Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: co se doma nenajde?:)

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak sem nekde vyhrabal starou bednu s AMD 486 a byly tam tri disky. funkcnost disku jdu vyzkouset.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00007.JPG 
Zobrazení: 287 
Velikost: 933.7 KB 
ID: 881   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00001.JPG 
Zobrazení: 230 
Velikost: 837.0 KB 
ID: 882   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00004.JPG 
Zobrazení: 221 
Velikost: 920.3 KB 
ID: 883   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00008.JPG 
Zobrazení: 218 
Velikost: 839.8 KB 
ID: 884   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00009.JPG 
Zobrazení: 178 
Velikost: 846.2 KB 
ID: 885   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00011.JPG 
Zobrazení: 182 
Velikost: 873.6 KB 
ID: 886   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00012.JPG 
Zobrazení: 170 
Velikost: 870.9 KB 
ID: 887   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00013.JPG 
Zobrazení: 155 
Velikost: 865.8 KB 
ID: 888   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00015.JPG 
Zobrazení: 250 
Velikost: 864.8 KB 
ID: 889   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00016.JPG 
Zobrazení: 211 
Velikost: 903.3 KB 
ID: 890  

    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 01-02-2007 v 18:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak ten extra tluste disk se roztoci ale je potreba zadat rucne typ a to se mi moc nechce dohledavat zkouset, ale rekl bych ze je to 20 nebo 40MB.
    Seagate ST35|A/X se rozjel, je to 41MB a myslel sem ze se pri HDTach uvari pri burst testu a pri seeku to vypadal oze se rozpadne to byly rany jak mlaceni kladivem do plechove strechy (zlate raptor...) a vysledky oslnivy

    dalsi v poradi byl WD Caviar 1210 (210MB) a ten uz byl o poznati tissi ikdyz toceni ploten zadna slava ale ten seek... no lepsi nez predchozi seagate. rychlost taky neuveritelna a dokonce ke konci rostouci
    (mozna se jeste nebyly uplne roztoceny plotny a roztacely se )

    a taky sem hazu foto MB 4DPS s AMD 5x86-P75

    //HDTach bezel na quick bench, nevim jak by ten Seagate pokousal 32MB bloky abyste nerekly ze sem disky nejak umyslne zakerne brzdil, tak byly na 80zilovym kabelu a ATA100 radici
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00007.JPG 
Zobrazení: 290 
Velikost: 931.5 KB 
ID: 891   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SG40.PNG 
Zobrazení: 335 
Velikost: 31.2 KB 
ID: 892   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WD210.PNG 
Zobrazení: 265 
Velikost: 28.3 KB 
ID: 893  
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 01-02-2007 v 18:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak jeste posledni varka: nekolik vadnech disku a ZIP 100MB mechanika
    jsou to cca velikosti: 8GB, ?MB, 40MB 40MB
    1,6GB 1,6GB 1,2GB

    EDIT: snad jen doplnim ze cokoli zde uvedene klidne venuji, nejlepe Brno nebo kromeriz osobka (MB 4DPS uz je zamluvena a ty CPU taky). tech ZIP 100MB jsou k dispozici 2 (mozna tri, jedna 250MB) a k tomu tak cca 10 disket
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00001.JPG 
Zobrazení: 180 
Velikost: 897.1 KB 
ID: 896   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00017.JPG 
Zobrazení: 229 
Velikost: 881.8 KB 
ID: 897   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PIC00018.JPG 
Zobrazení: 217 
Velikost: 904.3 KB 
ID: 898  
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 01-02-2007 v 18:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    pekne zdokumentovane, dobre fotky ja sa uz chystam konecne pridat moje procaky od Intelu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Frog
    dobre fotky
    co bys nechtel od zrcadlovky za 40 tisic? jak bracha nekdy necha nove fotak doma tak nafotim i tu zrcadlovku (olympus 1,4Mpix) a jeste mam v zaloze skvostny jablicko

    //jenom teda fotak zapnu, zoomuju, fotim, rozmazany mazu... nejake fotoexpert nesu. neco jako manualni nastaveni je mi cizi
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    12

    Krásný, skoro neuvěřitelný, jak vypadají dnešní procesory v porovnání s těmato
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Ale najde Bohužel jsem pár věcí loni vyhodil (5.25" 360kB mechaniku z '88, všechny diskety až na pár, 15MB Seagate, jakési sériové porty) a nechal jen věci co se nahromadily tak od roku '96. Posílám fotky pár věcí z dosud skoro funkčního počítače, je částečně rozkuchán. Kdybych si vzpomněl kam sem dal chladič tak by i jel :-) nedávno jsem ho používal jako HW firewall a router pro modemové připojení a hrál na tom staré hry, jinak je to nejvytuněnější věc co jsem kdy měl - už není kam upgradovat, krom grafiky. Chce vyfotit v celku, bedna je plná karet a káblů, ale dnes není dost světla.

