Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: 7600gt vs. Riva Tuner

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    mám dotaz ,
    předchozí karty jsem měl od ATI..taktoval jsem v ati Tools kde je test v každé nově zvolené frekvenci znázorněn v animaci a je okamžitá jakás takás kontrola na vhodném taktu.
    v Rivě tápu ,po zvolení nové frekvence se má ,otestovat,tlačítkem..jak dlouho test trvá? nevyběhne žádná hláška,že skončil a dá se uložit do profilu..
    při monitoringu na grafu se mě neukazuje nová frekvence jádra ,pamětí ano i když ikonka na panelu hlásí nové taktovací frekvence i po přepnutí profilu ale v grafu ke změně nedojde...v čem je chyba? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    neodpovim ti na tvou otazku, ale dam ti radu, v AtiTool muzes taktovat i nvidia grafiky (predpokladam ze podpora 7600 je zahrnuta)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Ten test trvá chviličku, nic není vidět...pokud by takty byly nestabilní, tak by se objevila hláška. To že se změna taktu jádra v grafu neukáže je pravděpodobně tím, že jste změnil takty pro 3d režim. Pro práci ve windows zůstávají stejné (respektive podtaktované), což je dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    díky za rady
    k Ati tools: jak obejdu hlášku při spuštění ,že program nenašel kartu od Ati či instalované catalysty..?
    myslel jsem,že je určen jen pro radeony...dejte tip či vaši zkušenost.

    zkusím tedy ještě ,Rivu,.. snad se tedy dá spolehnout na uvedené frekvence po přepnutí profilu, ikdyž graf se nehne.S těmi Windows to je asi fakt dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od houmr
    díky za rady
    k Ati tools: jak obejdu hlášku při spuštění ,že program nenašel kartu od Ati či instalované catalysty..?
    myslel jsem,že je určen jen pro radeony...dejte tip či vaši zkušenost.
    Tak pockat, myslis ati tool nebo ati tray tools?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Už si moc Rivu nepamatuju, taktoval jsem s ní naposledy svoji GF4 MX440.

    Jak nastavíš nové takty musíš dát test. Test proběhne (5 sec.) frekvence se během testu dají na nastavenou hodnotu a po testu se vrátí zpět na default. Hned potom musíš dát "použít" a takty se přepnou na nastavenou hodnotu.
    Tak jsem to dělal já a žádný problém.

    OT: Jen pro zajímavost, tehdy jsem ji přetočil z 270/400 na 333/502 a byla 100% stabilita, slušné ne? /OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    chyba na mé straně.. zkoušel jsem ,tray,tools- v ati tools jde ,n vidia,opravdu bez problému!
    jinak všem díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od houmr
    chyba na mé straně.. zkoušel jsem ,tray,tools- v ati tools jde ,n vidia,opravdu bez problému!
    jinak všem díky
    Malinkata oprava

    Jedna se o programy ati tray tools a ati tool (zadny S, uplne spravne je to atitool)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NVIDIA Riva TNT2 M64 32MB - ovladače
    Od boby v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 19:16
  2. Riva Tuner
    Od Jamall v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 12:25
  3. Riva tuner
    Od imperator21 v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 14:08
  4. Grafické karty: riva tuner - problém
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 14:32