Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: deska pro phenom x3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Zdravím,prosím o radu:který čipset pro procesor Phenom X3 8750(scAM2+)amd790gx nebo 790fx(počítám s s RAM DDR3).Popřípadě poraďte jakou desku kolem 2.000kč,spíš méně.dík

    hry nejsou důležité,ale občas hraju Tropico.....takže fotky filmy,OS Linux(na hry win XP)
    Naposledy upraveno uživatelem 1203pilot: 29-11-2009 v 23:35 Důvod: upřesnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Pro Phenom I je chipset 790X či 790FX naprosto zbytečný. Doporučím Ti zákl. desku Gigabyte GA-MA770-UD3, která Ti bude bohatě stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A Phenom I X3 8750 má jenom DDR2 paměťovej řadič, takže do AM3 desky ho nenacpeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    ok,dík ale chtěl jsem ddr3....nebo takhle:vemu desku s tou 770tkou čipsetem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pokud nemáš paměti ani desku a chceš DDR3, tak se na ten PHenom I vykašli a radši si kup X2 Athlon II 240, bude výkonější než to 3 jádro a třeba ho ještě rozumně prodáš.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-11-2009 v 00:11 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    omlouvám se za mystifikaci od začátku jsem měl na mysli PhenomII X3


    teď jsem si to po sobě přečet.....
    Naposledy upraveno uživatelem 1203pilot: 30-11-2009 v 00:09 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od 1203pilot Zobrazit příspěvek
    omlouvám se za mystifikaci od začátku jsem měl na mysli PhenomII X3
    A o jaký typ procesoru se jedná ? Procesor Phenom 8750 je z rodiny procesorů Phenom I. Můžeš sem pro jistotu vložit screen z CPU-Z ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Hm teď jsem trochu zmaten. nějaký procesor teda už máš? nebo budeš vše kupovat? Co všechno budeš kupovat a případně kolik do toho chceš vrazit a na co to bude sloužit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    ... radši si kup X2 Phenom II 240, bude výkonější než to 3 jádro a třeba ho ještě rozumně prodáš.
    Athlon II 240?

    edit by speedsnail: jj, diky. opraveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    tak teď jsem totálně zmatený.....sedím u toho od sedmi věčer a nějak mi to už hlava nebere,tak znova: původní vize byla cpu Phenom x3 8750 mb Biostar TA790GXB(AM2+)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Co všechno budeš kupovat, kolik do toho chceš vrazit a na co to bude sloužit?
    Pořád nevíme co máš, co chceš a kolik za to chceš dát. Bez toho se dál nehneme. Původní vize byla sice hezká ale jak z toho máme poznat jestli ten CPU máš nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ještě jednou se zopakuji, Jestli nevíš, co máš, tak použij utilitu CPU-Z. Pokud chceš "něco" pořídit, musíš napsat co, k čemu to budeš používat a max. cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    cpu nevlastním,ale řekněme že je k dispozici. jsem běžný uživatel pc žadný hráč,takže normálka hudba filmy sem tam třeba to Tropico

    edit by speedsnail:Tak, teď použij tlačítko edit, a ještě sem dopiš co všechno se bude kupovat. Máš jen ten CPU? Žádnou bednu, zdroj, monitor?
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-11-2009 v 00:36 Důvod: sloučeno, příště použij tlačítko "EDIT" thx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Dobře, takže CPU nemáš. Tak nám ještě napiš, co máš za základní desku nebo ji také nemáš ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    ne bavme se o tom PHENOMu x3 8750(který nevlastním,ale mám ho k dispozici) proto jsem se ptal na tu desku

    oceňuji že se chce někdo bavit na toto téma v tuto dobu s někým kdo zná desky jenom smrkové a borové....dík
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-11-2009 v 00:49 Důvod: opět sloučen doublepost.. ten edit je tu fakt pro srandu kralikum
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. deska pro AMD Phenom II X4 905e?
    Od bren v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-09-2010, 23:28
  2. Procesor (Phenom) nebo základní deska (ultra durable) na reklamaci?
    Od tgfh v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-01-2010, 14:17
  3. AMD Phenom II X2 550 BE
    Od xSten19 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:59
  4. Phenom II
    Od British v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 06-05-2009, 19:58
  5. Phenom II 940 BE
    Od Draken v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 15:31