Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 20 z 46 PrvníPrvní ... 10181920212230 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #286
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Ahoj. Zkoušel už někdo OpenWRT Backfire 10.03.1-rc5? A s jakými výsledky..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Ahojte, ake max rychlosti dosahujete cez wifi ? myslite ze ked prejdem na DD tam sa mi zlepsi rychlost wifi?

    , ide o tom ze by som chcel vytazit aspo tych 100Mbit, pretoze IS pripojenie mam 100/8 a teraz mam max tych 65-70Mbit


    Momentalne mam tuto wifi kartu
    http://www.intel.com/content/www/us/...230-brief.html
    Naposledy upraveno uživatelem prepo1: 31-07-2011 v 17:22
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    To spis zalezi na tom kde bydlis, na dosazeni 100 Mbit realneho prenosu potrebujes aspon 6 kanalu vedle sebe volnejch, vyskenuj site a uvidis. To pasmo je na tyhle kapacity moc uzky, o prekryvu kanalu nemluve.

    A prijimac musi byt tez alespon 2x2 MIMO a ne zadna plecka.

    1043 proti 941 na 50m prima viditelnost sype 120Mbit HD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Takze, karta je asi najlepsie co sa da zohnat s 2x2....

    a asi v takomto stave mam pasmo wifi:

    http://www.upnito.sk/0/sex5pfnp55egu...9c7uph676n.JPG

    resp pri akych nastaveniach dosahujete najlepsie vysledky?

    a existuje este nejaky nastroj, ako zmeriam rychlost medzi routrom a notebookom?
    Naposledy upraveno uživatelem prepo1: 31-07-2011 v 17:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Tohle by melo fungovat, normalne na HT40- CH11 , anteny pod uhlem 90 st. a kolmo k obema by mel byt cca smer k prijimaci, treti antena mezi nimi.

    Jinak abys zjistil jestli te skutecne neco nerusi tak to nejdriv vypni, slabsi site totiz pak ani nevyskenujes a neukazou se ti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    PLS, existuje bezpečný způsob jak z DD-WRT flashnout originální firmware?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    jiste, vemes origo firmware ktrery NEMA v nazvu "boot", přejmenuješ na neco kratkeho jako třeba fw.bin, uploadnes ho do /tmp a v konzoli zadas :
    mtd -r write /tmp/fw.bin firmware

    Tim se neprepise bootloader, takže je možnost se přes telnet dostat do recovery konsole.

    Pak muzes z weboveho rozhrani upgradnout na novejsi firmware ktery ma boot v nazvu a tim se prepise i loader na original.

    PS: Flashuj vzdy jen firmware pro danou verzi hardware.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    jiste, vemes origo firmware ktrery NEMA v nazvu "boot", přejmenuješ na neco kratkeho jako třeba fw.bin, uploadnes ho do /tmp a v konzoli zadas :
    mtd -r write /tmp/fw.bin firmware

    Tim se neprepise bootloader, takže je možnost se přes telnet dostat do recovery konsole.

    Pak muzes z weboveho rozhrani upgradnout na novejsi firmware ktery ma boot v nazvu a tim se prepise i loader na original.

    PS: Flashuj vzdy jen firmware pro danou verzi hardware.
    Díky za návod. Kde seženu ten fw co popisuješ? Jediné co jsem stáhl od TP-LINKů má název wr1043nv1_en_3_13_4_up(110429).bin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    To je ten správnej, boot verze koukam ke stazeni neni, to byla starsi, ale to neres.

    Tuhle tam muzes vesele uvedenym zpusobem nahrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    To je ten správnej, boot verze koukam ke stazeni neni, to byla starsi, ale to neres.

    Tuhle tam muzes vesele uvedenym zpusobem nahrat.
    Super, děkuju. Ještě než jsi odpověděl, našel jsem tohle:
    http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtop...er=asc&start=0
    Údajně modifikovaný fw, který lze upnout rovnou ve webovém rozhraní. Máš s tím zkušenost? Ne že bych měl něco proti příkazové řádce, chraň bůh ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Mělo by to fungovat. Je sice napsáno pro v1, ale TP link to taky nerozlišuje. A pokud píše přímo admin- funkční, tak to asi bude i odzkoušené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Zabatra Zobrazit příspěvek
    Super, děkuju. Ještě než jsi odpověděl, našel jsem tohle:
    http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtop...er=asc&start=0
    Údajně modifikovaný fw, který lze upnout rovnou ve webovém rozhraní. Máš s tím zkušenost? Ne že bych měl něco proti příkazové řádce, chraň bůh ;-)
    Ano tohle bude taky fungovat.

    Ja osobne ale z duvodu bezpecnosti radeji uploadnu firmware rucne, overim jestli se pri prenosu neposkodil a pak to flashnu.

    Ale spis to je tim ze mam na flashovani pres webove rozhrani smulu, docela casto mi to nejak zkolabuje, obzvlaste u WR741ček, ale 1043 uz mi to taky parkrat spadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Díky pánové, pustím se do toho..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    9

    Zdravím.

    Mám ADSL modem router DSL2741B (192.168.1.1/255.255.255.0; nastavení bridge a slouží pouze jako modem, DHCP disable, firewall zakázán) a k němu připojený TP-Link WR1043ND (192.168.1.9/255.255.255.0; nastaven na PPPoE, DHCP enable). Firmware používám DD-WRT, ale stejně se to chovalo i s posledním origo FW. Všechno funguje tak, jak má, ale až na jednu věc:
    Nemohu se dostat do adminy v modemu přes router, nelze pingnout na DSL2741B.
    Pokud odpojím WR1043 a připojím se přímo do DSL2741B (síťovku musím přepnout do ruční konfigurace), tak to není problém.
    Někde mám něco špatně nastaveno, ale co..

    Díky za každou dobrou radu.

    P.S: Přes vzdálenou správu se mě to řešit nechce.
    Naposledy upraveno uživatelem roman630: 07-08-2011 v 19:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    9

    Resp. Jde to vůbec nějak udělat, když je modem zapojen až za WAN portem WR1043ND?

    Pokud bych použil NAT už v modemu, tak by to šlo, ale to právě nechci.
    Naposledy upraveno uživatelem roman630: 08-08-2011 v 10:19
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 46 PrvníPrvní ... 10181920212230 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 20:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 19:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 12:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 00:34