Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: sestava za 6000 - kontrola

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    zdravím, tak jsem dostal ke schválení tuto sestavu: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...PC01BJX01P5G01
    a nějak jsem z toho zmatenej. Víc peněz prostě není, mělo by to sloužit na kancelář /office, net/ a za pár měsíců nějaká grafika na hry - tady by mě zajímalo, jakou graf. vzhledem k procesoru potom vybrat.
    No a taky ta deska jestli je OK - nebo to zkusit na AMD?
    díky za rady
    jo a tu bednu nekritizovat, s tím nic neudělám
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, tak uprimne, takhle fakt ne, videl jsi doporucene sestavy ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    viděl, ale nevim co s tím. Ta první se mi nezdá /procesor?/, na druhou nemá, tak jsem to sem prostě šoupnul jak mi to dal. Jo vyměnil jsem paměť a zdroj /co chtěl nebylo skladem/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    neco zkusim poskladat, DRD-ROM je tam schvalne ? nebude se vypalovat ?

    //sakra, neuvedomil jsem si, jak je 6k malo ... co tohle ? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...RM01MLA01HHJ01

    u te tve sestavy se mi hlave nezda - deska (asrock ), pameti (ty zakladni adaty stoji za prd) a disk (stary model)
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 25-11-2009 v 23:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    dík, ta deska nevypadá špatně, zítra mu to ukážu.
    to DVD byl omyl.
    a pro zajímavost - jaká grafika by u toho potom mohla být aby ji nebrzdil procák?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Leroj Zobrazit příspěvek
    dík, ta deska nevypadá špatně, zítra mu to ukážu.
    to DVD byl omyl.
    a pro zajímavost - jaká grafika by u toho potom mohla být aby ji nebrzdil procák?
    imho neco kolem HD4850/5770 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Návrh sestavy - AMD Athlon II X2 240, BIOSTAR TA785GE 128M, Samsung SpinPoint F1 HD322HJ, 2 GB RAM , Seasonic Energy Knight SS-400ET
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 26-11-2009 v 00:34 Důvod: Úprava sestavy - díky Saláme :)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Návrh sestavy - AMD Athlon II X2 240, BIOSTAR TA785GE 128M, Samsung SpinPoint F1 HD322HJ, 2 GB RAM Zeppelin, Seasonic Energy Knight SS-400ET
    mas tam desku na DDR2 a DDR3 pamet

    //ted uz je to OK
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 26-11-2009 v 00:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    trochu málo muziky za tolik peněž, ne?

    co třeba tohle... jen pro inspiraci

    Název položky Množství Cena / J Celkem
    DP060q 2GB DDR3 1600MHz PC12800 CL9 PATRIOT Signature Line 1 049,00 2 098,00 Kč

    2 ks NE
    CT303 ACUTAKE ACU-SMILE-SB - černý (black) tower, ATX, 4x5.25", 2+5x3.5", 415x178x370mm, bez zdroje 469,00 469,00 Kč

    1 ks ANO
    BD468 AMD Athlon II X2 245 Dual-Core (65W), 2900MHz, BOX, socket AM3 (Regor) 1 189,00 1 189,00 Kč

    1 ks ANO
    MK128 Bracket USB se 2 konektory ze základní desky 56,00 112,00 Kč

    2 ks ANO
    UD950a FORTRON AX350-60APN, 350W, ATX, low noise, aktivní PFC, 120mm ventilátor, 80+ 529,00 529,00 Kč

    1 ks ANO
    AA673d MSI 760GTM-P33 - AMD 760G/ SB710, DDR3 1600, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, mATX, scAM3 1 169,00 1 169,00 Kč

    1 ks ANO
    Celkem bez DPH 5 566,00
    DPH (19 %) 1 057,54
    K úhradě 6 624 Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    A v cem je to lepsi nez navh od kevina, nebo ode me ?
    Ta skrin je silena, cpu ma o celych 100MHz vic , na co ten USB bracket ? Zdroje Fortron posledni dobou kvalitou moc neoplyvaji, a deska MSI ? To uz je snad lepsi i ten kevinuv Biostar (ktery ma navic chipset 785G)

    jedine, co je +, ze tam mas 2 ramky, ale vzhledem k pozdejsimu planovanemu upgradu grafiky bych zaroven s tim rozsiril i tu pamet ...
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 26-11-2009 v 08:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    A k tomu ten zdroj - je to čistokrvný(preznačený) Eurocase - aha
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    díky všem za rady, nějak to podle toho dáme dohromady

    petr.svec:
    tak zrovna toho Fortrona tam měl, ale vyhodil jsem ho /i když si nemyslím, že by byly až tak špatný/

    a ještě k pamětem: nebylo by lepší dát ty samý ve verzi 2x1 GB /deska podporuje duál/, nebo to nemá smysl? bude na tom Win XP 32.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Leroj Zobrazit příspěvek
    a ještě k pamětem: nebylo by lepší dát ty samý ve verzi 2x1 GB /deska podporuje duál/, nebo to nemá smysl? bude na tom Win XP 32.
    Vliv na zrychlení sestavy je minimální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Já bych osobně přihodil ještě cca 140 Kč za větší disk. Těch 180 GB navíc se bude hodit a za těch pár kaček stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC sestava do 6000 Kč
    Od Uhlak v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-01-2014, 13:01
  2. kontrola logu
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 21:31
  3. Kontrola sestavy
    Od k750flasher v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 19:40
  4. Kontrola sestavy
    Od Glamb v sekci PC - archiv
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 14:35