Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: GrafickÁ karta

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Dobrý den ,
    Chtěl bych si koupit novou grafickou kartu . Investoval bych do ní tak max. 4 000 KČ .
    Můj PC :
    Procesor : DualCore Intel E2180 2000MHz (10×200)
    RAM : 1GB
    ZDROJ : 400W Eurocase
    Základní deska : šířka zběrnice 64bit , typ zběrnice DDR2 SDRAM
    Přítomná grafická karta : Sapphire Radeon X1650 Pro , 256 MB , typ zběrnice PCI Express 1.0×16@ × 16 ( GDDR3 )
    Mám uvést ještě něco ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Díky za každý návrh a radu .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pokud nedokoupíš lepší zdroj a ram, nemá smysl kupovat grafiku. I ten procesor by snesl alespon pretaktovat (pokud na to máš desku).

    Na jakém rozlišení budeš hrát? (jaký máš monitor)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od wojmirek Zobrazit příspěvek
    Dobrý den ,
    Chtěl bych si koupit novou grafickou kartu . Investoval bych do ní tak max. 4 000 KČ .
    Můj PC :
    Procesor : DualCore Intel E2180 2000MHz (10×200)
    RAM : 1GB
    ZDROJ : 400W Eurocase
    Základní deska : šířka zběrnice 64bit , typ zběrnice DDR2 SDRAM
    Přítomná grafická karta : Sapphire Radeon X1650 Pro , 256 MB , typ zběrnice PCI Express 1.0×16@ × 16 ( GDDR3 )
    Mám uvést ještě něco ?
    K tvemu procesoru bych to videl na HD5750 nebo HD5770.

    OT: Pro upravu prispevku mas u puvodniho tlacitko pro editaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Za 4k bych to viděl asi takto. Pokud máš v současnosti jen jeden paměťový modul, tak by stačilo jen dokoupit druhý se stejnými parametry, pokud možno i stejnou značku a typ, takže bys něco ušetřil. V každém případě by to chtělo popohnat procesor, cca 2,5 - 2,6 GHz musí dát i bez zvýšení napětí a s box chladičem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Pokud nedokoupíš lepší zdroj a ram, nemá smysl kupovat grafiku. I ten procesor by snesl alespon pretaktovat (pokud na to máš desku).

    Na jakém rozlišení budeš hrát? (jaký máš monitor)
    Sry .. už jsem tu dlouho nebyl .. Mám rozlišení 19'' .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od wojmirek Zobrazit příspěvek
    Sry .. už jsem tu dlouho nebyl .. Mám rozlišení 19'' .
    Rozlišení se udává v pixelech, ne v palcích. Ale je to jedno, ať už máš klasickou 19" 5:4 nebo nějakou širokoúhlou nudli, ta grafika na to stačit bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    heh ... aha sry ... Ale když to tak celé shrnu tak si myslíte že první si mám přetaktovat procesor , když tak koupit nový zdroj , RAM a teprve potom tu grafiku . Jaký zdroj by jste mi doporučili ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od wojmirek Zobrazit příspěvek
    heh ... aha sry ... Ale když to tak celé shrnu tak si myslíte že první si mám přetaktovat procesor , když tak koupit nový zdroj , RAM a teprve potom tu grafiku . Jaký zdroj by jste mi doporučili ?
    ne
    johny__g to napsal dobře
    přetaktovat cpu a koupit ramky zdroj a grafiku (zdroj mám testnutý na podobným pc i 350W verzi a chodilo to v pohodě)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. grafická karta
    Od Arasis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2010, 23:47
  2. Radeony: Graficka karta do AGP
    Od Heevy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 22:22