Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pujde mi tato deska s mými komponenty?

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Zdravím. Chci se zeptat, jestli tato deska: GIGABYTE GA-K8VT800 revize 2.0 je kompatibilní s cpu AMD Sempron 3300+ , 1GB RAM DDR 400 MHz. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    možná
    Sempron 3300+
    se dělal jak do socketu a tak 754
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tak se omlouvam nevim jakto, ale skakali mi tam pouze desky s Intelem.....

    Jinak ta pamet tam pujde urcite
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 13-11-2009 v 20:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    http://www.gigabyte.cz/products/mb/s...8vt800_2x.html

    Jinak bych rád znal bližší informace o tom procesoru (třeba opsat čísla na pouzdře)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    No já mám sc. 754.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    No já mám sc. 754.
    tak si najdi cpu support list na webu výrobce
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    AMD Sempron 3300+(E6,Palermo,90nm,128KB) 1600 OK
    AMD Sempron 3300+(D0,Paris,90nm,128KB) 1600 OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    tak díky...ještě se chci teda zeptat, pač nechci udělat nějakou chybu.. pujde mi dam HDD se SATA II, optika na IDE, grafika s AGP 8x nVidia NX7600GT ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    jj, pujde

    # 2 x SATA
    # 2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE
    1 x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only

    PS: Proc se nepodivas na ten odkaz? Tam je kompet vypis vseho co potrebujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek

    PS: Proc se nepodivas na ten odkaz? Tam je kompet vypis vseho co potrebujes.
    Protože, asi jako mnozí další, je línej si to najít sám
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Ještě se chci zeptat. Desku kupuju kvůli tomu, že je tamta požkoizená. Chci se eptat, jestli můžou být požkozený i ostatní komponenty? Je možné, že je nějak požkoze i CPU, když PC naběhlo? Dostal jsem se normálně do Win., ale s jinou klávesnicí... Stou klávesnicí (HP), která tam byla v době "ůrazu" to nešlo zaapnout vůbec, LEDky na kláveesici jen blikaly. Takhle když jsem připojil klávesnici(Genius), tak PC naběhl. LEDky na klávesnici bklikly jen 2x a PC naběhl. Je tedy možné, že je požkozen i jiný HW? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    Je možné, že je nějak požkoze i CPU, když PC naběhlo? Dostal jsem se normálně do Win., ale s jinou klávesnicí... Stou klávesnicí (HP), která tam byla v době "ůrazu" to nešlo zaapnout vůbec, LEDky na kláveesici jen blikaly. Takhle když jsem připojil klávesnici(Genius), tak PC naběhl. LEDky na klávesnici bklikly jen 2x a PC naběhl. Je tedy možné, že je požkozen i jiný HW? Díky
    Když PC naběhlo, tak jedině s funkčním procesorem, zvlášť když "Dostal jsem se normálně do Win."
    Je možné, že ten jiný HW je pouze ta HP klávesnice
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Základní desky: Pujde tato "sestava"
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-07-2012, 13:49
  2. DDR2: Pojede mi tato deska s těmito ram?
    Od DeNNI85 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 15:20
  3. Tato deska pujde s mými komponenty?
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 20:12
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 18:40
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 15:16