Já bych hledal ale nějak nestíhám mám tak 1 deně tak díky.Takže ty desky asi moc neřešit že?
Já bych hledal ale nějak nestíhám mám tak 1 deně tak díky.Takže ty desky asi moc neřešit že?
Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 01-12-2009 v 20:12
Ta neni na BD... http://www.alfacomp.cz/php/index.php...SearchSubmit=1 je jedna z nejstarsich BD mechanik cili je pomalejsi, nicmene je dnes za slusny peniz (drive stala tak trojnasobek)
IMHO Blu-Ray ještě v dnešní době nemá moc smysl
No to právě zvažuji. Cena je samozřejmě podstatně jiná a když na tom tak přemýšlím , mám vlastně BR na notebooku takže filmy kdybych chtěl můžu pouštět přes něj a jinak ji asi člověk nevyužije. Takže je volba jasná.
Chci se zeptat jaký je přesný rozdíl mezi - Windows 7 Home Premium OEM -Windows 7 Ultimate OEM - Windows 7 Professional OEM ???
Děkuji, tak teď snad už mám dost informací, takže už jen 3 dotazy.
1. Kdo mi prosíííííííííím poradí kde sehnat do vánoc Sapphire Radeon HD 5850 za rozumnou cenu.(jinak mám snad vše)
2. Nějaký vhodný a levný 24" monitor
3. Nenašel by se někdo v okolí KH,KO,PAR, kdo by mi byl ochoten potunit toto pc a nainstalovat Win 7 a pořádně vychytat ?? byl bych moc vděčný (dohoda) v okolí jsou jen mluvkové a když člověk něco chce, tak najednou nic nejde a některé nazory člověk jen kouká.
Ad 1) Co zkusit sledovat e-shopy, vyhledávače zboží (např. zboží.cz), apod
Ad 2) Cena ?
- Dell 22" 2209WA UltraSharp (je to pouze 22" monitor, ale velmi kvalitní)
- LG W2453V-PF
- Dell G2410
22" mám LG chtěl bych ale 24" kamarád ji má a nádhera to se hraje, jak ve skutečnosti ( 30" by byl ještě lepší, ale ty ceny, cena samo co nejmenší ccc to chce přece každy ,ale aby to zase za něco stálo.
ten http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65077 vypadááááá moc dobře hmmmmm (nádhera ale ty recenze samá závada teď koukám ach jo)
Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 03-12-2009 v 19:24
Jak je to s těma win 7 64-bit oproti 32-bit ?? jsou pro mě výhodnější ,nebo v čem je podstatný rozdíl pro hráče?? Jak je to pak se spouštění aplikací ,ktere jsou v 32-bit ,myslím tím že pro každý 32-bit program ,kterých je dnes asi většina, budou emulovat 32 bit prostředí že ? (je to hlavně na hry a pak na normální aplikace a videa) Není to problém pro normálního uživatele ? Ptám se také proto, že 32-bit profesionál mají i XP prfesionál licenci takže dvě mouchy.....
Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 04-12-2009 v 14:53
Ještě se chci zeptat jakou zvolit čtečku pam. kar. aby toho brala co nejvíce for. a Bluetooth nějaké ale né externí jesli něco je díky.
32-bit bude pro 4GB najlepsi rešení... 64-bit by ti prinašelo zmysl kdybi si mel vic jak 4GB ram
Vždyt rikam...vic pchat do 32 neni treba ale taky se mi 4GB zdá málo na 64-bit a už si slysel o "memory Remapu" ? Myslim, že (skoro) každá deska to podporuje.