problem s pc
Ahoj už mi týden blbne PC, když hraju hru po čase hráni se mi sekne hra, ale zvuk mi porad běží a pak musím restartovat PC. Můžete mi poradit čím to muže byt?
Kurna chlape!!!
Napis sestavu hw, pouzity OS, pouzite ovladace, jestli se jedna jen o jednu hru nebo vsechny, kdyztak o jakou.
Jak mame cmuchat cim by to mohlo byt? Muze to byt prehrivanim. Jake mas teploty komponent? Je nejaky hw nataktovany?
Napis sestavu hw, pouzity OS, pouzite ovladace, jestli se jedna jen o jednu hru nebo vsechny, kdyztak o jakou.
Jak mame cmuchat cim by to mohlo byt? Muze to byt prehrivanim. Jake mas teploty komponent? Je nejaky hw nataktovany?
Microsoft Windows XP Professional
AMD Athlon 64 3000+ 2,01 GHz
2G ram
NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (256 MB)
Já hraju pořad jednu hru onlajnovku shaiya
Žádny nataktovany hw nemam
Jinak teploty jsem zkusil pres program EVEREST
Tak mi napsalo tyhle hodnoty
Teploty
Základní deska 43 °C
CPU 40 °C
Aux 41 °C
Grafický procesor (GPU) 66 °C Když hraju tak je to okolo 90 °C
Seagate ST3120026A 43 °C
Seagate ST340014A 42 °C
AMD Athlon 64 3000+ 2,01 GHz
2G ram
NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (256 MB)
Já hraju pořad jednu hru onlajnovku shaiya
Žádny nataktovany hw nemam
Jinak teploty jsem zkusil pres program EVEREST
Tak mi napsalo tyhle hodnoty
Teploty
Základní deska 43 °C
CPU 40 °C
Aux 41 °C
Grafický procesor (GPU) 66 °C Když hraju tak je to okolo 90 °C
Seagate ST3120026A 43 °C
Seagate ST340014A 42 °C
[quote=lukas911;322157]nema vetrak ma jen pasivny[/quote]
Takze pokud je predavano teplo z cipu na chladic spravne (mel by ten chladic byt hodne horky), tak zlepsit proudeni vzduchu uvnitr skrine, pripadne doplnit ten pasiv nejakym ventilatorem.
Pro zkousku bych otevrel skrin a pripadne bych na grafiku nechal foukat provizorne nejaky vetrak a uvidis, co to udela s teplotama.
Takze pokud je predavano teplo z cipu na chladic spravne (mel by ten chladic byt hodne horky), tak zlepsit proudeni vzduchu uvnitr skrine, pripadne doplnit ten pasiv nejakym ventilatorem.
Pro zkousku bych otevrel skrin a pripadne bych na grafiku nechal foukat provizorne nejaky vetrak a uvidis, co to udela s teplotama.
[quote=speedsnail;322136]Otevři bočnici, vyfoukej chladiče na grafice a procesoru.[/quote]
Díky tohle pomohlo tak už můžu konečně hrát bez problému
Díky tohle pomohlo tak už můžu konečně hrát bez problému
[quote=lukas911;322317]Díky tohle pomohlo tak už můžu konečně hrát bez problému[/quote]
To sice ano ,ale nez zavres bocnici a nechas to zase varit ,tak bych ti doporucil na grafiku pripevnit aspon nejakej pomalejsi vetrak, aby se snizila teplota.
To sice ano ,ale nez zavres bocnici a nechas to zase varit ,tak bych ti doporucil na grafiku pripevnit aspon nejakej pomalejsi vetrak, aby se snizila teplota.
Určitě ten počítač občas otevři a vyčisti od prachu, potom by se ti přehřívání nemělo stávat tak často. Pokud tohle nepomůže, zkus nainstalovat aktuální ovladače grafické karty...
[quote=desktoper;322585]Určitě ten počítač občas otevři a vyčisti od prachu, potom by se ti přehřívání nemělo stávat tak často. Pokud tohle nepomůže, zkus nainstalovat aktuální ovladače grafické karty...[/quote]
co má přehřívání společného s ovladačema gk? :notsure
co má přehřívání společného s ovladačema gk? :notsure
[quote=ex_;322589]co má přehřívání společného s ovladačema gk? :notsure[/quote]
...když to může mít navíc bráno z různých hledisek (sestavy HW) účinky přesně opačné... :hmm
...když to může mít navíc bráno z různých hledisek (sestavy HW) účinky přesně opačné... :hmm
Obcas otevrit skrin a neco vyfoukat neni reseni ..
Bud porid lepsi chladic na tu grafiku nebo na ni aspon pridratuj vetrak ..
Idealne kdybys postnul fotku utrob tveho pc .. jak mas reseny pruvan v bedne? Co mas za bednu? Kolik v ni mas vetraku ?
Bud porid lepsi chladic na tu grafiku nebo na ni aspon pridratuj vetrak ..
Idealne kdybys postnul fotku utrob tveho pc .. jak mas reseny pruvan v bedne? Co mas za bednu? Kolik v ni mas vetraku ?