Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: problém s externím hdd

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od karoll Zobrazit příspěvek
    ted nevim jestli se nezeptam jako uplnej debil, ale na tom hdd je typ pameti fat nebo ntfs? resp, kde se to da najit
    To je DOBRÁ otázka. Samozřejmě, že to najdeš v dokumentaci k tomu disku na stránkách výrobce.
    Já si nejsem jistý, jak to výrobce naformátoval - opravdu jsou možnosti FAT32 nebo NTFS, které jsi napsal. Zkus ještě program Recuva - je zadarmo a umí toho dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od karoll Zobrazit příspěvek
    Tak jsem zkusil Partition Find And Mount (slax OS jsem se bal, že bych nezvladl), externi hdd to taky najde, ale nic jineho se s tim dělat nedá. zkoušel jsem vytvořit image a nenajelo ani procento a napsalo mi to: read error at position.
    Vypada to, jako by byl ten disk rozbitej, ale na tv normalne funguje.

    Jeste nejakej napad prosim??
    Ten disk je v nerozebilatelním 2,5" obalu?
    je možné jej vyzkoučet u jiného PC?
    když jej připojíš za chodu PC, jak se pc zachová?
    Zkoušel jsi jinou pozici v USB?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Ten disk je v nerozebilatelním 2,5" obalu?
    je možné jej vyzkoučet u jiného PC?
    když jej připojíš za chodu PC, jak se pc zachová?
    Zkoušel jsi jinou pozici v USB?
    "Zkoušel sem to i v TC a na jinejch počítačích s jinym OS a nic"
    Astecu jsi "taky moudrej"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    díky za rady, zkusim Disk Director Suite a Recuva.
    2astec - kdyz ho pripojim, tak dole na liste naskoci, ze je pripojenej a jinak nic. V tento počítač se objevi H: ale jak na to kliknu tak se komp sekne dokud ho nevyndam. u jineho pc jsem to zkousel i na jinym os. Do jiny pozice usb se nic nevyresi. Ten disk by nejakej technik asi otevrel, ale ja rozhodne ne:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    recuva: stejnej problem jako treba v TC, kdyz chci nacist disk tak se sekne a objevi se zavorka (neodpovida) a musim odpojit hdd.
    disk director suit: při načítáni se objeví chyba, kterou když ignoruju, tak se disk načte, ale vidim akorat misto na disku a nic vic delat nejde

    je to holt asi v pr....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od karoll Zobrazit příspěvek

    je to holt asi v pr....
    Přece jenom bys mohl poslat dotazy výrobcům - hlavně nedělej nějaké destruktivní zásahy. Ještě není nic ztraceno. myslím, že právě u Samsungu by mohli vědět jak z toho - vypadá to na jejich chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od karoll Zobrazit příspěvek
    recuva: stejnej problem jako treba v TC, kdyz chci nacist disk tak se sekne a objevi se zavorka (neodpovida) a musim odpojit hdd.
    disk director suit: při načítáni se objeví chyba, kterou když ignoruju, tak se disk načte, ale vidim akorat misto na disku a nic vic delat nejde

    je to holt asi v pr....
    Nene,není...Jak se ti spustí program tak nahoře máš nabídku DISK, VIEW, OPERATION atd... tak dej VIEW a přepni na MANUAL MODE... vpravo označ ten tvůj HDD, vlevo sjeď v nabídce až úplně dolu a dej CONVERT... vyber NTFS a potvrď
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od catlover Zobrazit příspěvek
    Přece jenom bys mohl poslat dotazy výrobcům - hlavně nedělej nějaké destruktivní zásahy. Ještě není nic ztraceno. myslím, že právě u Samsungu by mohli vědět jak z toho - vypadá to na jejich chybu
    Jakou CHYBU? To je VLASTNOST! Říká ti něco zkratka DLNA a ukládání dat/přepisování zaváděcí stopy připojeného media?
    Tazatel si prostě tím připojením k oné TV ten zaváděcí sektor jaksi (pro PC) pokazil a Dojigiri ho vede/vedl správným směrem, jak to obnovit zpět. Ta televize musí v rámci DLNA nějak komunikovat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Jakou CHYBU? To je VLASTNOST! Říká ti něco zkratka DLNA a ukládání dat/přepisování zaváděcí stopy připojeného media?
    Tazatel si prostě tím připojením k oné TV ten zaváděcí sektor jaksi (pro PC) pokazil a Dojigiri ho vede/vedl správným směrem, jak to obnovit zpět. Ta televize musí v rámci DLNA nějak komunikovat!
    Prosím Tě, příště přemýšlej, než začneš kritizovat.
    Právě to, že došlo k "jaksi pokažení zaváděciho sektoru" připojením k Samsung TV je CHYBA. A to ne tazatelova, jak jsi "chytře" napsal.
    A pokud jsi to dobře VŠECHNO čet´, tak už víš ,že mu NEJDE ani zálohovat z toho disku. Tak jaképak, že ho vede správným směrem.
    Fakt jsi se "ustřelil" tím Tvým komentářem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od catlover Zobrazit příspěvek
    Prosím Tě, příště přemýšlej, než začneš kritizovat.
    Právě to, že došlo k "jaksi pokažení zaváděciho sektoru" připojením k Samsung TV je CHYBA. A to ne tazatelova, jak jsi "chytře" napsal.
    A pokud jsi to dobře VŠECHNO čet´, tak už víš ,že mu NEJDE ani zálohovat z toho disku. Tak jaképak, že ho vede správným směrem.
    Fakt jsi se "ustřelil" tím Tvým komentářem
    Opravdu mě bavíš tímto výkřikem - ten disk si tazatel "zlikvidoval" (=přístupnost naformátovaného obsahu) svým počínáním, respektive té síťové jednotky = TV. A to opravdu není chyba, ale vlastnost/záměr programátorů. Punkt.
    Viz se třeba podívej na TVF, jak se to "ladí". (už je toho Xstránek, těch zkušeností, tak si počteš)
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=19617

