Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 116

Téma: Prosím o radu při stavbě PC do 17000

  1. #91
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Právě proto že má dva fany jsem myslel že na tom bude lépe nevím jak to bude se zahříváním když na tom pojedou celej den hry ?
    Môžeš mať sebelepší chladič pokiaľ sa bude v skrini hromadiť (rozumej nebude odťahovaný nejakým fanom) teplý vzduch ....hyper 212+ bude v pohode (stačí sa pozrieť na flankerove výsledky pretaktovania - tu chladené prakticky rovnakým chladičom)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Ještě k těm DDR: tvrdí mi že tam půjdou tyhle po abgreidu desky a biosu je to pravda když jsme tu mluvili o tom napětí?? DIMM DDR3 4GB, 1600MHz, CL9, KINGSTON HyperX (KIT 2x2GB) - BLACK EDITON
    Potřebuju nutně vědět co tam dát už se to montuje děkuji !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    co to má být "upgrade desky"??? a update biosu IMHO neovlivňuje to, jaký paměti tam půjdou, prostě k PROCESORU Core i5 můžeš dát paměti s MAX. napětím 1,65V, jestli maj tyto paměti napětí větší, tak tím dosti ohrožuješ životnost procesoru a je jedno jakej máš BIOS....prostě Core i5 má paměťový řadič přímo v procesoru, ne na desce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    jestli jde o tyhle paměti, tak k i5 nepujdou

    e/ asi znížili frekvenci a to jim dovolilo snížit i napětí . Jak se jmenuje ten shop? Nemají v názvu kuku ?
    Naposledy upraveno uživatelem ex_: 17-12-2009 v 15:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Tohle mi v obchodu tvrdil že už to běží a že to udělali v biosu a abgreidu desky? Takhle to bylo řečeno taky mi to není jasné? Co tam tedy dát je možno více typů dekuji??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Tohle mi v obchodu tvrdil že už to běží a že to udělali v biosu a abgreidu desky? Takhle to bylo řečeno taky mi to není jasné? Co tam tedy dát je možno více typů dekuji??
    Stále nechápu co myslejí tím "upgradem desky", to rozvrtali šroubovákem nebo jak?

    Jinak ano, paměti pojedou klidně na větší napětí než 1,65V, ale riskuješ tím zničení procesoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    A proč kuku ?? je to www.dsplus.cz a nechci je moc prudit je to znamý známeho takže potřebuji přesné info abych mohl oponovat děkuji
    Doporučte nějaké jedna volby tu už byla je možno ještě nějaké typy?
    Geil 4096MB DDR III 1333MHz GV34GB1333C7DC value seri
    Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 17-12-2009 v 15:39
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Hele to je tak těžký proklikat se tím jejích e-shopem a najít si moduly RAM s napájecím napětím max. 1,65 V ? Co se týče pamětí Geil, tak podle specifikace výrobce mají map. napětí 1,5 V, takže je do sestavy s Intel Core i5 můžeš použít.
    Jestli to je kamarád a nutí Ti moduly RAM s vyšším nap. napětím, tak asi o dané problematice moc neví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    paměti můžou bej jakekoli to snad seženou
    Když koukám v E schopech malo kdy tam je psané napětí jak to tady najít?
    Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 17-12-2009 v 20:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    paměti můžou bej jakekoli to snad seženou
    S tebou je to bezpředmětné. Kup si moduly RAM jaké chceš, ale potom si nestěžuj, že Ti sestava nefunguje a nebo, že Ti v tom horším případě shořel procesor (na což se záruka nevztahuje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Vždyť už asi potřetí se ptám na radu jaké ještě jiné mimo GEIL ??
    málo kdy píšou napětí v E schopech ja mu to pošlu ať je tam dá
    Našel jsem jen tyto které vybrat?
    -Patriot DIMM 4096MB DDR III 1333MHz PVS34G1333ELK
    -Geil 4096MB DDR III 1333MHz GV34GB1333C7DC value seri
    -Kingston DIMM 4096MB DDR III 1333MHz KHX1333C7D3K2/4G
    Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 17-12-2009 v 20:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Špatné paměti, moc vysoké napětí (1.9V pokud se dívám dobřě). Paměti by měli mít maximálně 1.65V třeba tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59982
    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Hele vyber cokoli co není moc drahé, má to maximálně 1,65V a frekvenci buďto 1333 což je ideální a nebo pokud by to jinak nešlo tak 1600MHz, ale s i5 to stejně poběží pomaleji
    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Vždyť už asi potřetí se ptám na radu jaké ještě jiné mimo GEIL ??
    chceš to napsat ještě jednou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    V mém postu č. 98 jsem jasně napsal, že moduly RAM Geil můžeš použít. Tak nevím co pořád řešíš. Kup je a nevymýšlej blbosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Děkuji tak já již mám zvoleno i paměti jsem sehnal ty geil.
    Teď se chci ještě mě požádal kamarád o skouknutí sestavy kterou chce postavit on co tomu říkáte: snad je to správně ještě raději posílam co mi napsal ale snažil jsem se to na alfě dát dohromady
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...JO01SAO01JTR01
    tohle poslal:
    Procesor: Intel Core 2 Q9550,2,83 GHz,1333 FSB,12MB Cache || Chladič Xigmatek HDT-S1284C Achilles
    Základní deska: ASUS P5Q Pro Turbo,2xPCI,2xPCIe x16,3xPCIe 1x,4xDDR2 800/1066/1300 MHz,7xSata,1xeSata,1xGbLAN,SND7+1,FireWire.
    Paměť: 4x2GB A-Data Vitesta EE,1066 MHz,CL5,Pasivní chladič.
    Grafická karta: Sapphire ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5,256-Bit,GPU / GDDR5 850/4800,2xDVI-I
    Pevný disk: 2x Samsung SpinPoint F1 3.5" 1TB HD103UJ,7200ot/min,32MB Cache,Sata2
    Zvuková karta: Integrovaná 7+1 ||| CASE : Cooler Master Elite 331 Černo-Stříbrná, PSU : Corsair Power Supply HX750 750W
    Monitor: LG 22" W2284F-P, 1680x1050, DVI-D,D-Sub,2ms,
    Klavesnice: Revoltec LightBoard XL 2,USB,Stříbrná, modře podsvícená.
    Myš: Genius Traveler 100V,USB
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    co tomu říkáte:
    Takhle ne. Dej mu link na naše fórum, napsat jednoduchý dotaz zvládne každý. (ani se nemusí registrovat, máme zde sekci pro neregistrované)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. prosím o radu
    Od chyar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2013, 20:36
  2. Prosím o radu při stavbě nového Pc-20000 Kč
    Od jura001 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-01-2010, 22:20
  3. Prosím o radu.
    Od sexta56 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-07-2009, 15:43
  4. Radeony: Prosím o radu
    Od ozzi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:17
  5. prosim o radu jak na to
    Od bags v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 18:18