Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: rada ktoru zostavu AMD alebo Intel

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    10

    1-mohli by ste mi poradit ktoru zostavu vybrat na hranie hier??
    2-Zaujimalo by ma ci je vykonnejsi Phenom II X4(3.2GHz) alebo INTEL Core 2 QuadQ9400(2.66GHz)?
    AMD
    Fortron EVEREST 600W 80PLUS, PFC, EPS, modular 88,82€, 2 675,79 Sk
    Thermaltake skříň VG7000BNS Soprano RS 101 55,48€, 1 671,39 Sk
    ASUS CROSSHAIR III FORMULA, AM3 790FX, DDR3 155,00€, 4 669,53 Sk
    CPU AMD Phenom II X4 Quad Core 955 BlackEditi. BOX 143,18€, 4 313,44 Sk
    4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 BOX kit 2x2GB 87,22€, 2 627,59 Sk
    ATI Sapphire HD4890 1GB (256) aktiv 1xDVI HDMI 165,02€, 4 971,39 Sk
    HDD 500GB Seagate B-7200.12 SATAII/300 7200r 3RZ 39,98 €, 1 204,44 Sk
    DVDRW/RAM LG GH22NS 10x10x22x22x SATA černá bulk 18,55€, 558,84 Sk
    753,25 22 791,22 SK

    alebo INTEL
    CPU INTEL Core 2 Quad Q9400 BOX (2.66GHz) 155,79
    ASUS P5Q Deluxe 2xGb LAN. iP45, 3xPCIe x16, RAID 128,02
    HDD 750GB Seagate B-7200.11 SATAII/300 7200r 3RZ 58,76
    ATI Sapphire HD4890 1GB (256) aktiv 1xDVI HDMI 165,17
    4GB DDR2-1066 CL5 Kingston HyperX BlackEdition kit 89,11
    Fortron EVEREST 600W 80PLUS, PFC, EPS, modular 89,30
    Thermaltake skříň VG7000BNS Soprano RS 101 46,62
    DVDRW/RAM LG GH22NS 10x10x22x22x SATA černá bulk 19,62
    752,39 €, 22666 Sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    No, z tech dvou, tak jak je to poskladane, tak asi ani jednu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Zaptám se....
    -kolik na to máš?
    -na co to máš?
    -Je to jen na "bednu", nebo i omáčku kolem? (LCD, Kl.+myš apod)

    Potom se dá vymýšlet, jestli se víc vyplatí na INtelu, nebo na AMD (bez osobních averzí k jednomu či druhému.....grrrrrrrr)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    Na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď - Phenom II 955 je výkonější než Q9400, v celkovém průměru i v počtu vyhraných testů.
    Nicméně proti PII 955 nepatří Q9400, ale i750.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    No osobně bych začal tady:

    -Corsair Power Supply HX520 520W
    -Gigabyte GA-P55-UD3 (rev.1.0)
    -Intel Core i5-750 BOX
    -2x Zeppelin Gold 2GB 1600MHz
    -Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB HD502HJ

    Tohle jako zčátek, garfiku GTX275 mi rozcupujete a kejs podle gusta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ty doporucene sestavy tu nejsou pro srandu. zrovna lidem, kteri se moc neorientuji se vylozene hodi, aby nevymysleli blbosti.
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=40385
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Zaptám se....
    -kolik na to máš?
    -na co to máš?
    -Je to jen na "bednu", nebo i omáčku kolem? (LCD, Kl.+myš apod)

    Potom se dá vymýšlet, jestli se víc vyplatí na INtelu, nebo na AMD (bez osobních averzí k jednomu či druhému.....grrrrrrrr)
    chcem to na hry
    okolo 20 000
    len bednu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    ty doporucene sestavy tu nejsou pro srandu. zrovna lidem, kteri se moc neorientuji se vylozene hodi, aby nevymysleli blbosti.
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=40385
    dik uz tam bezim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Citace Původně odesláno od jlesak Zobrazit příspěvek
    dik uz tam bezim...
    Tak co? Vymyslel jsi něco?
    Neboj, nikdo tě neodkopl, jako toulavý kotě, jen tě ICE nasměroval tam, kde máš hledat inspiraci. (možná i mě )
    Tady to doladíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    10

    Asi by som nieco z tychto dvoch Uni16 K ( ale s phenom 955 BE ak je mozne) alebo Game 20K.... poradie niekto ktoru a preco???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Citace Původně odesláno od jlesak Zobrazit příspěvek
    Asi by som nieco z tychto dvoch Uni16 K ( ale s phenom 955 BE ak je mozne) alebo Game 20K.... poradie niekto ktoru a preco???
    Hele, měl jsem na Alfě v košíku jednu sestavičku, ale páč najednou něco nemají, hodím ti to odjinud.
    Takovej pěknej mazlík za 21.000,-Kč, kterej strčí AMD z fleku do kapsy.

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...C001IZS01H3M01 + Noctua NH-U12P SE2 http://shop.computershop.cz/eshop/?c...em&stiid=82080 +
    Gigabyte GTX 275 (GV-N275UD-896I) 896MB, PCI-E OC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67100

    (Z chladiče Noctua použít jeden ze dvou fanů na nasávací větrák)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Sestava. (jsem pod tvojí původní cenou při přepočtu ze 750euro, ale na slovensku tě to vyjde dráž, takže by to mělo vycházet)

    Comment:
    CPU: i5 je výkonější, jde lépe taktovat a má menší spotřebu než Phenom II.
    grafika: HD5850 nedostupné, GTX260 má ze zbytku imho nejlepší poměr cena/výkon. Tato konkrétní rozhodně (záleží co přesně seženeš na slovensku ve tvém obchodě)
    Zdroj: Kvalita, modulární kabely, 5 let záruka

    Kdyžtak se ptej co tě zajímá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Comment:
    -ten zdroj jsem tam měl taky, ale na Alfě ho nemaj.....
    -VGA......budiž, jak říkáš, záleží na prioritách
    -CPU cooler...jsem maximalista, ty střízlivý rádce
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade PC - platforma AMD alebo Intel - herný PC..
    Od Heat22 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 27-09-2011, 08:53
  2. Štvorjadro - Intel alebo AMD?
    Od robky v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 01:33
  3. Tiskárny: Ktoru XEROX 3117 alebo Minolta 1400???
    Od pegy v sekci Periferie
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-06-2007, 00:26
  4. amd alebo intel okolo 10 000,-
    Od otam85 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 13:14