do NB na flash disku). Znám nejméně tucet lidí, co mají netbooky do školy a žádnému mechanika nechybí.[/quote]
No na jednu stranu máš pravdu. 10" nechci, páč má na mě moc malý display. Ale třeba 12" by šla. S tou mechanikou se to externí dá řešit, to mě ani nenapadlo. Dík
No na jednu stranu máš pravdu. 10" nechci, páč má na mě moc malý display. Ale třeba 12" by šla. S tou mechanikou se to externí dá řešit, to mě ani nenapadlo. Dík
[quote=ex_;307606][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
- 3 USB[/quote]
To uz radsi to Vostro kvuli lepsimu servisu/zaruce, ale porad nema horcikovy telo, coz se u casto prenasenejch notesu hodi. Zlaty XPSo, ikdyz to je zase drahy :mistake
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - ma vlastni gk, ale vykoupeno vahou, presahujici 2kg
- 3 USB[/quote]
To uz radsi to Vostro kvuli lepsimu servisu/zaruce, ale porad nema horcikovy telo, coz se u casto prenasenejch notesu hodi. Zlaty XPSo, ikdyz to je zase drahy :mistake
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - ma vlastni gk, ale vykoupeno vahou, presahujici 2kg
[quote=johny__g;307612][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
+ výdrž
- je to Acer
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
lenovo dělá i verzi s 2jádrem za stejnou cenu
http://www.lenovoshop.cz/lenovo-ideapad-u350-su4100-3gb-320gb-13-3-bt-webcam-win7hp-stribro-sedy_d535166.html
nevýhodou je mizerná výdrž lenova už s jednojádrem
jako zajímavá 12ka se jeví lenovo s12 s via nano
procesor je výkonnější než atom
výdrž kolem 4h
nevýhodou je jen 1GB ram (jde rozšíit na 3GB)
a použitý OS
+ výdrž
- je to Acer
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
lenovo dělá i verzi s 2jádrem za stejnou cenu
http://www.lenovoshop.cz/lenovo-ideapad-u350-su4100-3gb-320gb-13-3-bt-webcam-win7hp-stribro-sedy_d535166.html
nevýhodou je mizerná výdrž lenova už s jednojádrem
jako zajímavá 12ka se jeví lenovo s12 s via nano
procesor je výkonnější než atom
výdrž kolem 4h
nevýhodou je jen 1GB ram (jde rozšíit na 3GB)
a použitý OS