Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: obnova PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    zdravim potreboval bych pichnout s novyma soucastma na komp.chtel bych obnovit nejak ten svuj postarsi kompik.aby to nejak zvladalo nove hry a bezelo to v poho a bez trhani.grafiku lepsi bych koupil pozdeji
    ze stareho bych zatim nechal :
    -bednu(zdroj) nevim kde zjistit hodnoty bez toho abych to rozebiral a otacel .--)
    -grafiku - Grafický adaptér NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB)
    -disk - Disková jednotka WDC WD1600AAJS-00PSA0 (149 GB, IDE)
    -dvd - Popis ovladače LITE-ON DVDRW SH-16A7S

    a ostatni koupit nove tedy procesor,pamet a desku

    koukal jsem zatim tak nejak zbezne a vybral tohle :

    -http://www.suntech.cz/produkt/66325/A-Data-2x2GB-DDRII-1066-Extreme-Edition-Overclock.htm
    -http://www.suntech.cz/produkt/72654/ASUS-M4A78-PRO-AMD-780G-sAM3-ATX.htm

    ale nevim jakej procik jestli 2nebo 3 nebo 4 jadrovej v tom se fakt jako nevyznam a taky jaky hodnoty.


    jestli by mi nekdo poradil byl bych rad diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, tu grafiku asi nema moc smysl zachovavat, protoze jeji vykon bude imho hodne podobny, jako te integrovane, co je na desce ... tzn. novejsi hry ani omylem

    Procesor treba Athlon II X4 620 ?

    A podivej se co mas za zdroj

    mimochodem, deska bude vhodnejsi tato http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY2OIRCJ nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY2OIRCI
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PAPIS
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...I&SearchType=1

    - tady jednoznacne teda to 4jadro ?! je to srovnatelny ci to 4jadro prevysuje ?

    a prosimte nejakou tu grafiku aby to zvladalo narocnejsi hry a nebyla prehnane draha ?! dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak z tehle 2 urcite to 4jadro

    A grafiku ...
    tak minimalne http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BT0BVTV5 ale to uz je na dnesni pomery taky slabsi kousek, pokud si chces zahrat uplne vse, tak neco takoveho http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BT0BVUD0

    a jestli nehodlas pouzivat integrovanou grafiku na desce, bude lepsi neco s chipsetem AMD770 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0972OIQGZ


    A urcite napis ten zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    - jo jo jen co zjistim co ten zdroj je zac :_-) ale asi to taky nebude zadna slava (neni na zjisteni nejakej program ?) .-)
    - no desku s integrovanou grafikou asi pouzivat nebudu
    - a co se tyka ty grafiky tak treba neco mezi tema dvema co si nabizel :-) druha uz byla trosku moc :-D

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    když kupuješ nový pc proč nestavět rovnou na ddr3
    paměti jsou teoreticky i levnější
    http://www.suntech.cz/produkt/83053/...Kit-2x-2GB.htm
    prakticky trochu dražší
    http://www.suntech.cz/produkt/91080/...SE-LATENCY.htm
    deska
    http://www.suntech.cz/produkt/86232/...I-GLAN-ATX.htm
    a použít současnou grafiku
    procesor athlon x3
    http://www.suntech.cz/produkt/99383/...M3-95W-BOX.htm
    a grafiku třeba hd4770
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    tak to je dobry tak to asi urcite do tech DDR 3 pujdu

    a kolik musi byt nejmin W ten zdroj aby tohle potom vse v klidu utahnul ?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od mcMajkl Zobrazit příspěvek
    tak to je dobry tak to asi urcite do tech DDR 3 pujdu

    a kolik musi byt nejmin W ten zdroj aby tohle potom vse v klidu utahnul ?!
    rekl bych tak 350-400W, ale zalezi na znacce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    tak zdroj jenom 350 W :-( tak to je dobry mi zbyde case,dvdromka a disk :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od mcMajkl Zobrazit příspěvek
    tak zdroj jenom 350 W :-( tak to je dobry mi zbyde case,dvdromka a disk :-D
    A znacka ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    mcMajkl: A kolik bys do toho upgradu mohl investovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A znacka ?
    jo to nevim co je to za znacku nic na tom nevidim je to zdroj co byl v tom casu takze nejakej no name
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    mcMajkl: A kolik bys do toho upgradu mohl investovat?
    jo to nevim moc ne :-) ale za malo penez hodne muziky :-) aby to neco vydrzelo a taky nejakej ten rok
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mcMajkl Zobrazit příspěvek
    jo to nevim co je to za znacku nic na tom nevidim je to zdroj co byl v tom casu takze nejakej no name
    tak uz mam :-) EUROCASE model 350X takze asi zadnej zazrak .-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Obnova PC
    Od Devouver v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 16:03
  2. Obnova dat z XFS
    Od toma_t v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 14:07
  3. Paměťové karty: obnova dat
    Od stix v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-10-2010, 17:37
  4. Obnova dat: Obnova dat HDD
    Od drobek314 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-03-2010, 13:30
  5. Obnova dat: Obnova dat
    Od Apophis66 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 23:53