Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: pc jede-obrazovka ne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    Dobrý den. Stalo se mě,že po restartu PC uz nenabiha obrazovka.Pouze se zapne bedna ktera po chvilce zapipa a zrejme se restartuje. Pak se uz nedeje nic.Obrazovkou to neni urcite (mam v tuto chvíli na tom připojené pc).Resetoval sem bios,vyndaval sem i grafiku ale bez uspěchu.Pokud nekdo ví předem díky o radu .
    (pokud je nutne dodam i informace o sestave)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    zapipa - jednou, nebo vicekrat ?
    i info o sestave by se hodilo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    zapipa vickrat.
    sestava pc Altercom AMD X25000+ EE,ASUSU M2N-E SLI,2GB DDR800,FDD,WD 500gb GEforce 8600gt (256mb ddr3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Můžeš nějak definovat to pípání (krátce? dlouze? kolikrát?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    prvni o kousek delsi a 3 kratke
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,688

    1 long, 3 short beeps Enhanced Graphics Adapter (EGA).
    Takže asi problém na grafické kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    Čili zřejmě uvařená že ? jelikož už jsem ji vyndaval,čistil a hajbal sní
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od shanses Zobrazit příspěvek
    Čili zřejmě uvařená že ? jelikož už jsem ji vyndaval,čistil a hajbal sní
    Zkusit tuto grafiku v jinem PC a nebo jinou (staci nejaka obyc) v tvem PC. Klidne staci pro zacatek jen jestli nabehne PC do BIOSU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    doma mam jen jednu jinou grafiku a ta je nekompatibilni .tam sem to skusil aspon prehodit do druheho slotu ale bez uspechu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Přídavné napájení u této GK asi není? Jak jsi s ní manipuloval, neurval si nějaký kondenzátor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    pridavne napajeni neni,a neurval sem nic ) podelalo se to este driv nez sem ji vyndal
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Máš v PC více modulů RAM? Zkus ho spustit jen s jedním.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    nepomaha . mohl by me nekdo doporucit nejakou kvalitni grafickou kartu predevsim pro hrani her a v cenove relaci do 3-3.5 tisic. diky pak uz vas necham
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nejprve bych si od někoho půjčil testovací na vyzkoušení. Nechci malovat čerta na zeť, ale mohla odejít i základní deska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    20

    to doufam ze ne,skusim to sehant. dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední