Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 70

Téma: Sestava kolem 10 000 Kč

  1. #31
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od cerny.mysak Zobrazit příspěvek
    jenom nevim, kdyz jsou u hry pozadavky:
    Windows XP, Vista[32bit], procesor 3200MHz, paměť 1024MB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 10.00GB volno na disku, DVDROM
    (http://www.eo.cz/SE82907267-need-for...eapc03482.html)
    pujde?

    kdy hra vubec nepude rozchodit a kdy bude jen na male detaily? třeba u této hry NFS Shift je pořadován procesou 3200Mhz a ja budu mit 3000Mhz. Pujde na male detaily, nebo nepujde vubec?
    to budou nároky pro pentium 4 (asi milión let starý cpu) těma se vůbec nezaobírej
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    už je sestavenej takže zejtra pro něj du, už se na něj těšim jak 5ti letej kluk 24.12. těšící se na večer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    kompa mám, je výbornej, až na jednu věc, nejdou mi repráky. Není to chyba repráků - na starym kompu mi šly. Pls, poraďte....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    repro je usb nebo klasika jack? zapojeny do zelene zdirky na zakladni desce?

    nebo do front panelu case?



    ovladaci panely-zvuky a zvukova zarizeni- tady se podivat jak je to nastavene
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Jsou zastrčeny ve správné zdířce (zelená), není ztlumená hlasitost, ovladače zvuk. karty jsou nainstalované ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    jack, jj do zeleny na zakladni desce, v předu sem to skousel se sluchatkama, taky nechodili
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    kompa sem si nechaval instalovat, kabely zastrkat sice umim, instalace veci mi taky nedela problem, ale to jaky veci mam instalovat, tak v tom uz se nevyznam(ovladace..........)....... s tema naistalovanejma kartama si nejsem jiste, je mozny ze nejsou...........ztlumena hlasitost neni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Podívej se do Správce zařízení (pravé myšítko na Tento počítač ? Spravovat ? Správce zařízení) jestli tam není u nějakého zařízení otazník. Drivery k základní desce si stáhni ZDE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    otaznik tam neni, drivery naistaluju....
    Naposledy upraveno uživatelem cerny.mysak: 20-11-2009 v 21:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    drivery naistalovany, zvuk nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Ten co ti instaloval, zvuk zkoušel, pochybuju, že ti to dělali zadarmo, tak ať ti to opraví ne. Zkus všechno co máš ve zvukovce vytáhnou a jak bude zapnuté windows, zkus to tam pozapojovat. Mělo by vyzkočit okno, co jsi zrovna zapojil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Není integrovaná zvuk. karta zakázána v BIOSu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    jj, tomu chlapovi to řeknu, ale chtel sem si to zprovoznit sam, myslel sem ze tam bude jen naka mala chybka ktera bude za 5 minut vyresena............
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Není integrovaná zvuk. karta zakázána v BIOSu ?
    ????jestli to tak je, tak co mam udelat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    jednou jsem mel ten samy problem u me bylo prepnuto vychozi zarizeni

    start-ovladaci panely-zvuky a zvukova zarizeni-zalozka zvuk-ikona repro-vychozi zarizeni tam jestli jsou dve prepnout na to druhe
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestava kolem 20K urcena na hry...
    Od Leviks v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 13:04
  2. PC sestava kolem 20K
    Od PLUT0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 22:50
  3. Pc- Sestava na hry kolem 15k
    Od Mašut v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 17:38
  4. PC sestava kolem 13 tis.
    Od pan klobouk v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 14:33
  5. Sestava kolem 20K
    Od frostman666 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 15:06