Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: nova deska do stareho case

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Ahoj. Mám desku INTEL D915PLWD - ATX, a chci ji strčit do starého case (asi 7 let), v tomto case je ted deska SHUTTLE AV42 - ATX, myslíte že to pujde ?? (ta intel D915PLWD ja taky stará asi 4 roky).
    Spozdravem Nigal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    Urcite pojde, su rovnakeho rozmeru (ATX), takze ziaden problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pokud ovšem pod pojmem CASE nemyslíš i zdroj.. ten nemusí na sestavu na vyměněné desce stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    K ttomu zdroji. Jsem líný hledat jak desky vypadají. Jedná se o to, jak je zdroj umístěn, aby se procesor vešel aby nepřakážel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    K ttomu zdroji. Jsem líný hledat jak desky vypadají. Jedná se o to, jak je zdroj umístěn, aby se procesor vešel aby nepřakážel
    Mna to tiez napadlo a pred tym ako som mu odpovedal som si obe vyhladal. Ta stara ma socket478 a ta nova lga775. Takze ak tam narval tu staru, tak rovnako mu bude pasovat aj nova (samozrejme za predpokladu, ze nepouzije nejaky extremny chladic na CPU).

    to speedsnail: s tym zdrojom, to je uz druha vec a je to dobra poznamka. Do tej novsej pravdepodobne pojde CPU s jadrom Prescott a niektore modely mali celkom vysoke TDP a nejakym no-name zdrojom to moze zamavat.

    to nigal : napis aky mas zdroj a ake cpu chces dat do tej novej dosky (dobre by bolo napisat aj vsetky ostatne komponenty, ktore pojdu do novej dosky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    ahoj, chci tam dát CELERON 2,53 .. zdroj je 20+4 pin do MB ... + 4 pin pro procesor .. výkon 350W, grafika: Geforce 8600GT, HDD: SG 150 GB SATA1,....děkuji za všechny rady...
    Naposledy upraveno uživatelem nigal: 21-11-2009 v 17:26
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nová case za Akasu eclipse
    Od betisa v sekci Skříně
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-07-2014, 16:05
  2. Nova grafika do stareho pocitaca
    Od lulo v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-09-2013, 10:28
  3. Nová deska + CPU
    Od Riff v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-11-2010, 12:54
  4. Nová deska základní
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2010, 22:15
  5. nova case
    Od wolf007 v sekci Skříně
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 08:21