Fujitsu Siemens Amilo SA3650 + Graphic booster
Zdravím všechny,
na radu zde přítomných jsem pořídil noťas FS Amilo SA3650, leč stalo se přesně to, co jsem čekal - nepodařilo se mi zprovoznit cross display s externí grafikou. Neměl byste někdo návod pro blbce, krok za krokem? :-) Ideálně někdo, kdo to už rozchodil. Nový ovladače mám i catalysty (teda aspoň myslim). Googloval jsem jak vzteklej, ale kromě potvrzení, že to jde, jsem žádnou nápovědu nenašel. Díky předem.
na radu zde přítomných jsem pořídil noťas FS Amilo SA3650, leč stalo se přesně to, co jsem čekal - nepodařilo se mi zprovoznit cross display s externí grafikou. Neměl byste někdo návod pro blbce, krok za krokem? :-) Ideálně někdo, kdo to už rozchodil. Nový ovladače mám i catalysty (teda aspoň myslim). Googloval jsem jak vzteklej, ale kromě potvrzení, že to jde, jsem žádnou nápovědu nenašel. Díky předem.
Ahoj s novymi ovladaci to nerozchodis, tedy aspon zatim ne. Pokud behas pod vistou tak si stahni verzi 8.57 catalyst. S touto verzi jsem to na svem amilu rozchodil.
Pokud uz na to neprijdes s touto verzi sam tak sem zitra napisu postup.
Pokud uz na to neprijdes s touto verzi sam tak sem zitra napisu postup.
takze tedy presna verze driveru primo z catalyst je 8.57-081209a. Je to zatim jedina verze o ktere vim ze funguje. Nainstalujes ji (nekdo radi odinstalovat drivery vycistit v nouzaku,... To ale zalezi na tobe a je to rozepsano v mnoha jinych threadech.) Mel by probehnout restart. Otevres catalysty (napr. pravym na plochu a nabidka catalyst control center. Asi se te to zepta jake zobrazen chces kdyz to spustis poprve, takze vyber pokrocile (advanced) vpravo vyber zalozku "Displays manager" dale "XGP technology" a zde mas v hlavni casti dve moznosti: "allow additional displays" - ta by mela byt v jakekoli verzi a druha moznost: "Accelerate existing displays"(pouze v teto verzi ovladacu) tu vyber. Ted staci aplikovat zmenu a potvrdit nastaveni.
Nyni by melo vse fungovat muzes otestovat ve hrach nebo treba ve furmarku, 3dmarku,lightmarku,...
(ja mel treba cca 10x lepsi skore v lightmarku oproti integrovane grafice.)
Nyni by melo vse fungovat muzes otestovat ve hrach nebo treba ve furmarku, 3dmarku,lightmarku,...
(ja mel treba cca 10x lepsi skore v lightmarku oproti integrovane grafice.)