už je sestavenej takže zejtra pro něj du, už se na něj těšim jak 5ti letej kluk 24.12. těšící se na večer.
kompa mám, je výbornej, až na jednu věc, nejdou mi repráky. Není to chyba repráků - na starym kompu mi šly. Pls, poraďte....
repro je usb nebo klasika jack? zapojeny do zelene zdirky na zakladni desce?
nebo do front panelu case?
ovladaci panely-zvuky a zvukova zarizeni- tady se podivat jak je to nastavene
Jsou zastrčeny ve správné zdířce (zelená), není ztlumená hlasitost, ovladače zvuk. karty jsou nainstalované ?
jack, jj do zeleny na zakladni desce, v předu sem to skousel se sluchatkama, taky nechodili
kompa sem si nechaval instalovat, kabely zastrkat sice umim, instalace veci mi taky nedela problem, ale to jaky veci mam instalovat, tak v tom uz se nevyznam(ovladace..........)....... s tema naistalovanejma kartama si nejsem jiste, je mozny ze nejsou...........ztlumena hlasitost neni...
Podívej se do Správce zařízení (pravé myšítko na Tento počítač ? Spravovat ? Správce zařízení) jestli tam není u nějakého zařízení otazník. Drivery k základní desce si stáhni ZDE.
otaznik tam neni, drivery naistaluju....
Naposledy upraveno uživatelem cerny.mysak: 20-11-2009 v 20:51
drivery naistalovany, zvuk nejde...
Ten co ti instaloval, zvuk zkoušel, pochybuju, že ti to dělali zadarmo, tak ať ti to opraví ne. Zkus všechno co máš ve zvukovce vytáhnou a jak bude zapnuté windows, zkus to tam pozapojovat. Mělo by vyzkočit okno, co jsi zrovna zapojil
Není integrovaná zvuk. karta zakázána v BIOSu ?![]()
jj, tomu chlapovi to řeknu, ale chtel sem si to zprovoznit sam, myslel sem ze tam bude jen naka mala chybka ktera bude za 5 minut vyresena............
jednou jsem mel ten samy problem u me bylo prepnuto vychozi zarizeni
start-ovladaci panely-zvuky a zvukova zarizeni-zalozka zvuk-ikona repro-vychozi zarizeni tam jestli jsou dve prepnout na to druhe