Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Tato deska pujde s mými komponenty?

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Zdravím. Chci se zeptat, jestli tato deska: http://www.aukro.cz/item824361843_as...r400_raid.html pujde s mými komponenty. Tj.: RAM DDR 400MHz A-DATA 512 MB, MSI nVidia NX7600GT AGP8x 512MB DDR2 (u desky je psáno, že grafika chce j,5V, nebo co... Tak jestli poběží na té desce), AMD Sempron 3300+, HDD IDE, mechanika IDE, a to je snad vše... Tak co, pofrčí to? Díky
    Naposledy upraveno uživatelem pavelson: 22-11-2009 v 12:51 Důvod: Oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pokud mas cpu pro s754 tak by jit mela...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Pokud mas cpu pro s754 tak by jit mela...
    No ten Sempron co mám, je sc. 754 ;-) Nebo takhle... Předešlá deska byla MSI K8T Neo-V... Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    No ten Sempron co mám, je sc. 754 ;-) Nebo takhle... Předešlá deska byla MSI K8T Neo-V... Díky
    Hlavně mi dělá starost ta grafika, jak je u desky psaý 1,5V... Nevím, cot znamená... dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A co resis? Mas cpu pro s754? Mas! Co chces vic? Ze bych ti ji prisel zprovoznit???? Pouzivejte trosku ten mozek... nebo gugl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    A co resis? Mas cpu pro s754? Mas! Co chces vic? Ze bych ti ji prisel zprovoznit???? Pouzivejte trosku ten mozek... nebo gugl
    Hele, zprovoznit to nechci :-D Ale dík ;-) .... Jediný co mě zaráží je to 1,5V u ty desky... Ještě jsem se stím nesetkal... Nebo si nějak nemůžu vzpomenout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Slot máš AGP 8x a grafiku taky, takže to by mělo fungovat v poho. Ty volty to bude nejspíš kolik můžeš max nastavit na grafice, kdybys ji chtěl taktovat a zvyšovat napětí (většinou snad ani tolik se nedává, že by to grafika nezvládla, nevim jak je tu u AGP). Pokud si chceš bejt na stopro jistej, tak si zjisti na jaký volty ti ta stávající grafika jede v zátěži, ale IMHO ti to pude v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    Jediný co mě zaráží je to 1,5V u ty desky... Ještě jsem se stím nesetkal... Nebo si nějak nemůžu vzpomenout...
    Tak napred pises 5v a ted 1.5v? Neni to cirou nahodou 1.5v AGP???

    edit: Jestli myslis AGP tak to maji vsechny novejsi, viz. http://www.directron.com/15agpguide.html
    edit2: zkracene a polopate: pises, ze mas AGP 8x grafiku, tzn. ze bude fungovat v AGP 8x slotu (1.5v). Problem by byl kdbybys strcil AGP 8x (1.5v) do nejaky stary desky treba s AGP 2x - pustila by ti do grafiky 2.5v...
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 22-11-2009 v 14:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tak napred pises 5v a ted 1.5v? Neni to cirou nahodou 1.5v AGP???

    edit: Jestli myslis AGP tak to maji vsechny novejsi, viz. http://www.directron.com/15agpguide.html
    edit2: zkracene a polopate: pises, ze mas AGP 8x grafiku, tzn. ze bude fungovat v AGP 8x slotu (1.5v). Problem by byl kdbybys strcil AGP 8x (1.5v) do nejaky stary desky treba s AGP 2x - pustila by ti do grafiky 2.5v...
    Deska má AGP 8x a grafika taky AGP 8x.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    takže ti to pojede a nazdar bazar
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Základní desky: Pujde tato "sestava"
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-07-2012, 13:49
  2. DDR2: Pojede mi tato deska s těmito ram?
    Od DeNNI85 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 15:20
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 18:40
  4. Pujde mi tato deska s mými komponenty?
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-11-2009, 20:32
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 15:16