Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 19 z 46 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #271
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    Citace Původně odesláno od MartinNR Zobrazit příspěvek
    no ak som to dobre pochopil, tak on ma na jednom kabli 2 ip adresy, vonkajsie, asi verejne a staticke. a on potrebuje jednu z tychto adries nastalo sparovat s tym PC a iba s tym PC. a ostatne zariadenia cez tu druhu ip...
    tak, ne?
    ano, presne v tomto duchu se mu snazim poradit i ja, ale jsem zatim nevyslysen...
    vsak on pochopi, ze to lepe nevymysli
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #272
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    jj, len som mal pocit, ze niektore odpovede uz sli nejak mimo... :-O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #273
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Ma niekto skusenosti so spojenim s TV Samsung cez DLNA? Docital som sa v manuale tohto TV, ze pre DLNA spojenie vyzaduju zariadenie typu DLNA DMC (Digital Media Controller). Tak cil neviem, ci s tym nebude problem. A na strankach dlna.org nie je certifikovany ziaden produkt TPLink.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #274
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Podle toho, co jsem se dočetl, tak je to stream po síti. To snad routery samy o sobě neumí?! No můžeš zkusit aktivovat UPnP a uvidíš, jestli to bude stačit.
    Chceš streamovat z PC, nebo z disku na USB routeru?
    Teď jsem se díval, že existuje miniDLNA pro DD, ale na MIPS se na to musí trochu oklikou. Konkrétní postup hledat nebudu, ale mohlo by pomoct: http://dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.p...ae6e4981c8a669 a pak nějaké další skripty- budeš se v tom muset povrtat. Každopádně na transkodování zapomeň- to už ten CPU routeru těžko zvládne.
    Naposledy upraveno uživatelem durib: 06-07-2011 v 10:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #275
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Z disku pripojeneho do routeru.
    mam dojem, ze tu niekto pisal, ze mu to slape dobre. ale neviem s akou znackou tv. tak zistujem, ci niekto neskusal samsungy, pripadne konkretne nejaky UExxDxxxx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #276
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    ja zkousel minidlna se samsungem a
    slapalo. Ale vytizi to router na 100%. Mozna uz je to ale opraveno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #277
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    tak to je dost blbe s tym vytazenim. samozrejme clovek potrebuje aby aj pri pouziti dlna ostalo funkcne pripojenie na interenet z pc (cez wifi), aj dalsie veci...
    a hovoris o origo fw?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #278
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Citace Původně odesláno od MartinNR Zobrazit příspěvek
    a hovoris o origo fw?
    Těžko Ani 100% využití CPU ale neznamená, že je router mrtvý. Pokud kopíruju soubory, taky jej vytížím naplno, ale internet a ostatní věci fungují bez problémů. Asi tam jsou nějaké priority.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #279
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Do origo bych opravdu minidlna nedostal, slo o Openwrt build tak pul roku zpet.

    To 100% vytizeni je neprijemnost, neomezi zakladni funkce routeru ale odstavi ostatni doplnene sluzby. Ale jak rikam, nejspis uz tenhle bug bude odstranen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #280
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Skusal niekto rozne FW vzhladom k rychlosti prenosu dat na pripojeny USB disk? Mam najnovsi ofic FW a som myslel ze dosiahnute rychlosti 1,5-2MB/s (max 2,5 chvilami) je z dovodu ze idem cez Wifi. Ale ani ked pripojim notas kablom, tak to nie je lepsie. A zistil som ze cez wifi mi to ide aj vyse 7MB/s, takze tam problem nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #281
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Ještě k DLNA: byl vznesen dotaz na jeho implementaci. Sash- "sorry but dlna is crap"

    Citace Původně odesláno od MartinNR Zobrazit příspěvek
    Skusal niekto rozne FW vzhladom k rychlosti prenosu dat na pripojeny USB disk?
    Přečti si předchozí příspěvky. Ohledně přenosových rychlostí toho bylo napsané spousty. Nejsem však pes, proto pro tebe obětuju řádek: u mě s DD jsem kolem 7 MB/s ext3, NTFS mám 3/5 MB/s Write/Read. O nízkých rychlostech s origo víme, nic s tím však naděláme

    EDIT: pro příspěvek níže- DLNA ee na DD Jde to nějak dodat přes IPKG, ale já to zkoušet nebudu (jak jsem psal už výše).
    Naposledy upraveno uživatelem durib: 15-07-2011 v 14:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #282
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    dik za odpoved.
    tos musim kuknut ci to nebude moc zlozite a riskantne tam davam ten iny FW. to co si pisal ze dlna ee, to plati prave pre tento fw, s ktorym mas tie popisane rychlosti? po ta podpora dlna v origo fw mi prisla celkom vhod. z novou tv samsung mi to velkom facha.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #283
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    2

    Mám problém s tímto routrem při spojení s androidem Samsung Galaxy S2 - některé aplikace se bez problému přez WIFi připojí a některé se tváří že nemají přístup k WIFI, přitom v práci jedeme na TP-LINK TL-WR340GD a tam valí vše bez problémů. Mám poslední oficiální firmware nastaveno přez Quick Setup WPA/WPA2. Děkuji za případné rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #284
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Zkus vypnout firewall na tom routeru. Jaké aplikace konkrétně ti neběží?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #285
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    2

    Firewall jsem zkoušel vypnout bez výsledku. Nejdou stahovat data pro aplikace např: hry od Gameloftu, mapy pro Sygic (to se mě podařilo rozběhat tak že jsem stáhl pár kB přez operátora a přepnul na WIFI a už to tahalo)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 19 z 46 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 20:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 19:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 12:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 00:34