Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 45 z 46 PrvníPrvní ... 3543444546 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 661 až 675 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #661
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Nemáš někde v nastavení zablokovaný přístup zvenku? Já si doma u původního routeru (je pravda, že to nebyl TP-Link) automaticky odblokoval přístup (defaultně blokovaný) a přeházel porty na jiný (když to někdo chce zkusit, tak musí trefit nejen login a heslo, ale i port).
    Ty máš tento router s tímto firmwarem?

    Mám nastavený konkrétní port na který se z venku připojuji do admina. Vše fungovalo do upgradu. Nefunguje i po default resetu a novym nastavenim. Se starším FW funguje.

    Pokud zadám správný user/pass, připojí se a vypíše v jednom okně nebo rámcích "You have no authority to access this router!"
    Pokud zadám vymyšlený user/pass, pouze zahlásí "You have no authority to access this router!"

    viz příloha

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 0001.png 
Zobrazení: 189 
Velikost: 96.8 KB 
ID: 28748Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 002.png 
Zobrazení: 163 
Velikost: 9.6 KB 
ID: 28749Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 003.png 
Zobrazení: 185 
Velikost: 107.5 KB 
ID: 28750
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #662
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    Ve FW routeru byla bezpečnostní díra, tak to asi v novém FW zacpaly tak že už se asi nejde přihlásit vůbec - jinak nevím nepoužívám originální FW.

    Viz popis změn v FW: Improved the login policy to enhanced security;

    Takže buď tam hoď starší FW s dírou a nebo OpenWRT.

    PS. Skoušel jsi to s vypnutým antivirákem? Vím že některé mají problémy a nedovolí se k routeru připojit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #663
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Pouzivam starsi FW. Samozřejmě jsem zkoušel z různým PC a zařízení.

    "Improved the login policy to enhanced security" -spíše než bezpečnostní díru změnili logovací obrazovku.
    Dříve při vstupu vyskočil defaultní logovací okno prohlížeče.
    Nyní se obeví to nové grafické webové prostředí, které prohlížeči nedovolí uložit user/pass do správce hesel. Navíc je možno se z admin prostřědí odlásit a nejsem si jist, jestli se tam dá přihlásit, pokud je přihlášený jiný PC/admin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #664
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    12

    Cus, jen jsem chtel rict, ze po instalaci dd-wrt brainslayer z 27.5 ( http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/down....k_tl-wr1043nd/ ) se mi rapidne zvysila prenosova rychlost zapisu na pripojeny USB NTFS disk k tomuto routeru. Drive to bylo cca 2MB/s, nyni 6MB/s zapis, parada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #665
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    11

    Ahoj, jen se připojím k chvále.
    Další 1043ka, tentokrát pro příbuzné. HW ver.1.8 s originálním fw z 28.04.2013 měla silně kolísající WIFI a chabou propustnost. Po instalaci DD-WRT r22118 se signál stabilizoval a propustnost se na těch samých kanálech v tom samém umístění (Praha Vinohrady, kolem min.100 dalších AP na 2,4GHz) zvedla na více než dvojnásobek. Rovněž mě potěšily změny v QoS (již dlouho jsem DD-WRT na žádném zařízení neměl), doporučuji.
    Jan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #666
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    1

    Ahoj,
    mám router TL-WR1043ND, mám na něj připojenou tiskárnu Canon LBP-2900, firmware poslední oficiální. Když dám vytisknout dokument, vytiskne ho OK.
    Pak dám tisknout druhý dokument a ona vytiskne první znovu a až pak druhý. Když tam potom vytisknout třetí dokumnt, vytiskne první, druhý a až pak třetí.
    Kde je chyba ?
    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #667
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    128

    No v routeru určitě ne! Prostě OS ovladač tiskárny nesmazal vytisknutou úlohu z fronty, koukni do fronty tiskárny po vytištění úlohy a pokud se tam ta úloha bude znovu vyskytovat skus ji smazat ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #668
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    Hoj lidi prosim o pomoc chtel sem do TL-WR1043ND nahrat factory-to-ddwrt.bin nejnovější verzi build 21061 instaloval sem přes webove rozhraní origimálního fw vše probíhalo normálně až na to že router už nenajel .. chci se zeptat jak ho oživit boužel sem se při hledání k ničemu smysluplnému nedobral .. router mám ve verzi 1.11 a fw dd_wtr byl pro 1.x
    Moc prosím o pomoc a předem děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #669
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    něco sem si už přečetl a našel návod .. ale zajmá mě jestly se to nedá přeflashovat bez použití rs232 nebo usb/ttl
    Předem děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #670
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Ještě by to mohlo jít přes TFTP, ale s tím nemám zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #671
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    20

    Zdravím mám už tento router (v1) nějakou dobu s orig fw (mozna ne posledni verzi) a na nej lankou pripojeny NAS. Pres wifi (n) dosahuji rychlosti na NAS cteni: 11,7 MB/s, zapis: 6 MB/s. Ze 100mbit linky mi preroutuje jen asi 65mbit
    Chci se zeptat zkusenejsich zda je toto maximum co se da z routeru vykresat?
    Jestli ma smysl zkouset trebas openwrt, nebo je pro zvyseni prenasene rychlosti nutna vymena?
    Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #672
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    132

    100mbit, myslis WAN ?

    update: nejake realne testy:
    http://www.smallnetbuilder.com/wirel...router?start=1
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 11-09-2014 v 17:41
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #673
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    20

    Jo wan, ten clanek mi moc nepomohl v dotazu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #674
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Nahrátím OpenWRT výrazně zvýšíš propustnost WAN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #675
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    20

    Existuje v tomto dlouhem vlakne nejaky navod? Dival jsem se ze je nekolik verzi openwrt?

    Edit: respektive jak upravit original fw aby se mohl popripade nahrat zpet?
    Edit2: tak jsem to openwrt 13.01 vyzkousel a vratil jsem se k orig, to luci prostredi neni uplne userfriendly, nebyl jsem schopen ani rozjet wifi vysilac
    Naposledy upraveno uživatelem hanessh4: 15-09-2014 v 11:59
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 45 z 46 PrvníPrvní ... 3543444546 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 19:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 18:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 11:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 23:34