Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Propojení XP a Vist přes kabel

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    Potřeboval bych propojit 2 notebooku pomocí kabelu (nebo přes wifi které oba mají) aby bylo možné hrát přes sít hra a sdílet soubory. Jaký potřebuju kabel? Stačí "ten co mi už pár let leží ve skříni" nebo potřebuju nejaký speciál. Jak nastavit skupinu a IP aby to na sebe vydělo? Poté stačí jen zapnout sdílení složky nebo hru nebo to chce ještě neco? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    Potřeboval bych propojit 2 notebooku pomocí kabelu (nebo přes wifi které oba mají) aby bylo možné hrát přes sít hra a sdílet soubory. Jaký potřebuju kabel? Stačí "ten co mi už pár let leží ve skříni" nebo potřebuju nejaký speciál. Jak nastavit skupinu a IP aby to na sebe vydělo? Poté stačí jen zapnout sdílení složky nebo hru nebo to chce ještě neco? dik
    Pokud chces sdilet i soubory, tak je lepsi varianta kabel.
    Jestli ti staci kabel "ten co ti už pár let leží ve skříni" to tady asi nikdo netusi, kdyz nenapises co je to zac. Pokud nepouzijes nejaky HUB nebo SWITCH tak je jistota jen krizeny RJ45 kabel. Nektere novejsi sitovky to umi u s normalnim patch kabelem (nekrizeny) ale netusim, jestli zrovna ty tvoje notebooky takovou maji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    dejme tomu ze kabel mám. jak budu pokracovat? staci mi i nejaky odkaz na clanek ve kterem to je blbuvzdone napsano
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Tak co potřebujeě je nastavit akoráť IP a Masku sítě. A to můžes nastavit například takhle:
    1.PC IP: 192.168.1.1
    Maska: 255.255.255.0
    2.PC IP:192.168.1.2
    Maska: 255.255.255.0
    Třeba takhle. Jestli chceš problematice porozumět více můžu poslat nějáké odkazy, ale takhle to pojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    nějaký odkaz by se hodil. dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2011, 18:00
  2. Digitální propojení zvukovky SB Audigy -> receiver Denon - jaký kabel??
    Od wanderer77 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 11:14
  3. Propojení kabel xp s win 7
    Od koren3 v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2009, 18:08
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 03:07