Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu Siemens Amilo SA3650 + Graphic booster

Mates81 (78)|15.11.2009 13:15
Zdravím všechny,

na radu zde přítomných jsem pořídil noťas FS Amilo SA3650, leč stalo se přesně to, co jsem čekal - nepodařilo se mi zprovoznit cross display s externí grafikou. Neměl byste někdo návod pro blbce, krok za krokem? :-) Ideálně někdo, kdo to už rozchodil. Nový ovladače mám i catalysty (teda aspoň myslim). Googloval jsem jak vzteklej, ale kromě potvrzení, že to jde, jsem žádnou nápovědu nenašel. Díky předem.
Ihales (207)|15.11.2009 22:14
Ahoj s novymi ovladaci to nerozchodis, tedy aspon zatim ne. Pokud behas pod vistou tak si stahni verzi 8.57 catalyst. S touto verzi jsem to na svem amilu rozchodil.
Pokud uz na to neprijdes s touto verzi sam tak sem zitra napisu postup.
Mates81 (78)|16.11.2009 08:21
Dostanu se k tomu až ve středu, tak když to sem napíšeš, budu ti vděčný. :cool:
Ihales (207)|16.11.2009 16:00
takze tedy presna verze driveru primo z catalyst je 8.57-081209a. Je to zatim jedina verze o ktere vim ze funguje. Nainstalujes ji (nekdo radi odinstalovat drivery vycistit v nouzaku,... To ale zalezi na tobe a je to rozepsano v mnoha jinych threadech.) Mel by probehnout restart. Otevres catalysty (napr. pravym na plochu a nabidka catalyst control center. Asi se te to zepta jake zobrazen chces kdyz to spustis poprve, takze vyber pokrocile (advanced) vpravo vyber zalozku "Displays manager" dale "XGP technology" a zde mas v hlavni casti dve moznosti: "allow additional displays" - ta by mela byt v jakekoli verzi a druha moznost: "Accelerate existing displays"(pouze v teto verzi ovladacu) tu vyber. Ted staci aplikovat zmenu a potvrdit nastaveni.

Nyni by melo vse fungovat muzes otestovat ve hrach nebo treba ve furmarku, 3dmarku,lightmarku,...
(ja mel treba cca 10x lepsi skore v lightmarku oproti integrovane grafice.)
Mates81 (78)|17.11.2009 07:52
ok, díky... zkusim a dám vědět :thumb