    P.S. Hlavně si v hlavě ujasni, jaký OS asi ta TV používá. Pak už ti možná svitne...
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 15-11-2009 v 16:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Opravdu mě bavíš tímto výkřikem - ten disk si tazatel "zlikvidoval" (=přístupnost naformátovaného obsahu) svým počínáním, respektive té síťové jednotky = TV. A to opravdu není chyba, ale vlastnost/záměr programátorů. Punkt.
    Viz se třeba podívej na TVF, jak se to "ladí". (už je toho Xstránek, těch zkušeností, tak si počteš)
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=19617

    P.S. Hlavně si v hlavě ujasni, jaký OS asi ta TV používá. Pak už ti možná svitne...
    Tak, pouziva Linux... Proto říkám ať to překonvertuje v tom Acronisu zpět na klasický NTFS
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér Avatar uživatele catlover
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    ten disk si tazatel "zlikvidoval" (=přístupnost naformátovaného obsahu) svým počínáním, respektive té síťové jednotky = TV. A to opravdu není chyba, ale vlastnost/záměr programátorů. [/URL]
    Tohle je moje poslední reakce na Tvé "moudro" tady k tomuto. Přečti si, PROSÍM, cos napsal. A sice, že záměrem programátorů je likvidace přístupnosti disku
    Naposledy a POLOPATĚ - disk je poškozen přispěním TV od Samsungu, tedy u Samsungu by mohli vědět jak to spravit - však s tím musí mít zkušenosti, neboť to není určitě první případ. Samozejmě, že se to řeší i na fórech, ať si tam tazatel klidně zajde a dohledává. ALE nic nepokazí tím, když se obrátí přímo na výrobce.
    CHÁPEŠ UŽ????????? Jestli ne, tak smůla - není Ti pomoci

    P.S. o tom linuxu vím i bez fóra - však napsal, že si netroufá
    Naposledy upraveno uživatelem catlover: 15-11-2009 v 16:53 Důvod: doplněk
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    kluci ušatí,není to nikoho záměr.... hold televize i počítač uživatele pracují s jiným OS a Linux si partion upraví pro sebe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od catlover Zobrazit příspěvek
    Tohle je moje poslední reakce na Tvé "moudro" tady k tomuto. Přečti si, PROSÍM, cos napsal. A sice, že záměrem programátorů je likvidace přístupnosti disku
    Naposledy a POLOPATĚ - disk je poškozen přispěním TV od Samsungu, tedy u Samsungu by mohli vědět jak to spravit - však s tím musí mít zkušenosti, neboť to není určitě první případ. Samozejmě, že se to řeší i na fórech, ať si tam tazatel klidně zajde a dohledává. ALE nic nepokazí tím, když se obrátí přímo na výrobce.
    CHÁPEŠ UŽ????????? Jestli ne, tak smůla - není Ti pomoci

    P.S. o tom linuxu vím i bez fóra - však napsal, že si netroufá
    Tedy, ty jsi asi (bez urážky skotu) v*l jak anděl. "Záměrem programátorů" je v tomto případě přistupovat k mediu jako neformátovanému, tudíž se vykoná, co se vykonat má. A že tam někdo strčí NTFS HDD s daty, =jeho problem. Možnosti řešení už tady o x-příspěvků před tebou dávno nastínil Dojigiri a nic s tím nenaděláš, pouze ZDE EXHIBUJEŠ SVÉ EGO, jaký jsi MISTR. Tak prosím, předveď se, jak tu Lead-In stopu (Boot Sector) obnovíš - to už jsi mohl napsat dávno, a ne rady typu "napište si Ťamťungům, je to jejich TV..."
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 15-11-2009 v 17:35 Důvod: Přidáno upřesnění pro laiky - Boot Sector
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    Pls, mohl by jsi napsat navod pro blbečka jak tu Lead-In stopu (Boot Sector) obnovit. na TVF jsem to našel.
    byl bych ti opravdu vdecny
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s externím HDD
    Od Anicus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-07-2013, 22:58
  2. Problém s externím hdd
    Od mamrut v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-09-2010, 18:39
  3. problém s externím HD
    Od kugi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 20:49
  4. Externí HDD: Problem s externim Mybook WD
    Od Wertus v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 23:22
  5. Problém s externím hdd
    Od tomve v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 10:34