Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Jakou kvalitní desku za dobrou cenu na AM2+?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    26

    Jakou základní desku mi doporučíte k sestavě athlon x2 4850e,2X 1GB 800mhz DDR2 RAM,radeon 4670 512MB,seasonic 400W.Všechny komponenty mi ještě nepřišly,ale mám teď msi k9n-neo PCB.1 který oficiálně nepodporuje tento procesor,takže chci něco lepšího.Potřeboval bych něco do 1100kč soc AM2+ aby na tom popřípadě fungovalo čtyřjádro,4 sloty na ramky a trochu osvědčenou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    čipset 770 Ultra Durable 3 Clasic http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7QGZ 1500kč (oplatí se priplatit)

    ale je tu ješte tahle alternativa:

    Nvidia čipset nForce 520LE http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7ODQ 1135kč
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    čipset 770 Ultra Durable 3 Clasic http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7QGZ 1500kč (oplatí se priplatit)

    ale je tu ješte tahle alternativa:

    Nvidia čipset nForce 520LE http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7ODQ 1135kč
    fuj, nforce nebrat ... to si vazne radsi priplat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    fuj, nforce nebrat ... to si vazne radsi priplat ...
    presne moje reč, je to cipset davno za svoji dávny slávou (nforce 2 a 3 u XP a 64bit Athlonu 939) AMD 770 je jistota, podporována, stabilní a je AMD (mužeš využít AMD Overdrive a dalsi features)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    presne moje reč
    Tak nejprve to doporučíš a pak zase opačně


    Jestli by bylo 1500 moc, tak Asrock A770DE+
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek

    ale je tu ješte tahle alternativa:
    Nvidia čipset nForce 520LE
    jen jako alternativa ale sam pisu, ze se oplati priplatit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    jen jako alternativa
    Ani zadarmo. 140kč navíc za Asrock nikoho nevytrhne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    nj, uvidíme, jak se rozhodne tazatel ale jestli to chce mít fakt i do budoucna i pro 4X procesory, radši nech si priplati , MB deska je duležitá
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    26

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M0971K7QGZ Jo tahle vypadá nejlíp jen mam opravdu omezený rozpočet na 1100kč.Taky by to byl nejdražší komponent co bych koupil,takže spíš něco bazarového se zárukou něco podobného,ten Asrock taky nevypadá špatně,jen bych ani nevyužil to 1 PCI x16 navíc s jednou grafikou si postačim celkem dlouho za nějaký čas s lepší...
    Naposledy upraveno uživatelem kody0308: 10-11-2009 v 00:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Je tam jen jeden pcie16x a kupovat bazarovej se zarukou? Na MB se neoplati setriť...

    http://www.alza.cz/asus-m2a74-am-se-d114722.htm

    nebo když chceš vic mista pro pridavne karty a ramky

    http://www.alza.cz/asus-m3a78-pro-amd-d144755.htm (100kč lehce prez rozpočet, poštovni asi taky okolo 100kč, vyjimečne maj v alze lepsi vyber - tam si vyberes)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Minimum bych viděl ten již navržený ASrock 770DE+. Je to lowcost značka Asusu. (a druhy pci-ex16 slot se samozřejmě dá využít i pro pci-ex 1x Tv kartu nebo jiné rozšíření)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    já mám 770-UD3 a jsem s ní naprosto spokojený....pokud budeš taktovat, tak je to dobrá volba - mě deska pustí FSB na 270Mhz což je celkem dobrý - NB freq 2700mhz
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    770-UD3 je za danou cenu supr !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    26

    Nemá ještě někdo jiné doporučení,třeba jen na am2 kolem tisícovky?Výběr základní desky je pro mě opravdu nejtěžší.Beru co nejvíce rad jak na am2 tak am+2,díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pro bráchu jsem kupoval asrock (už nevim kterej) a spokojenost - pokud bude levnější než gigabyte, tak bych šel do něj.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-10-2009, 22:55
  2. LCD: kvalitni 24" lcd za prijatelnou cenu
    Od moebius87 v sekci Monitory
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 19:23
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 20:39
  4. Jakou desku do 2 000?
    Od Nobuo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-07-2007, 19:46