Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 44 z 44

Téma: Sestava 15k bez dph help

  1. #31
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Nathan Zobrazit příspěvek
    tak se s tebou loucim uz . diky z atvuj cas a dobre postrehy. no ta sestava je prakticky tvoje
    JJ. Není zač. Hlavně pak sem třeba napiš, jak jsi spokojený, jak to šlape atp.
    Jo, a ta sestava je víceméně dílem všech, kteří zde radí méně zkušeným. V téhle cenové relaci se dá vymyslet (navrhnout) nějaký základ, který se potom podle konkrétních představ a fin. možností uživatele upraví.

    EDIT// Ted jsem ještě pro jistotu doma (v práci jsem neměl svoje šikovný záložky) checkoval tu spotřebu tvé budoucí sestavy a motá se to s přetaktovaným Quadem kolem těch 300W, takže to bude s tím Corsairem HX450 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61279 gut.

    POZOR!!! Vem ten HX, ne VX. potřebuješ 2x konektor PCI Express 6 pinů pro tu VGA a ten VX má jen jeden.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 17-11-2009 v 23:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Tohle je momentalne finalni sestava kterou budu objednavat, nakonec jsem mohl zvednout finance takze se lehce zmenily i komponenty ktere jsem po precteni vsech moznych testu a rad vyhodnotil jako nejlepsi. Prvne jsem chtel cekat az bude skladem 5850 ale to bych taky mohl cekat do noveho roku a buhvi z ajokou cenu budou. podle se do 6k budou shanet hodne tezko. 4890 stoji 4600 a tech 10 fps o ktere je v prumeru lepsi me uz snad nezabije, ma sice skvelou spotrebu ale to me jako obcasnemu hraci taky nemusi vadit. a dX11 bych zatim taky neresil. Snad jsem se rozhodl spravne, porad jeste budu rad za jakekoli pripominky. Jinak radsi jsem vzal silnejsi zdroj, pac casem urcite koupim aspon 1TB zalozni disk a urcite s epokusim mirnym OC zvednout vykon. u procaku se spokojim s 3.4 a u grafiky zkusim 900Mhz mozna i 950 pokud se rapidne nezvednou teploty.

    Samsung SpinPoint F3 HD502HJ - 500GB SATA II
    Intel Core i5-750
    Scythe DFS123812H-3000 ULTRA KAZE 120mm Case Fan 2X
    LG GH22NS
    Gigabyte GA-P55-UD3 - Intel P55
    CoolerMaster Centurion 534 RC-534-KWNA-GP
    Kingston DIMM4096MB DDR III 1800MHz
    Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2)
    Sapphire HD4890 Vapor-X,Corsair VX550 550W

    Cena u czc u ktereho musim objednavat je necelych 18K bez dph i se sestavenim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    freezer xtreme ultra špatný chladič za svou cenu
    stejně tak corsair 550W není zrovna výhra
    a paměti jsou přes 1,65V což taky není dobrý
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    mno tak porad lepsi komponenty ale musi byt na czc a skladem. diky. a ne ve vetsi cenove relaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    CoolerMaster Hyper 212+
    Patriot DIMM 2048MB DDR III 1600MHz (PSD32G16002)
    (přínos 1800mhz pamětí by byl stejně blízký nule)
    se zdrojem buď corsair vx450 (ikdyž k tomu by bylo lepší mít níň žravou grafiku jako třeba nový radeony co nejsou)
    nebo pak tx650 (on by stačil hx520 ale czc ho nevede)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    5850 by byla super ale nemuzu cekat uz a cena bude taky aspon o 1500 vic nez 4890 a ten rozdil ve vykonu pro me rozliseni 1680x mi neprijde zase tak velky. Co zdroj jak doporucil fanynek? corsair hx450w? sestava by nemela prelezt i s pretaktovanim 400w snad
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Určitě ne.
    Jsem to dneska testoval a sestava s Q9550 na 3,8GHz + GTX275 OC mi žrala v 3DMarku´06 a Vantage shodně 270W.
    V OCCT v testu "Power Supply" si vezme 400W, ale to je těžkej masakr zdroje a tohle při běžném hraní nikdy nedosáhneš. Ale rezervička se hodí vždycky......
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 20-11-2009 v 00:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ja beru tyhle ramky - http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr3-d99459.htm ted jsem na ne sice cekal tyden takze si nejsem jisty jestli jeste budou, nicmene za zeptani nic nedas
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Určitě ne.
    Jsem to dneska testoval a sestava s Q9550 na 3,8GHz + GTX275 OC mi žrala v 3DMarku´06 a Vantage shodně 270W.
    V OCCT v testu "Power Supply" si vezme 400W, ale to je těžkej masakr zdroje a tohle při běžném hraní nikdy nedosáhneš. Ale rezervička se hodí vždycky......
    to je příkon ze sítě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    to je příkon ze sítě?
    Ano. (okamžitý) Nebo jinými slovy řečeno, tohle je špičkový odběr celého PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ano. (okamžitý) Nebo jinými slovy řečeno, tohle je špičkový odběr celého PC.
    tak to zase není taková hrůza
    když se to pronásobí efektivitou zdroje 0,8 , aby sme měli stejný čísla jako jsou udávaný na zdroji (=výkon)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Hojte,
    v prvni rade dekuju vsem co se zucastnili diskuze a pomohli mi vybrat komponenty, vlastne jsem nakonec procetl i skoro cele forko a urcite se sem budu rad vracet. Sestavu mam doma, z vykonu a ticha jsem byl doslova unesen. Crysis Warhead 1680*1024 nastaveni all na fanatik + 4x vyhlazovani a naprosto plynule, OS mam win7 ultimate 64, musim jeste sehnat nejakej benchmark a neco na sledovani FPS ve hre, nevite o necem pls? mam akorad Linx, tam ma procak neco pres 49Gflops pri memory to use 1536. Jinak vsechny benchmarky po me chteji key. Ale mam pc teprve chvilicku takze jsem se po nich jeste tolik nepodival. musim mrknout na forko tady a neco stahnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Nathan Zobrazit příspěvek
    neco na sledovani FPS ve hre
    Fraps
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Diky, pujdu zkusit v crysis, btw pc me stalo 17500 v czc, dan za me zaplatila kamaradova firma , kupce na svuj starej srot mam takze me vlastne stal jen neco pres 14k coz je parada kdyz si vezmu kolik jsem za celou dobu vrazil do pc,mel jsem tri a dohromady jsem do nich dal za tech 10 let pres 120 tisic (prvni byl celeron, pak duron , pak anthlon 64,obcas neco shorelo, monitory jsem mel dohromady 4) coz by ted bylo pekny auto , takze se mi tech 14k ted zda uplne neuveritelnych za stroj ktery zvladne nynejsi hry na max detaily
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47