Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Kontrola kompability sestavy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    Ahoj,
    mohli by ste mi prosím zkontrolovat kompatibilitu sestavy?
    Předem děkuji
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...4C01LY901MQ901
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    skříň spíš centurion (silnější plech)
    klidně i levnější deskus s 790x
    monitor s DVI
    a disk verzi F3
    Naposledy upraveno uživatelem matyyy: 06-11-2009 v 21:22
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Místo Athlonu II X4 620 bych použil Athlon II X3 435.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Místo Athlonu II X4 620 bych použil Athlon II X3 435.
    To pak taky záleží, co bude na tom počítači chtít dělat IMHO čtyřjádro má větší budoucnost, ale ani toto není špatná volba (zvláště pokud bude více na hry)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    To pak taky záleží, co bude na tom počítači chtít dělat IMHO čtyřjádro má větší budoucnost, ale ani toto není špatná volba (zvláště pokud bude více na hry)
    No právě, že např. na hry je Athlon II X3 435 lepší než-li Athlon II X4 620.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    U grafické karty je napsané, že musí mí minimálně 500W zdroj, když tam dám ten 450W, který tam mám, bude grafika ztrádat? pokud ji nebudu taktovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od killer_cz Zobrazit příspěvek
    U grafické karty je napsané, že musí mí minimálně 500W zdroj, když tam dám ten 450W, který tam mám, bude grafika ztrádat? pokud ji nebudu taktovat?
    Zdroj je v pořádku a zvládne sestavu napájet bez sebemenších problémů. Výrobci graf. karet požadavky na zdroje předimenzovávají
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kontrola kompability sestavy
    Od killer_cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 14:05
  2. kontrola logu
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 21:31
  3. Kontrola sestavy
    Od k750flasher v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 19:40
  4. Kontrola sestavy s Core 2 Duo
    Od Meint v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-12-2006, 18:53
  5. Kontrola sestavy
    Od Glamb v sekci PC - archiv
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 14:35