Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

LCD pro začínajícího fotografa :-)

slavick (77)|24.11.2009 14:51
Zdravíčko,
poslední dobou mě hodně začalo bavit fotit a pak si s fotkama hrát v počítači. Samozřejmě nic extra profi :-) Neměl byste někdo tip na nějaký slušný monitor. Nemusí mít super rychlou odezvu. Hry sice hraju, ale zase ne tak často. Jde mi samozřejmě o co nejvěrnější poddání barev. Je to možná hloupost, ale líbil se mi tenhle Eizo - Eizo S2202WE-BK. Nebo jestli máte někdo jiný tip, tak sem s ním.

Díky moc.
Salamander (6177)|24.11.2009 14:53
Je to sice Eizo, ale ma pouze TN panel, coz podle me neni nejvhodnejsi.
Za podobnou cenu bude podle me mnohem lepsi volba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jrx (1880)|24.11.2009 14:55
TN ne.
Co třeba oblíbený [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s E-IPS panelem ;)

/ježiš, píšu pomalu :rolleyes::D
Richmond (8084)|24.11.2009 15:01
Dell je dobra volba :thumb pokud nepospichate tak bych pockal na LG W2220P, vypada velmi slibne.
Richmond (8084)|24.11.2009 15:07
[quote=hl.hl;319171]...[/quote]
My nejsme liny kliknout a kdyz je pod tim podepsanej Salamander tak si pis, ze to za to stoji ;)

Jinak jestli chce tazatel jeste lepsi cernou barvu tak doporucuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (specialne pro hl.hl - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]). Ma vyborne podsviceni, lepsi stojan, zaruku 0 vadnych pixelu atp. Sam mam 20" verzi a nemuzu si ji vynachvalit
slavick (77)|25.11.2009 09:11
Díky moc všem za radu. Podívám se na ně a pak dám vědět, co jsem si vybral a jak jsem spokojenej. S mojí úchylkou na HW od Dellu si myslím, že to bude jasný :-D
s3jr4 (29)|16.2.2010 11:59
špatnou volbou by nemusel být ani [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] samsung když nevadí horší odezva
Maxtor (321)|16.2.2010 18:39
Kup DELL.. za ty penize je to dobrej kauf.. v testech se vsechny tyhle jejich novejsi modely usazujou ve vrchni polovine.. navic budes mit monitor.. ne jakysi oltar z plastu, ve kterem se uprostred onoho 10cm ramecku krci nejaka obrazovka.. nevim, co to vsechny ty ostatni vyrobce bere.. na prvnim miste design co se plastoveho vylisku tyce, teprve na druhem onen samotny panel uvnitr..