Strana 28 z 46 PrvníPrvní ... 18262728293038 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 406 až 420 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #406
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Tak pokud už to Mio otestoval ... že je to funkční a vybavené www rozhráním.. tak díky za info,zítra to přeflashuju...jinak pro moji informaci... ten kabel ComUSB ? .. Dá se to někde koupit ? Nebo prodal by mi to někdo nebo vyrobil duplikát ? Zaplatil bych samozřejmě.

    Koukal jsem na ruzný CZ obchody a třeba jsem našel toto... dalo by se to taky nějak použít ?

    http://www.inter-store.cz/katalog/google/4243285
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #407
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Všechny novější už WWW rozhraní mají takže jako router to bude fungovat hned, ovšem třeba pro usb stáhnout balíčky atd....

    Pokud nechceš instalovat potom balíčky můžeš skusit ten odkaz na DD-WRT co jsem dával tam je v základu vše a vše se ovládá přes www. (prostě je vhodnější pro klikoidní uživatele)

    Prostě musíš vyskoušet co ti bude vyhovovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #408
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Šobáň Zobrazit příspěvek
    Všechny novější už WWW rozhraní mají takže jako router to bude fungovat hned, ovšem třeba pro usb stáhnout balíčky atd....

    Pokud nechceš instalovat potom balíčky můžeš skusit ten odkaz na DD-WRT co jsem dával tam je v základu vše a vše se ovládá přes www. (prostě je vhodnější pro klikoidní uživatele)

    Prostě musíš vyskoušet co ti bude vyhovovat.
    Jsem takový 16letý student..studuji SPŠ Informačních Technologií a dělám pro rodinu a kamarády takový PC Servis...opravuju..instaluju..zálohuju..sestavuju atd. Takže rád mám možnosti více instalace,více nastavení po svém,ale samozřejmě v souladu s tím pokud mám něco ,čím opravím svoji chybu ( ten COM Cable ..viz příspěvek výše).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #409
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od bayer Zobrazit příspěvek
    Tak pokud už to Mio otestoval ... že je to funkční a vybavené www rozhráním.. tak díky za info,zítra to přeflashuju...jinak pro moji informaci... ten kabel ComUSB ? .. Dá se to někde koupit ? Nebo prodal by mi to někdo nebo vyrobil duplikát ? Zaplatil bych samozřejmě.

    Koukal jsem na ruzný CZ obchody a třeba jsem našel toto... dalo by se to taky nějak použít ?

    http://www.inter-store.cz/katalog/google/4243285
    Na kabel se vykašli ten na 99,9999% nebudeš potřebovat. (pokud budeš postupovat podle návodů)

    Jinak pokud chceš ten kabel tak třeba: http://cz.mouser.com/Search/ProductD...5-TTL-232R-3V3
    Naposledy upraveno uživatelem Šobáň: 03-01-2012 v 00:25 Důvod: Odkaz na kabel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #410
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Budeš tu zítra Šobáň ? nebo Mio ? .. Že byste mi pomohli doinstalovat si ty balíčky ? Já to odpoledne flashnu na ten novej OpenWRT....a pak bych počkal na někoho z Vás. ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #411
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Určitě tu někdo bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #412
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Šobáň Zobrazit příspěvek
    Na kabel se vykašli ten na 99,9999% nebudeš potřebovat. (pokud budeš postupovat podle návodů)

    Jinak pokud chceš ten kabel tak třeba: http://cz.mouser.com/Search/ProductD...5-TTL-232R-3V3

    Celková částka objednávky: 56,59 €

    Tak to je trochu moc za dopravu a kabel... hele a co tohle ?

    http://aukro.cz/prevodnik-usb-do-rs2...034087957.html

    Citace Původně odesláno od Šobáň Zobrazit příspěvek
    Předpokládám originál FW ?

    A když ten hub připojíš k PC a do něj ten mobil tak ho PC vidí ? Pokud ano tak chybička v FW který nepředpokládá že by někdo připojoval k tomu HUB.

    Pokud ho nevidí ani PC tak nekompatibilita HUBu s mobilem.
    Když to připojím přes PC - HUB - MOBIL .. počítač ho vidí bezproblémů a komunikuje.Takže to je asi tím originálním FW...uvidíme,jestli dneska to půjde na tom OpenWRT.
    Naposledy upraveno uživatelem bayer: 03-01-2012 v 07:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #413
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    3.) 1TB ve FAT32 ?????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
    Dozajista kvuli kompatibilite (nejen s Win). Ono se vetsina ext.disku dodava takto formatovana, problemy s nimi pak nemaji ani zarizeni typu TV, Sat/Stb apod.
    Az to rozbeha, nebude takovy problem to prehodit na neco smysluplnejsiho
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #414
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Ahoj,
    mám problém s wifi připojením po flashnutí na DD-WRT. Zkusím to stručně a jasně popsat.
    Router TP-Link TL-WR1043ND a v pc PCI karta TP-Link TL-WN951N. Když jsem tam měl originál firmware, tak vše fungovalo bez problému. Chtěl jsem ale nějaké služby navíc, tak jsem tam nahrál DD-WRT z 20.12.2011, takže asi build r18024 (nevím, jestli je to stable nebo beta). Všechno funguje k mé spokojenosti, akorát se nejsem schopen z pc připojit přes wifi.
    Nastavení wifi na routeru přikládám níže. Wireless security je WPA2 Personal/AES, MAC filtr vypnutý.
    Zkoušel jsem různá nastavení, ale výsledek je pořád stejný :-(
    Přitom když zadám na routeru Wiviz survey, tak tam MAC adresu te wifi karty vidím. A naopak, na tom pc normalně tu síť vidím, vyzve mě to k zadání klíče a pak napíše, že se nelze připojit. V inSSIDeru taky tu wifi síť vidím se stejnými parametry, jako když ten router jel s origo firmwarem. Jediné, co si nedokážu vysvětlit je na obrázku v červeném ...

