No je to tak, že kdž chci nainstalovat zvuk. ovladač, při konci instalace se PC resetuje (BSOD)
No je to tak, že kdž chci nainstalovat zvuk. ovladač, při konci instalace se PC resetuje (BSOD)
Ale pokud by nemela zvukovka ovladac vubec zadny, tak by mela mit vykricnik a byt v neznamych zarizenich, jestli me neco neunika.
Kdyztak zkus tedy u te zvukovky zjistit ID zarizeni a dat to sem jako prilohu JPG (uz ne prosim BMP).
Vse jak to najdes by melo byt v te diskuzi na kterou jsem dal odkaz.
A u instalace Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio to taky hodi BSOD?
Jak se zjituje to ID netuším, ale teď tu mám znovu screen ještě se správcem zařízení :
ID zařízení a instance
Zkousel jsi nainstalovat jen solo ovladac zvukovky? Treba odsud http://support.asus.com/download/dow...ge=cs-cz&os=17
Teď mě tak napadá.. Není neco špatně nastavené v BIOSu, nebo tá? Že to v tom IDE furt vypisuje PCI, když nemám zvukovku ve slotu...
No a máš tu On-Board v BIOSu povolenou? (Integrated Devices?) Tohle mi jinak jaksi nehraje - OS ji jako PnP zařízení vidí s vykřičníkem a hledá cosi na PCI-sběrnici? Jako kdyby mu nikdo (ty) neřekl, že ji tam nemá hledat.![]()
Str. 2-18 Manuálu - Audio Codec Interface = máš Enabled?