Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: obnova PC

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od mcMajkl Zobrazit příspěvek
    jo to nevim co je to za znacku nic na tom nevidim je to zdroj co byl v tom casu takze nejakej no name
    To rozhodně bude chtít novej zdroj, minimálně tento Seasonic 400W, ale to bych předbíhal, záleží samozřejmě na sestavě, kterou na tom budeš provozovat.

    EDIT: Ad Eurocase: I tak to bude chtít novej zdroj.

    Jinak tu cenu by to skutečně chtělo, bez toho ti toho moc nevymyslíme, chce to definovat to "málo peněz"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    jo tak nejak okolo 7-8000,- nevim jestli je to mozny slozit

    procesor,deska,pamet ( ze zacatku by asi stacilo 2gb DDR3 pak se dokoupi),zdroj a grafika
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od mcMajkl Zobrazit příspěvek
    tak uz mam :-) EUROCASE model 350X takze asi zadnej zazrak .-)
    Například nějak takto? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...5D01U2X01U7801 trochu jsem přesáhl
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Například nějak takto? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...5D01U2X01U7801 trochu jsem přesáhl
    tak nejak by to slo - kdybych nemel tolik penez tak jedine koupit ze zacatku 2GB ram
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    To jedině a mimochodem.....co operační systém?? Pokud máš teď OEM, tak ti to na novou sestavu nepůjde nebo bys musel požádat o reaktivaci Microsoft....ale pokud máš XP 32bit, tak stejně 4GB RAM nevyužiješ naplno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    To jedině a mimochodem.....co operační systém?? Pokud máš teď OEM, tak ti to na novou sestavu nepůjde nebo bys musel požádat o reaktivaci Microsoft....ale pokud máš XP 32bit, tak stejně 4GB RAM nevyužiješ naplno.
    tedka mam XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    A nejspíš OEM verzi a 32bit, to znamená že budeš muset požádat o reaktivaci (nevim jak to tam chodí, ale měli by ti to reaktivovat telefonicky, ale ten automat co říká ten kód je dost rychlej a ještě taky není stoprocentní jistota, že ti to budou chtít reaktivovat) a taky to znamená, že i kdybys to reaktivoval, tak ti to nevyužije celý 4GB RAM.

    Ještě otázka....co máš za monitor? (rozlišení)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    A nejspíš OEM verzi a 32bit, to znamená že budeš muset požádat o reaktivaci (nevim jak to tam chodí, ale měli by ti to reaktivovat telefonicky, ale ten automat co říká ten kód je dost rychlej a ještě taky není stoprocentní jistota, že ti to budou chtít reaktivovat) a taky to znamená, že i kdybys to reaktivoval, tak ti to nevyužije celý 4GB RAM.

    Ještě otázka....co máš za monitor? (rozlišení)
    mam BENQ FP91G+
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Pokud bys to bral s OS, tak by to mohlo být takhle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...V501SD901T7501, což už dost přesahuje limit a ještě by sis později dokupoval další 2GB RAM....

    dá se to vytvořit ještě levnějc, ale pouze s dvoujádrem http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...D901T7501QRM01 , což už není ale takový cenový rozdíl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Pokud bys to bral s OS, tak by to mohlo být takhle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...V501SD901T7501, což už dost přesahuje limit a ještě by sis později dokupoval další 2GB RAM....

    dá se to vytvořit ještě levnějc, ale pouze s dvoujádrem http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...D901T7501QRM01 , což už není ale takový cenový rozdíl..
    no musim to nejak cely poresit !!! doufam ze to dopadne dobre a hlavne rychle .-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Obnova PC
    Od Devouver v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 16:03
  2. Obnova dat z XFS
    Od toma_t v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 14:07
  3. Paměťové karty: obnova dat
    Od stix v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-10-2010, 17:37
  4. Obnova dat: Obnova dat HDD
    Od drobek314 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-03-2010, 13:30
  5. Obnova dat: Obnova dat
    Od Apophis66 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 23:53