fungujou!!! muzu ti dat druhej reputacni bod kevine???prvni uz sem ti dal za vyber kompu....:-)
Myslel jsem, že kdyby jsi napsal poslední kroky které jsi provedl, že by jsi mohl pomoci i jiným uživatelům, kteří by měli podobný problém![]()
Počítač perfektkně chodil až do dneška, kdy jsem se pokoušel rozchodit virtuální mechaniku v Alcoholu 120%. Na minulim počítači jsem virtuální mechaniku rozchodil v pohodě, ale na tomto to nějak nešlo a tak jsem skusil všechno možný. Porom přenastavením všeho moznžho v alcoholu jsem počítač restartoval a nenačetla se ani normální dvd mechanika.
Ve správci zařízení mechanika je, jak normální tak i virtuální a u obou je vykřičník. - ve stavu zařízení je napsaná chyba --- Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)
Bude mi stačit kdyz mi poradíte se sprovozněním normalni mechaniky, budu ale rad i kdyz mi poradite s tou virtualni
Odinstaluj Alcohol pomocí Revo Uninstaller, pročisti systém pomocí Glary Utilities a poté ve Správci zařízení odeber DVD mechaniku (jak klasickou, tak virtuální) a restartuj počítač. Poté by jsi měl být informován o najití nového hardware a měl by se nainstalovat potřebný ovladač (automaticky).
Udělal jsem tak jak si říkal, když naběhl systém, našlo to mechaniku, ale místo instalace naběhla tabulka ,,nezdařilo se"