    Poradí někdo ? Nějaký nápad ?


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #415
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    To v červeném rámečku znamená že se vyslalo X paketů a žádný nepřijal.

    Prostě druhá strana neodpovídá.

    Skus změnit:

    RTS Theresold - Disable
    Protection mode - none (prostě zakázat nevím co tam je už DD-WRT nemám abych na to mrknul)
    Antena gain by mělo být 3 (originál antény mají 3)
    ACK timing 0 - při nule si atheros to zjistí sám.

    Jinak šířku kanálu nastav na 20Mhz - nevím jaká wifi je na druhém konci a je možné že neumí 40 Mhz broadcom karty mají s 40Mhz kanály problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #416
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od miDAR Zobrazit příspěvek
    ..v pc PCI karta TP-Link TL-WN951N...
    U karty je psano Draft 2, takze zkus misto N-only zapnout i G.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #417
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od bayer Zobrazit příspěvek
    Celková částka objednávky: 56,59 €

    Tak to je trochu moc za dopravu a kabel... hele a co tohle ?

    http://aukro.cz/prevodnik-usb-do-rs2...034087957.html
    Jde o to zda to umí pracovat s 3,3V - router používá 3,3V (Většina převodníků používá 5V ) prostě dá se to použít prostě pak třeba přidat 2 odpory a zenerku na 3V a pokud na vstupu bude stačit 3V pokud ne tak ještě přidat tranzistor atd.....

    Pokud se v elektronice nevyznáš tak je ti to stejně na houby do routeru musíš přiletovat konektor který tam normálně není - takže když to dáš někomu kdo to umí tak ti poradí i s kabelem.

    Fakt to neřeš - to začni řešit až když nenaběhne a nebude reagovat na reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #418
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Šobáň Zobrazit příspěvek
    Jde o to zda to umí pracovat s 3,3V - router používá 3,3V (Většina převodníků používá 5V ) prostě dá se to použít prostě pak třeba přidat 2 odpory a zenerku na 3V a pokud na vstupu bude stačit 3V pokud ne tak ještě přidat tranzistor atd.....

    Pokud se v elektronice nevyznáš tak je ti to stejně na houby do routeru musíš přiletovat konektor který tam normálně není - takže když to dáš někomu kdo to umí tak ti poradí i s kabelem.

    Fakt to neřeš - to začni řešit až když nenaběhne a nebude reagovat na reset.
    Já to neřeším,jen si sháním informace dopředu ,abych o tom něco věděl.Pokud se podívám na ten kabel z toho AUKRA.cz


    viz: ( http://img10.allegroimg.pl/photos/or.../79/2034087957 )

    Vidím tam vzadu ten poslední pin ( horní ) -> 3V a je to blbě vidět ale asi tam je 3V3 nebo 3VC,takže by to mohlo umět ty 3V .....jak ty říkáš naletoval konektor ? .. Jak to myslíš ? To tam není toto ( http://wiki.openwrt.org/_media/inbox/wr1043ndserial.jpg ) ,takovéto 4pin na které nastrkáš ty kabílky od toho USB ?



    EDIT:// Nojo,teď koukám skrz ty chladící otvory po bocích,vidím COM Serial Port + JTAG Port a ten COM Serial nemá žádné piny pouze takové ďůlky,takže bych musel sehnat ještě konektor že ?
    Naposledy upraveno uživatelem bayer: 03-01-2012 v 14:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #419
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Převodníky jsou různé.

    Na jedné straně potřebuješ RS-232 a nebo USB. Pro připojení k PC.

    Na druhé straně potřebuješ RS-232 s úrovní signálů 0-3,3V většinou se převádí pouze signály TX a RX.

    Jinak v routeru tam ten hřebínek není osazen, musíš si ho tam připájet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #420
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Tak Flash proběhl bezproblémů mám to nakonfigurovaný internet šlape .Akorád jedna věc mě zaráží,na originálni FW byla rychlost WiFi 150mb/s ( na krabici routeru je až 300mb/s ),ale teď po flashi na OpenWRT je rychlost 65mb/s.Nevíte proč ?

    Jinak bych chtěl Šobáně nebo Mio poprosit a radění teď,co se týče instalace balíčků ( USB ).Tak čím bych měl začít ? ... Mio,třeba bys mohl jít na skype ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 28 z 46 PrvníPrvní ... 18262728293038 ... PosledníPoslední