Nenastartuje PC - žádná odezva na monitor(No signal)
Ahoj. Tak mám problém s PC.
Pc se spustí, slyším hučet větrák, grafická karta také v pořádku, ramka asi běží(nwm jak to poznat), ale disk nevykazuje aktivitu. A na obrazovce mi to píše No signal.
A jak se mi to přesně stalo? : Byl jsem včera na PC, běžel v pořádku, bez problémů, jen harddisk je docela dost hlučný(jako vždy), takže se dá slyšet že stěží čte data. Vypl jsem PC, a musel jsem z PC vyndat RAM( 512 DDR1), páč jsem ji musel vrátit kámošovi. Poté příjdu další den(tzv. dneska), zapnu PC a dál to znáte jaký s tím mám problém.
Napadlo mě že to může být harddiskem, že už dosloužil, páč ho mám přes tři roky a to sem ho docela dost zatěžoval. :-)
Jednou jsem měl také takový podobný problém, a musel jsem kvůli tomu koupit new základovku... :-(
Ale nechám si raději poradit od professionálů. :-)
Můj PC:
Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3000+
RAM: 1 GB
Grafická karta: Ati Radeon HD 3850 AGP
Hard Disk: ST380817as
Pokud by jste chtěli ještě něco vědět, tak se ozvěte.
Děkuji všem, kteří mi pomohou.
Pc se spustí, slyším hučet větrák, grafická karta také v pořádku, ramka asi běží(nwm jak to poznat), ale disk nevykazuje aktivitu. A na obrazovce mi to píše No signal.
A jak se mi to přesně stalo? : Byl jsem včera na PC, běžel v pořádku, bez problémů, jen harddisk je docela dost hlučný(jako vždy), takže se dá slyšet že stěží čte data. Vypl jsem PC, a musel jsem z PC vyndat RAM( 512 DDR1), páč jsem ji musel vrátit kámošovi. Poté příjdu další den(tzv. dneska), zapnu PC a dál to znáte jaký s tím mám problém.
Napadlo mě že to může být harddiskem, že už dosloužil, páč ho mám přes tři roky a to sem ho docela dost zatěžoval. :-)
Jednou jsem měl také takový podobný problém, a musel jsem kvůli tomu koupit new základovku... :-(
Ale nechám si raději poradit od professionálů. :-)
Můj PC:
Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3000+
RAM: 1 GB
Grafická karta: Ati Radeon HD 3850 AGP
Hard Disk: ST380817as
Pokud by jste chtěli ještě něco vědět, tak se ozvěte.
Děkuji všem, kteří mi pomohou.
Podle me to HDD nebude. PC jede i kdyz tam nemas HDD, nebo mas spatny. Jen se ti to zastavi u bootovaci obrazovky a napise chybu, ze neni z ceho bootovat, nebo je poskozen nejaky boot soubor. Zkusil bych povytahovat komponenty, procistit, vratit zpaet a zkusit znovu.
Dotaz, když ji vyndaval tu ramku měl jsi pc vypnuté ze sítě?
Zkus tu ram co ta máš hodit do jiného slotu, hlavně odpoj napájení
Zkus tu ram co ta máš hodit do jiného slotu, hlavně odpoj napájení