Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Blikání monitoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Potřebuju poradit, když zapnu PC, tak mi v pohodě nabíhá a až naskočí tak bud začne blikat nebo je tmavá obrazovka, ale monitor se nevypíná.Zapnu ho podruhé najede v pohodě,ale třeba jednou ze začátku blikne a pak bliká po delší době. Zkoušel sem jinej monitor. nepomohlo furt to samé, jinej kabel,taky nic,rozlišení nic,ovladače nic.Nevíte co by to mohlo být,nemuže to byt třeba zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Vondraxer Zobrazit příspěvek
    Potřebuju poradit, když zapnu PC, tak mi v pohodě nabíhá a až naskočí
    Tím je myšleno co?BIOS,Windows.....

    Může to být úplně vším, pokud ten problém je i na jiném monitru. Zkus otestvat paměti (goldmemory, memtest), vyčisti chladič od cpu nebo ho zkus dotlačit a mrkni jestli máž pořádně nasazané napájecí konetrory ze zdroje(cpu,hdd,.,..)
    Naposledy upraveno uživatelem dzandra: 16-11-2009 v 16:06
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A napsat jakou máš vlastně grafickou kartu, jak monitor a jaký monitor připojuješ, jaký je ten zdroj který podezíráš atd atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    A napsat jakou máš vlastně grafickou kartu, jak monitor a jaký monitor připojuješ, jaký je ten zdroj který podezíráš atd atd..
    ..a jak vlastně bliká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Zdroj je 350W, grafika nVIDIA GeForce 9400 GT, monitor BenQ G2220HDA a bliká to ve windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jaké rozlišení a obnovovací frekvenci máš nastavenou? Používáš nějaké nastavení nView (více ploch, více monitorů atp?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Rozlišení: 1920x1080 frekvence: 60 Hz a více ploch ani monitorů nepoužívám
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    takže to blíka jen ve Windows?? v Biosu ne???? to je vela dulezita informace.... ked to robi iba ve Windowsoch tak je to sw chyba....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    13

    Zdravím, ja mám ten istý monitor a mal som aj presne ten istý problém skúšal som všetko preinštalovať ovladače premiestniť monitor ďalej od elekrických rozvodov vraj to môže spôsobovať rušenie atď. ja som si tiež všimol že to bliká vo windows ako nabehne prihlasovacia modrá obrazovka a počul som že mi niečo v pc píska a podľa toho to aj vlnilo mal som fotron bluestorm vymenil som ho za nový enermax a problém je odstáneny. to bol môj problém možno máš podobný
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Bliká mi to jen ve windowsech... Zdroj mám Eurocase 350W..zkusíme ještě něco a když to nepomuže,tak asi zkusíme jinej zdroj,jak píše TSshark
    Naposledy upraveno uživatelem Vondraxer: 17-11-2009 v 11:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Zjistil sem,že když hraju nějakou hru,tak mi to nebliká,bliká to pouze ve windows
    A další zjištení, brouzdal sem po netu v tu dobu to neblikalo a jakmile sem spustil video,tal při tom videu to tak 3x bliklo...
    Naposledy upraveno uživatelem Vondraxer: 17-11-2009 v 18:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Zkoušel sem test grafické karty a vyšlo mi tohle:
    [ SCORE: 487 o3Marks ] - Time: 60000 ms
    Max GPU Temp: 62°C
    Resolution: 1440x900 (FS) - MSAA: 0X
    FPS: min=7 max=12 avg=8

    Nevyznám se v tom,tak jestli mi někdo řekne co to znamená,jestli je to dobrý nebo ne...a ted mi jako by "freeznul" PC na obrazovce zustal modrej pruh a PC začalo pískat
    Naposledy upraveno uživatelem Vondraxer: 18-11-2009 v 19:47
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    jestli to píská tak je to fakt prevděpodobně zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    17

    Vypadá to na něj je to Eurocase a co sem četl,většina říkala že jsou to zdroje na ho... Asi si pořídím novej a budu doufat,že už to pojede,jinak děkuju všem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    jj eurocase jsou na ho*vno.... pak dej vedet jestli novej zdroj pomohl ale myslim ze urcite pomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: D-SUB - blikání, výpadky
    Od mech13 v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-01-2012, 15:25
  2. LCD: Blikání LCD Monitoru: Problém
    Od Rikimaru v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2010, 21:00
  3. USB DVB-T TV tuner - ztráta signálu, blikání monitoru
    Od coalman v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-05-2010, 12:11
  4. LCD: Blikání monitoru
    Od Dudling v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-03-2010, 21:53