Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 46 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 680

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #76
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    NAT je defaultne zapnuty, ve webif je u wan konfigurace zaskrtavatko NAT.

    Jinak u Openwrt neni IPKG ale OPKG, predpokladam ze u DD bude taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    6

    totter- http://www.dd-wrt.com/site/support/o...tl-wr1043nd%2F
    Klikni na BrainSlayer-V24-preSP2 a tam si vyber .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    14

    Setkal se někdo s pomalostí cesty LAN - WiFi ?
    Mám připojený jeden PC do gigabitové sítě a z druhého se na něj připojuji pomocí wifi. Nedostanu se na víc jak 1MB/s, přitom z netu tahám i 1,5MB/s (12Mbit připojení). Čím by to mohlo být ? Připojuju se sice přes G-čkovou wifinu, ale ta určite zvládne víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Na PC muze byt nejake uzke hrdlo typu antivir, firewall, fragmentovany disk, zapnute QoS a podobne.

    802.11 G ma realne propustnost cca 2,5 MB/sec pri plnem signalu a nezarusenem pasmu, je otazka jestli to splnujes.

    Pak muze rychlost omezovat samotny wifi adapter, pokud je treba v USB 1.0/1.1

    Zkuz jestli z internetu pres wifi take stahujes kolem 1,5 MB/sec a pak uvidis na ktere strane problem hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    9

    V poslední době při silném větrném počasí dochází u nás k poklesu napětí tak ,že elektrika problikne.
    Pak se již nelze připojit k netu.Myslel jsem,že vypadl celý panelák.ale zjistil jsem problém pouze u mne.Zapojil jsem záložní router a vše běželo jak má.Porovnal jsem nastavení obou routrů a zjistil jsem,že se mi sám o sobě přenastavil server DNS-sekundární(naskočila před údaj 50 tka 50.80.atd).
    Je nějaká možnost se toho nešvaru zbavit.Kolega mi říkal o případu,kdy se může vymazat celé nastavení v routru.Já mám FW 3.12.2-100820 rel.41891n.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Mam tento router a hraju pres nej Call of Duty Black Ops, ale kazdou chvilku se to sekne, s MW2 jsem tento problem nikdy nemel, netusi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Pokud mas posledni firmware, tak nam trochu pribliz tvoje dalsi pripojeni k internetu, TP-Linky obecne s normalnim firmware takhle vymrzavaji kdyz jim nesedi MTU size a pak jeste byl nekde hlasenej bug se zamrzanim u poslednich 2 firmware, zkusim to najit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Jsem v tomhle laik, tak ze jedine co vim je ze mam pripojeni z optiky 15Mbps.
    Koukam ze v routru je nastaveno default 1500.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Citace Původně odesláno od totter Zobrazit příspěvek
    Ahoj! Kde jsi splasil DD verzi 15506? na webu DD je posledni verze 14896? A kde jsi splasil tu opravenou verzi?
    ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/
    Vzdy po nejake dobe vyjde dalsi. Je jsem ted s 15501 spokojen a mam to pekne nastavene. Az bude zase nejaka super nova funkce, prejdu na novejsi. Ty si klidne stahni ten posledni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/
    Vzdy po nejake dobe vyjde dalsi. Je jsem ted s 15501 spokojen a mam to pekne nastavene. Az bude zase nejaka super nova funkce, prejdu na novejsi. Ty si klidne stahni ten posledni.
    Ted me napadlo....
    Prihlaseni na webove rozhrani asi nepujde pres standartni 192.168.1.1 kdyz vypnu NAT. Pujde se potom k webovemu rozhrani nejak prihlasit?

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Mam nahranej firmware DD-WRT 15501 a mam nasledujici dotazy.

    1. Nemuzu najit vypinani radia (umi to tento router/ tento firmware)?
    2. Nemuzu najit vypinani NAT, kde to je (umi to router)?

    Jak chci TP-link nastavit...
    Chci zachovat stavajici strukturu...
    TP-link je pripojen kabelem pres el. zasuvky (D-LINK) k adsl+ Wifi modemu (Tenda).
    K TP-Linku je pripojena TV, domaci kino, PC (vse kabelem).
    NAS Zyxel je pripojen kabelem k ADSL+ modemu.
    Vsechna wireless se pripojuji k adsl+ modemu.

    Jak nastavit TP-link, aby byla vsechna zarizeni na stejne siti (vypnout NAT), tak aby se vzajemne videla a dostala IP od DHCP serveru ADSL+ modemu. TP-Link bude pracovat v podstate pouze jako switch...

    nebo..

    Jak nastavit TP-LINK aby TV a domaci kino videlo NAS Zyxel (staci povolit UPnP?)

    Dik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Mam dotaz...
    Nahral jsem si DD-WRT...
    Zpet na original firmaware by to melo jit prehrat pomoci update originalnim firmwarem z weboveho rozhrani (je treba overit pomoci HEX editoru, ze firmware zacina 01 00 00 00 54 50 2D 4C 49 4E 4B 20 54 65 63 68).

    Jak se prechazi zpet na original z OpenWRT?
    Mam originalni firmware zacinajici 01 00 00 00 54 50 2D 4C 49 4E 4B 20 54 65 63 68
    Dalsim krokem ma byt flash pomoci uboot nebo mtd....
    Co to je uboot nebo mtd?

    U OpenWRT nejde flashnout zpet z weboveho rozhrani?

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Citace Původně odesláno od totter Zobrazit příspěvek
    Jak nastavit TP-link, aby byla vsechna zarizeni na stejne siti (vypnout NAT), tak aby se vzajemne videla a dostala IP od DHCP serveru ADSL+ modemu. TP-Link bude pracovat v podstate pouze jako switch...
    Jestli to chces nastavit jako switch, tak vypni DHCP na TP-Link, nastav u nej adresu, ktera je volna a zacina tou na DHCP (napr. 192.168.1.x, kde x je volne cislo). Pote jen kabel zapoj do LAN misto WAN.
    Radio myslis wireless? Je tam moznost disabled.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    6

    Wireless Network Mode-disabled.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od qwer4 Zobrazit příspěvek
    Wireless Network Mode-disabled.
    Dik. Kdyz jsem projizdel nasaveni, tak jsem si toho nevsiml.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 46 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 19:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 18:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 11:46
  4. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 23:34