    MB: GA-586HX s neoficiálním biosem, aby podporovala disky do cca 128GB | CPU: Pentium 200 MMX | RAM: teď asi 96MB EDO 60ns | Disk: WD Caviar 1.6GB | GPU: Diamond Stealth 2000 3D? (S3 Virge) | Síťovky: 3COM 3C509 10Mbit a jakýsi 100Mbit realtek | SoundBlaster 16 | 33kb modem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: S3Virge.jpg 
Zobrazení: 176 
Velikost: 147.1 KB 
ID: 995   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ES1373.jpg 
Zobrazení: 154 
Velikost: 150.0 KB 
ID: 997   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3c509.jpg 
Zobrazení: 198 
Velikost: 116.6 KB 
ID: 998   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SB16.jpg 
Zobrazení: 169 
Velikost: 136.0 KB 
ID: 999  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    covece ty sitovky mam ty samy doma dve (EDIT: omyl, ty moje jsou PCI) a jeste dve prakticky stejny jenom s trosku starsim svabem fungujici 5.25'' mam vlastne taky, teda doufam ze sem ju nevyhodil jak bude trocha casu muzu nahodit foto

    tady je digitalni fotak Olympus C-1400XL - jeden z prvnich digitalu vubec, podle vseho zrcadlovka a stal kolem 40 tisic ma 1.4Mpixel a nezvladne kartu vetsi nez 32MB
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1766.JPG 
Zobrazení: 182 
Velikost: 363.7 KB 
ID: 1000   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1767.JPG 
Zobrazení: 165 
Velikost: 289.5 KB 
ID: 1001   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1768.JPG 
Zobrazení: 168 
Velikost: 334.4 KB 
ID: 1002   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1770.JPG 
Zobrazení: 159 
Velikost: 347.0 KB 
ID: 1003   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1771.JPG 
Zobrazení: 153 
Velikost: 323.4 KB 
ID: 1004   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1772.JPG 
Zobrazení: 167 
Velikost: 383.2 KB 
ID: 1005   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1773.JPG 
Zobrazení: 159 
Velikost: 336.1 KB 
ID: 1006   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1775.JPG 
Zobrazení: 150 
Velikost: 315.4 KB 
ID: 1007   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1777.JPG 
Zobrazení: 149 
Velikost: 317.2 KB 
ID: 1008  
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 04-03-2007 v 01:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Citace Původně odesláno od :::killer::: Zobrazit příspěvek
    Krásný, skoro neuvěřitelný, jak vypadají dnešní procesory v porovnání s těmato
    Pokud doma máš nějaký starší procesor typu DX2 ,tak skus oddělat ten zlatý plíšek a koukni na to pod lupou krásná to věc prostě zlatýma drátkama propojovaný procesor

    Inteligence nezpočívá v 15 vrstvém PCB,ale v 1x10na -12 metrech zlatýho drátku ))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Compkilla
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Starýho HW jsem měl doma fakt kvanta...škoda že mi z toho zbyla sotva 1/4
    Ze svýho okolí vim o lidech, co maj doma i 20-30let starý komponenty a vůbec netušej co to je za klenoty.
    Zkusim je uplatit aby mi je darovali
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od Compkilla Zobrazit příspěvek
    Starýho HW jsem měl doma fakt kvanta...škoda že mi z toho zbyla sotva 1/4
    Ze svýho okolí vim o lidech, co maj doma i 20-30let starý komponenty a vůbec netušej co to je za klenoty.
    Zkusim je uplatit aby mi je darovali
    Kdyby se jim náhodou někde válel starý funkční notebook, dej vědět, prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Compkilla
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Kdyby se jim náhodou někde válel starý funkční notebook, dej vědět, prosím.
    Co jsem koukal, tak jeden kluk od nás má plnou krabici starejch grafickejch, zvukovejch, multifunkčních a kdoví ještě jakejch kater. Taky tam několik kousků procesorů, který jsem nikdy předtim neviděl ale starej notebook tam teda neměl. Kdybych náhodou na něco přišel tak se určitě ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    Ot: intri: vali se mi tu nepotrebna 486dx tusim ze je to dx2 66mhz 4mb ram a 250mb disk..klidne se ho zbavim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To by bylo moc fajn. http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=10847 Tady jsem udělal pro tyhle účely bazarový thread, tak bychom se mohli kdyžtak domluvit tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    ... podle vseho zrcadlovka ...
    Tak to se mi více než nezdá není to náhodou "zrcadlovka" s elektronickým hledáčkem? Při focení, má to náhled na LCD? Hledáček je analog (vysoká kvalita = prostě sklo/zrcadla, žádná elektronika mezi) nebo digitální (nějakej displej, často velmi mizerná kvalita obrazu v hledáčku)? To je 100% EVF, už jen to nemá sundavací objektiv...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Používáte doma u PC sluchátka?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 22:10
  2. pc na doma, na hry
    Od tino2 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 17:34
  3. NAS: NAS pro doma
    Od Setik v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 21:42
  4. Bezdrátová síť doma?
    Od Heliport v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 10:42
  5. PC sestava pro mě na doma a hry
    Od ox v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-07-2007, 23:18